Ухвала
від 17.08.2012 по справі 7/63(23/10)
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Господарський суд Чернігівської області


14000 м. Чернігів, проспект Миру 20 Тел. 698-166, факс 77-44-62

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

"17" серпня 2012 р. Справа № 5028/23/10/2012

Суддя Цюкало Ю.В., розглянувши матеріали позовної заяви

Позивач: Товариство з обмеженою відповідальністю "ТД Юнівест", код ЄДРПОУ 37447628, АДРЕСА_1, 02095

Відповідач: Спеціалізований авіаційний загін оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Міністерства надзвичайних ситуацій України, код ЄДРПОУ 33965532, вул. Космонавтів 90, м. Ніжин, Чернігівська область, 16603

Предмет спору: про визнання результатів процедури закупівлі недійсними

В С Т А Н О В И В:

ТОВ "ТД Юнівест" звернулось до Господарського суду Чернігівської області з позовом до Спеціалізованого авіаційного загону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС України, в якому просить суд визнати недійсними результати процедури закупівлі вугілля, проведеної відповідачем, а також рішення відповідача від 30.07.12 про акцепт пропозиції конкурсних торгів.

В свою чергу, із позовних матеріалів вбачається, що переможцем відкритих торгів (конкурсу), яких стосуються позовні вимоги, стало Приватне підприємство "ВАГРА".

Враховуючи наведене, у разі задоволення вищезазначених позовних вимог, судове рішення у даній справі може вплинути на цивільні права та обов"язки ПП "ВАГРА", які виникли внаслідок перемоги на вищевказаних відкритих торгах (конкурсі).

Відповідно до ч. 1 ст. 27 Господарського процесуального кодексу України якщо господарський суд при прийнятті позовної заяви, вчиненні дій по підготовці справи до розгляду або під час розгляду справи встановить, що рішення господарського суду може вплинути на права і обов"язки осіб, що не є стороною у справі, госопдарський суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Зважаючи на зазначене та враховуючи, що позовні матеріали є достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду і керуючись ст.ст. 27, 61, 64, 65 Господарського процесуального кодексу України,

У Х В А Л И В :

1. Порушити провадження по справі та прийняти заяву до розгляду.

2. Розгляд справи призначити на "04" вересня 2012 р. об 11:30.

3. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: 14000 м.Чернігів, проспект Миру 20, кімната № 1.

4. Залучити Приватне підприємство "ВАГРА" (АДРЕСА_2, 51400) до участі у справі як третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача.

5. Зобов'язати позивача: направити копії позовних матеріалів на адресу Приватного підприємства "ВАГРА"; надати для огляду оригінали документів, копії яких додані до позовної заяви; витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців стосовно позивача та відповідача станом на час розгляду справи; представнику в судовому засіданні мати документи, що підтверджують повноваження та посвідчують особу.

6. Зобов'язати відповідача: надати в повному обсязі для огляду в судовому засіданні матеріали прилюдних торгів (конкурсу) на закупівлю кам"яного вугілля (код класифікатора 10.10.1), за результатами проведення яких Спеціалізованим авіаційним загоном оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Міністерства нажзвичайних ситуацій України прийнято рішення від 30.07.12 про акцепт пропозиції конкурсних торгів Приватного підприємства "ВАГРА"; надати відзив на позовну заяву та всі документи на підтвердження фактів (обставин), що будуть викладені у відзиві; представнику в судовому засіданні мати документи, що підтверджують повноваження та посвідчують особу.

7. Повноваження представників сторін мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально або, якщо довіреність видає юридична особа - підписом її керівника та завірена печаткою цієї організації, з наданням документів, що підтверджують повноваження особи, яка підписала довіреність); у разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівництвом - відповідним документом, що підтверджує його призначення або обрання (або засвідчені належним чином витяги з них).

Звернути увагу сторін на те, що відповідно до п. 5 ст. 83 ГПК України господарський суд має право стягувати в доход державного бюджету з винної сторони штраф до 1700 грн. за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.

Суддя Цюкало Ю.В.

СудГосподарський суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення17.08.2012
Оприлюднено02.10.2015
Номер документу51419584
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/63(23/10)

Ухвала від 17.08.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Цюкало Ю.В. (переведений до ГС м. Києва)

Ухвала від 04.09.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Цюкало Ю.В. (переведений до ГС м. Києва)

Ухвала від 25.09.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Скорик Н.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні