Ухвала
від 17.02.2010 по справі 16/9-139
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"17" лютого 2010 р.Справа № 16/9-139 УХВАЛА

Господарський суд Тернопільської області

у складі судді Хоми С.О.

Розглянув матеріали справи

За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Тульчинм"ясо" вул. Желюка, 22, м. Тульчин, Вінницька область

до відповідача ОСОБА_1 підприємства "Продторг - Тернопіль" вул. Поліська, 14, м. Тернопіль

За участю представників сторін:

-позивача: ОСОБА_2 - представник, довіреність № 71 від 16.02.2010р.

-відповідача: Не з'явився.

Суть справи: Товариство з обмеженою відповідальністю "Тульчинм"ясо" вул. Желюка, 22, м. Тульчин, Вінницька область звернулось до суду з позовом до ОСОБА_1 підприємства "Продторг - Тернопіль" вул. Поліська, 14, м. Тернопіль про стягнення 22307 грн. 64 коп. боргу, 223 грн. 08 коп. державного мита та 236 грн. витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу.

В судове засідання представник позивача з'явився, свої позовні вимоги підтримав повністю. Позивачем до матеріалів справи подана письмова заява № без номера, від 17.02.2010р. (вх. №9645 від 17.02.2010р. по журналу реєстрації вхідної кореспонденції господарського суду Тернопільської області), в якій він просить суд вважати на день слухання справи юридичну адресу ПП "Продторг - Тернопіль" м.Київ, Печерський район, бульвар Лесі Українки, будинок 5А, згідно довідки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців. Оскільки подання такої заяви не суперечить чинному законодавству, то суд розглядає справу з врахуванням поданої позивачем заяви.

На виконання ухвали суду від 02.02.2010р. представником позивача в судовому засіданні надано суду оригінали накладних, копії яких були додані до позовної заяви. В судовому засіданні судом оглянуто оригінали накладних та встановлено, що належним чином засвідчені копії накладних відповідають оригіналам. Оригінали накладних після проведення огляду в судовому засіданні 17.02.2010 р. повернуті представнику позивача.

Представник відповідача в судове засідання не з'явився, витребуваних судом матеріалів не подав.

Учаснику судового процесу роз’яснено його права та обов’язки згідно ст.ст.20,22,81-1 ГПК України. Також роз’яснено наслідки відмови позивача від позову та укладення мирової угоди.

Технічна фіксація (звукозапис) судового процесу відповідно до ст.81-1 ГПК України не здійснювалась за відсутності відповідного клопотання представника позивача.

Ухвалою суду від 02.02.2010 року про порушення провадження у справі від позивача було витребувано необхідні матеріали. Вимоги суду позивач виконав частково, а саме не подав в повній мірі докази на підтвердження повернення продукції на загальну суму 818 грн. 21 коп. - сума на яку повернуто продукції, та яка зазначена в розрахунку заборгованості за відпущену продукцію, який долучений до матеріалів справи. А відтак виникла необхідність повторно витребувати зазначені документи від позивача.

Також ухвалою суду від 02.02.2010 року від відповідача було витребувано необхідні матеріали. Відповідач вимоги суду не виконав.

А відтак, виникла необхідність повторно витребувати від відповідача неподані матеріали, окрім довідки, яка видана станом на час розгляду справи про включення відповідача до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, оскільки така довідка подана до матеріалів справи позивачем.

Таким чином, враховуючи вищенаведене, з метою дотримання ст.124 Конституції України щодо права відповідача на захист судом своїх прав, забезпечення юридичних гарантій їх реалізації та надання йому можливості захищати свої права будь-якими не забороненими законом засобами; статті 22 Господарського процесуального кодексу України щодо рівності процесуальних прав та обов’язків сторін; також в зв’язку із неявкою представника відповідача, необхідністю витребувати неподані позивачем та відповідачем матеріали, суд вважає за необхідне розгляд справи відкласти у відповідності до п.п.1,2 ч. 1 ст. 77 ГПК України в межах строків встановлених ст.69 цього Кодексу.

Керуючись п.п.1,2 ч.1 ст.77, ст.86 Господарського процесуального кодексу України, суд:

У х в а л и в:

1.Розгляд справи відкласти на 15 березня 2010 року на 11 год. 30 хв.

2.Зобов’язати подати в строк до 15.03.10р.:

- позивачу: - докази на підтвердження повернення продукції на загальну суму 818 грн. 21 коп.

- відповідачу: - обґрунтований нормативно та документально підтверджений відзив на позов.

3.Ухвалу направити позивачу, відповідачу за адресами: м. Київ, Печерський район, бульвар Лесі Українки, будинок 5А; вул. Поліська, 14, м. Тернопіль.

Суддя С.О. Хома

Дата ухвалення рішення17.02.2010
Оприлюднено02.10.2015
Номер документу51410085
СудочинствоГосподарське
Сутьвключення відповідача до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, оскільки така довідка подана до матеріалів справи позивачем. Таким чином, враховуючи вищенаведене, з метою дотримання ст.124 Конституції України щодо права відповідача на захист судом своїх прав, забезпечення юридичних гарантій їх реалізації та надання йому можливості захищати свої права будь-якими не забороненими законом засобами; статті 22 Господарського процесуального кодексу України щодо рівності процесуальних прав та обов’язків сторін; також в зв’язку із неявкою представника відповідача, необхідністю витребувати неподані позивачем та відповідачем матеріали, суд вважає за необхідне розгляд справи відкласти у відповідності до п.п.1,2 ч. 1 ст. 77 ГПК України в межах строків встановлених ст.69 цього Кодексу. Керуючись п.п.1,2 ч.1 ст.77, ст.86 Господарського процесуального кодексу України, суд

Судовий реєстр по справі —16/9-139

Судовий наказ від 06.05.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Хома С.О.

Ухвала від 17.02.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Хома С.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні