Вирок
від 11.09.2014 по справі 760/18396/14-к
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Кримінальне провадження № 1-кп/760/757/14

№ 760/18396/14- к

В И Р О К

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 вересня 2014 року Солом`янський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі судового засідання ОСОБА_2 ,

за участю прокурора ОСОБА_3 ,

обвинуваченого ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві кримінальне провадження, внесене 30.07.2014 року до ЄРДР за № 32014100090000133 відносно

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Києва, українця, громадянина України, з середньою освітою, не одруженого, такого, який працює старшим офіціантом в Заміській резиденції «Вишеград», зареєстрований та проживає за адресою: АДРЕСА_1 , раніше не судимого,

обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1, ч. 2 ст. 205-1 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

Згідно п. 1 ст. 24 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців» визначено, що для проведення державної реєстрації юридичної особи засновник (засновники) або уповноважена ними особа повинні особисто подати державному реєстратору (надіслати поштовим відправленням з описом вкладення або в разі подання електронних документів подати опис, що містить відомості про надіслані електронні документи, в електронній формі) такі документи:

- заповнену реєстраційну картку на проведення державної реєстрації юридичної особи;

- примірник оригіналу (ксерокопію, нотаріально засвідчену копію) рішення засновників або уповноваженого ними органу про створення юридичної особи у випадках, передбачених законом;

- два примірники установчих документів (у разі подання електронних документів - один примірник);

- документ, що засвідчує внесення реєстраційного збору за проведення державної реєстрації юридичної особи. У разі подання електронних документів для проведення державної реєстрації юридичної особи підтвердженням внесення плати за проведення державної реєстрації юридичної особи є примірник електронного розрахункового документа, засвідченого електронним цифровим підписом;

- інформацію з документами, що підтверджують структуру власності засновників - юридичних осіб, яка дає змогу встановити фізичних осіб - власників істотної участі цих юридичних осіб.

П. 9 цього ж закону визначає, якщо документи для проведення державної реєстрації юридичної особи подаються засновником юридичної особи, державному реєстратору додатково пред`являється його паспорт. Якщо документи для проведення державної реєстрації юридичної особи подаються особою, уповноваженою засновником (засновниками) юридичної особи, державному реєстратору додатково пред`являється її паспорт та надається документ, що засвідчує її повноваження або в разі подання електронних документів документ, що засвідчує повноваження цієї особи, в електронній формі залучається до документів, передбачених частинами першою - сьомою цієї статті.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в кінці березня 2014 року гр. ОСОБА_4 , в денний час доби, біля станції метро «Шулявська» м. Києва, зустрівся з невстановленою слідством особою з приводу внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей.

Усвідомлюючи противоправний характер дій, запропонованих йому невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 , з корисливих спонукань, погодився на таку пропозицію.

В свою чергу, ОСОБА_4 , реалізуючи злочинний намір, направлений на внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, надав копії паспорту серії НОМЕР_1 виданий Оболонським РУ ГУ МВС України у місті Києві, 08.11.2011 року та реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 невстановленій досудовим розслідуванням особі, яка на підставі цих документів виготовила Рішення №3 Власника Приватного підприємства «САЛОН КРАСИ «Б`ЮТІ КВІН» (код за ЄДРПОУ 36589737) від 31.03.2014 року, в якому ОСОБА_4 був зазначений як директор та власник підприємства та Статут Приватного підприємства «САЛОН КРАСИ «Б`ЮТІ КВІН» (код за ЄДРПОУ 36589737), в якому ОСОБА_4 був зазначений як директор та власник підприємства.

В подальшому, 31.03.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 зустрівся на Солом`янській площі м. Києва та підписав Рішення №3 Власника Приватного підприємства «САЛОН КРАСИ «Б`ЮТІ КВІН» (код за ЄДРПОУ 36589737) від 31.03.2014 року, в яке внесені неправдиві відомості щодо призначення на посаду директора ПП «САЛОН КРАСИ «Б`ЮТІ КВІН» (код за ЄДРПОУ 36589737) ОСОБА_4 та прийняття останнього до складу Власників ПП «САЛОН КРАСИ «Б`ЮТІ КВІН» (код за ЄДРПОУ 36589737).

31.03.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 прослідував за адресою м. Київ, вул. Горького, буд.165-А, до приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_5 , де в присутності вказаного нотаріуса підписав статут ПП «САЛОН КРАСИ «Б`ЮТІ КВІН» (код за ЄДРПОУ 36589737), в який були внесені неправдиві відомості щодо наміру здійснення господарської діяльності передбаченої статутом. З даного приводу він розписався в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій (№ 563 від 2014 року). Крім того, в цей же день, перебуваючи за вищевказаною адресою та у вищевказаного нотаріуса, ОСОБА_4 підписав довіреність, завчасно підготовлену невстановленою особою, якою уповноважив невідому йому особу представляти інтереси підприємства в усіх без винятку установах, в органах державної влади та управління, міністерствах, їх структурних підрозділах, державних комітетах та підвідомчих їм органах, в органах юстиції, в органах виконавчої служби, в органах реєстраціях цивільного стану, у житлово-комунальних органах, відділення зв`язку, в органах місцевої влади та місцевого самоврядування, у фондах, інспекціях, комісіях та комітетах, у банківських та фінансових установах у відносинах, що будуть виникати у зв`язку з проведенням державної реєстрації змін до установчих документів та змін до відомостей, що містяться в ЄДР, стосовно довірителя, для чого представнику надав право: подавати від імені підприємства заяви у відповідні установи, отримувати необхідні довідки та документи, заповнювати реєстраційну картку зазначеного підприємства в орган, що здійснює державну реєстрацію суб`єктів підприємницької діяльності, отримати відповідні документи з районної державної адміністрації, отримати нову довідку 4-ОПП, свідоцтво платника ПДВ з податкової інспекції, отримувати довідки з фондів, розписуватися від його імені та виконувати всі інші дії, пов`язані з виконанням предмета цієї довіреності.

На час підписання ОСОБА_4 . Рішення №3 Власника Приватного підприємства «САЛОН КРАСИ «Б`ЮТІ КВІН» (код за ЄДРПОУ 36589737) та Статуту ПП «САЛОН КРАСИ «Б`ЮТІ КВІН» (код за ЄДРПОУ 36589737), останній розумів, що він вносить неправдиві відомості в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації ПП «САЛОН КРАСИ «Б`ЮТІ КВІН» (код за ЄДРПОУ 36589737), оскільки ОСОБА_4 та невстановлені слідством особи домовились про те, що директором та власником підприємства буде призначено ОСОБА_4 і він в подальшому до діяльності ПП «САЛОН КРАСИ «Б`ЮТІ КВІН» (код за ЄДРПОУ 36589737) не буде мати ніякого відношення, а фінансово-господарською діяльністю з використанням ПП «САЛОН КРАСИ «Б`ЮТІ КВІН» (код за ЄДРПОУ 36589737) будуть займатись інші особи.

На підставі вищевказаних установчих документів, засвідчених ОСОБА_4 , як власником та директором, невстановлена досудовим слідством особа, на підставі довіреності, виданої ОСОБА_4 , 03.04.2014 здійснила державну реєстрацію ПП «САЛОН КРАСИ «Б`ЮТІ КВІН» (код за ЄДРПОУ 36589737) у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Печерського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та отримала печатку Підприємства.

Крім того, в кінці квітня 2014 року, гр. ОСОБА_6 , в денний час доби, біля станції метро «Шулявська» м. Києва, повторно зустрівся з невстановленою слідством особою з приводу внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей.

Усвідомлюючи противоправний характер дій, запропонованих йому невстановленою слідством особою, ОСОБА_6 , з корисливих спонукань, погодився на таку пропозицію.

В свою чергу, ОСОБА_6 , реалізуючи злочинний намір, направлений на повторне внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, надав копії паспорту серії НОМЕР_1 виданий Оболонським РУ ГУ МВС України у місті Києві, 08.11.2011 року та реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 невстановленій досудовим розслідуванням особі, яка на підставі цих документів виготовила протокол №1 Загальних зборів засновників (Учасників) ТОВ "АСЛА ГРУП" (код за ЄДРПОУ 39206574) від 29.04.2014 року, в якому ОСОБА_4 був зазначений як засновник товариства та Статут ТОВ "АСЛА ГРУП" (код за ЄДРПОУ 39206574), в якому ОСОБА_4 був зазначений, як засновник товариства.

В подальшому, 29.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 зустрівся на Солом`янській площі м. Києва та підписав протокол №1 Загальних зборів Учасників ТОВ "АСЛА ГРУП", в який внесені неправдиві відомості, щодо створення ТОВ "АСЛА ГРУП" та формування статутного фонду даного підприємства.

30.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 прослідував за адресою м. Київ, вул. Московська, 41/8, офіс № 2, до приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_7 , де в присутності вказаного нотаріуса підписав статут ТОВ "АСЛА ГРУП" (код за ЄДРПОУ 39206574), в який були внесені неправдиві відомості щодо наміру здійснення господарської діяльності передбаченої статутом. З даного приводу він розписався в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій (№641-642 від 2014 року). Крім того, в цей же день, перебуваючи за вищевказаною адресою та у вищевказаного нотаріуса, ОСОБА_4 підписав довіреність, завчасно підготовлену невстановленою особою, якою уповноважив невідому йому особу представляти інтереси та вести від його імені справи в органах Державної реєстраційної служби, органах Пенсійного фонду, фондах соціального страхування, органах статистики, податковій інспекції, установах, організаціях, підприємствах усіх форм власності, банківських установах під час створення та реєстрації будь яких Товариств, в тому числі ТОВ "АСЛА ГРУП" (далі Товариство) та з питань розпорядження, відчуження частки в статутному капіталі Товариств, а також укладати та підписувати від його імені договори купівлі-продажу частки у статутному капіталі будь яких Товариств, на строки, за ціною та на умовах на його власний розсуд, отримувати належні йому за цими договорами платежі (грошові суми), та/або передавати (відступати) частку (частки) у статутному капіталі будь-яких Товариств, в тому числі перелічених вище, шляхом підписання відповідних заяв.

На час підписання ОСОБА_4 протоколу №1 Загальних зборів Учасників ТОВ "АСЛА ГРУП" та Статуту ТОВ "АСЛА ГРУП", останній розумів, що він вносить неправдиві відомості в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації ТОВ "АСЛА ГРУП", оскільки ОСОБА_4 та невстановлені слідством особи, домовились, про те, що засновником товариства буде призначено ОСОБА_4 і він в подальшому до діяльності ТОВ "АСЛА ГРУП" не буде мати ніякого відношення, а фінансово-господарською діяльністю з використанням ТОВ "АСЛА ГРУП" будуть займатись інші особи.

На підставі вищевказаних установчих документів, засвідчених ОСОБА_4 , як засновником, невстановлена досудовим слідством особа, на підставі довіреності виданої ОСОБА_4 07.05.2014 здійснила державну реєстрацію ТОВ "АСЛА ГРУП" у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Солом`янського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та отримала печатку Товариства.

Крім того, в кінці квітня 2014, року гр. ОСОБА_4 , в денний час доби, біля станції метро «Шулявська» м. Києва, повторно зустрівся з невстановленою слідством особою з приводу внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей.

Усвідомлюючи противоправний характер дій, запропонованих йому невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 , з корисливих спонукань, погодився на таку пропозицію.

В свою чергу, ОСОБА_4 , реалізуючи злочинний намір, направлений на повторне внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, надав копії паспорту серії НОМЕР_1 виданий Оболонським РУ ГУ МВС України у місті Києві, 08.11.2011 року та реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 невстановленій досудовим розслідуванням особі, яка на підставі цих документів виготовила протокол №1 Загальних зборів засновників (учасників) ТОВ «Барт Трейд» (код за ЄДРПОУ 39206511) від 29.04.2014 року, в якому ОСОБА_4 зазначений як засновник та Статут ТОВ «Барт Трейд» (код за ЄДРПОУ 39206511), в якому ОСОБА_4 був зазначений, як засновник товариства.

В подальшому, 29.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 зустрівся на Солом`янськійплощі м. Києва та підписав протокол №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Барт Трейд», в який внесені неправдиві відомості, щодо створення ТОВ «Барт Трейд» та формування статутного фонду даного підприємства.

30.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 прослідував за адресою м. Київ, вул. Московська, 41/8, офіс № 2, до приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_7 , де в присутності вказаного нотаріуса підписав статут ТОВ «Барт Трейд», в який були внесені неправдиві відомості, щодо наміру здійснення діяльності передбаченої статутом. З даного приводу він розписався в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій (№639-640 від 2014 року). Крім того, в цей же день, перебуваючи за вищевказаною адресою та у вищевказаного нотаріуса, ОСОБА_4 підписав довіреність, завчасно підготовлену невстановленою особою, якою уповноважив невідому йому особу представляти інтереси та вести від його імені справи в органах Державної реєстраційної служби, органах Пенсійного фонду, фондах соціального страхування, органах статистики, податковій інспекції, установах, організаціях, підприємствах усіх форм власності, банківських установах під час створення та реєстрації будь яких Товариств, в тому числі ТОВ «Барт Трейд» (далі Товариство) та з питань розпорядження, відчуження частки в статутному капіталі Товариств, а також укладати та підписувати від його імені договори купівлі-продажу частки у статутному капіталі будь яких Товариств, на строки, за ціною та на умовах на його власний розсуд, отримувати належні йому за цими договорами платежі (грошові суми), та/або передавати (відступати) частку (частки) у статутному капіталі будь-яких Товариств, в тому числі перелічених вище, шляхом підписання відповідних заяв.

На час підписання ОСОБА_4 протоколу №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Барт Трейд» та Статуту ТОВ «Барт Трейд», останній розумів, що він вносить неправдиві відомості в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Барт Трейд», оскільки ОСОБА_4 та невстановлені слідством особи, домовились про внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, про те, що засновником товариства буде призначено ОСОБА_4 і він в подальшому до діяльності ТОВ «Барт Трейд» не буде мати ніякого відношення, а фінансово-господарською діяльністю з використанням ТОВ «Барт Трейд» будуть займатись інші особи.

На підставі вищевказаних установчих документів, засвідчених ОСОБА_4 , як засновником, невстановлена досудовим слідством особа, на підставі довіреності виданої ОСОБА_4 07.05.2014 здійснила державну реєстрацію ТОВ «Барт Трейд» у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Солом`янського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та отримала печатку Товариства.

Крім того, в кінці квітня 2014 року, гр. ОСОБА_4 , в денний час доби, біля станції метро «Шулявська» м. Києва, повторно зустрівся з невстановленою слідством особою з приводу внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей.

Усвідомлюючи противоправний характер дій, запропонованих йому невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 , з корисливих спонукань, погодився на таку пропозицію.

В свою чергу, ОСОБА_4 , реалізуючи злочинний намір, направлений на повторне внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, надав копії паспорту серії НОМЕР_1 виданий Оболонським РУ ГУ МВС України у місті Києві, 08.11.2011 року та реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 невстановленій досудовим розслідуванням особі, яка на підставі цих документів виготовила протокол №1 Загальних зборів засновників (учасників) ТОВ «Гелда Союз» (код за ЄДРПОУ 39206580) від 29.04.2014 року, в якому ОСОБА_4 зазначений як засновник та Статут ТОВ «Гелда Союз» (код за ЄДРПОУ 39206580), в якому ОСОБА_4 був зазначений, як засновник товариства.

В подальшому, 29.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 зустрівся на Солом`янській площі м. Києва та підписав протокол №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Гелда Союз», в який внесені неправдиві відомості, щодо створення ТОВ «Гелда Союз» та формування статутного фонду даного підприємства.

30.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 прослідував за адресою м. Київ, вул. Московська, 41/8, офіс № 2, до приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_7 , де в присутності вказаного нотаріуса підписав статут ТОВ «Гелда Союз», в який були внесені неправдиві відомості, щодо наміру здійснення діяльності передбаченої статутом. З даного приводу він розписався в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій (№631-632 від 2014 року). Крім того, в цей же день, перебуваючи за вищевказаною адресою та у вищевказаного нотаріуса, ОСОБА_4 підписав довіреність, завчасно підготовлену невстановленою особою, якою уповноважив невідому йому особу представляти інтереси та вести від його імені справи в органах Державної реєстраційної служби, органах Пенсійного фонду, фондах соціального страхування, органах статистики, податковій інспекції, установах, організаціях, підприємствах усіх форм власності, банківських установах під час створення та реєстрації будь яких Товариств, в тому числі ТОВ «Гелда Союз» (далі Товариство) та з питань розпорядження, відчуження частки в статутному капіталі Товариств, а також укладати та підписувати від його імені договори купівлі-продажу частки у статутному капіталі будь яких Товариств, на строки, за ціною та на умовах на його власний розсуд, отримувати належні йому за цими договорами платежі (грошові суми), та/або передавати (відступати) частку (частки) у статутному капіталі будь-яких Товариств, в тому числі перелічених вище, шляхом підписання відповідних заяв.

На час підписання ОСОБА_4 протоколу №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Гелда Союз» та Статуту ТОВ «Гелда Союз», останній розумів, що він вносить неправдиві відомості в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Гелда Союз», оскільки ОСОБА_4 та невстановлені слідством особи, домовились про внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, про те, що засновником товариства буде призначено ОСОБА_4 і він в подальшому до діяльності ТОВ «Гелда Союз» не буде мати ніякого відношення, а фінансово-господарською діяльністю з використанням ТОВ «Гелда Союз» будуть займатись інші особи.

На підставі вищевказаних установчих документів, засвідчених ОСОБА_4 , як засновником, невстановлена досудовим слідством особа, на підставі довіреності виданої ОСОБА_4 07.05.2014 здійснила державну реєстрацію ТОВ «Гелда Союз» у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Солом`янського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та отримала печатку Товариства.

Крім того, в кінці квітня 2014 року, гр. ОСОБА_4 , в денний час доби, біля станції метро «Шулявська» м. Києва, повторно зустрівся з невстановленою слідством особою з приводу внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей.

Усвідомлюючи противоправний характер дій, запропонованих йому невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 , з корисливих спонукань, погодився на таку пропозицію.

В свою чергу, ОСОБА_4 , реалізуючи злочинний намір, направлений на повторне внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, надав копії паспорту серії НОМЕР_1 виданий Оболонським РУ ГУ МВС України у місті Києві, 08.11.2011 року та реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 невстановленій досудовим розслідуванням особі, яка на підставі цих документів виготовила протокол №1 Загальних зборів засновників (учасників) ТОВ «Ютекс Трейд» (код за ЄДРПОУ 39206679) від 29.04.2014 року, в якому ОСОБА_4 зазначений як засновник та Статут ТОВ «Ютекс Трейд» (код за ЄДРПОУ 39206679), в якому ОСОБА_4 був зазначений, як засновник товариства.

В подальшому, 29.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 зустрівся на Солом`янській площі м. Києва та підписав протокол №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Ютекс Трейд», в який внесені неправдиві відомості, щодо створення ТОВ «Ютекс Трейд» та формування статутного фонду даного підприємства.

30.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 прослідував за адресою м. Київ, вул. Московська, 41/8, офіс № 2, до приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_7 , де в присутності вказаного нотаріуса підписав статут ТОВ «Ютекс Трейд», в який були внесені неправдиві відомості, щодо наміру здійснення діяльності передбаченої статутом. З даного приводу він розписався в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій (№633-634 від 2014 року). Крім того, в цей же день, перебуваючи за вищевказаною адресою та у вищевказаного нотаріуса, ОСОБА_4 підписав довіреність, завчасно підготовлену невстановленою особою, якою уповноважив невідому йому особу представляти інтереси та вести від його імені справи в органах Державної реєстраційної служби, органах Пенсійного фонду, фондах соціального страхування, органах статистики, податковій інспекції, установах, організаціях, підприємствах усіх форм власності, банківських установах під час створення та реєстрації будь яких Товариств, в тому числі ТОВ «Ютекс Трейд» (далі Товариство) та з питань розпорядження, відчуження частки в статутному капіталі Товариств, а також укладати та підписувати від його імені договори купівлі-продажу частки у статутному капіталі будь яких Товариств, на строки, за ціною та на умовах на його власний розсуд, отримувати належні йому за цими договорами платежі (грошові суми), та/або передавати (відступати) частку (частки) у статутному капіталі будь-яких Товариств, в тому числі перелічених вище, шляхом підписання відповідних заяв.

На час підписання ОСОБА_4 протоколу №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Ютекс Трейд» та Статуту ТОВ «Ютекс Трейд», останній розумів, що він вносить неправдиві відомості в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Гелда Союз», оскільки ОСОБА_4 та невстановлені слідством особи, домовились про внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, про те, що засновником товариства буде призначено ОСОБА_4 і він в подальшому до діяльності ТОВ «Гелда Союз» не буде мати ніякого відношення, а фінансово-господарською діяльністю з використанням ТОВ «Ютекс Трейд» будуть займатись інші особи.

На підставі вищевказаних установчих документів, засвідчених ОСОБА_4 , як засновником, невстановлена досудовим слідством особа, на підставі довіреності виданої ОСОБА_4 07.05.2014 здійснила державну реєстрацію ТОВ «Ютекс Трейд» у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Солом`янського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та отримала печатку Товариства.

Крім того, в кінці квітня 2014 року, гр. ОСОБА_4 , в денний час доби, біля станції метро «Шулявська» м. Києва, повторно зустрівся з невстановленою слідством особою з приводу внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей.

Усвідомлюючи противоправний характер дій, запропонованих йому невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 , з корисливих спонукань, погодився на таку пропозицію.

В свою чергу, ОСОБА_4 , реалізуючи злочинний намір, направлений на повторне внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, надав копії паспорту серії НОМЕР_1 виданий Оболонським РУ ГУ МВС України у місті Києві, 08.11.2011 року та реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 невстановленій досудовим розслідуванням особі, яка на підставі цих документів виготовила протокол №1 Загальних зборів засновників (Учасників) ТОВ «Еско Трейн» (код за ЄДРПОУ 39207206) від 29.04.2014 року, в якому ОСОБА_4 зазначений як засновник та Статут ТОВ «Еско Трейн» (код за ЄДРПОУ 39207206), в якому ОСОБА_4 був зазначений, як засновник товариства.

В подальшому, 29.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 зустрівся на Солом`янській площі м. Києва та підписав протокол №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Еско Трейн», в який внесені неправдиві відомості, щодо створення ТОВ «Еско Трейн» та формування статутного фонду даного підприємства.

30.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 прослідував за адресою м. Київ, вул. Московська, 41/8, офіс № 2, до приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_7 , де в присутності вказаного нотаріуса підписав статут ТОВ «Еско Трейн», в який були внесені неправдиві відомості, щодо наміру здійснення діяльності передбаченої статутом. З даного приводу він розписався в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій (№627,628 від 2014 року). Крім того, в цей же день, перебуваючи за вищевказаною адресою та у вищевказаного нотаріуса, ОСОБА_4 підписав довіреність, завчасно підготовлену невстановленою особою, якою уповноважив невідому йому особу представляти інтереси та вести від його імені справи в органах Державної реєстраційної служби, органах Пенсійного фонду, фондах соціального страхування, органах статистики, податковій інспекції, установах, організаціях, підприємствах усіх форм власності, банківських установах під час створення та реєстрації будь яких Товариств, в тому числі ТОВ «Еско Трейн» (далі Товариство) та з питань розпорядження, відчуження частки в статутному капіталі Товариств, а також укладати та підписувати від його імені договори купівлі-продажу частки у статутному капіталі будь яких Товариств, на строки, за ціною та на умовах на його власний розсуд, отримувати належні йому за цими договорами платежі (грошові суми), та/або передавати (відступати) частку (частки) у статутному капіталі будь-яких Товариств, в тому числі перелічених вище, шляхом підписання відповідних заяв.

На час підписання ОСОБА_4 протоколу №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Еско Трейн» та Статуту ТОВ «Еско Трейн», останній розумів, що він вносить неправдиві відомості в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Еско Трейн», оскільки ОСОБА_4 та невстановлені слідством особи, домовились про внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, про те, що засновником товариства буде призначено ОСОБА_4 і він в подальшому до діяльності ТОВ «Еско Трейн» не буде мати ніякого відношення, а фінансово-господарською діяльністю з використанням ТОВ «Еско Трейн» будуть займатись інші особи.

На підставі вищевказаних установчих документів, засвідчених ОСОБА_4 , як засновником, невстановлена досудовим слідством особа, на підставі довіреності виданої ОСОБА_4 07.05.2014 здійснила державну реєстрацію ТОВ «Еско Трейн» у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Голосіївського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та отримала печатку Товариства.

Крім того, в кінці квітня 2014 року, гр. ОСОБА_4 , в денний час доби, біля станції метро «Шулявська» м. Києва, повторно зустрівся з невстановленою слідством особою з приводу внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей.

Усвідомлюючи противоправний характер дій, запропонованих йому невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 , з корисливих спонукань, погодився на таку пропозицію.

В свою чергу, ОСОБА_4 , реалізуючи злочинний намір, направлений на повторне внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, надав копії паспорту серії НОМЕР_1 виданий Оболонським РУ ГУ МВС України у місті Києві, 08.11.2011 року та реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 невстановленій досудовим розслідуванням особі, яка на підставі цих документів виготовила протокол №1 Загальних зборів засновників (Учасників) ТОВ «Деон Союз» (код за ЄДРПОУ 39207185) від 29.04.2014 року, та Статут ТОВ «Деон Союз» (код за ЄДРПОУ 39207185), в яких ОСОБА_4 був зазначений, як засновник товариства.

В подальшому, 29.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 зустрівся на Солом`янській площі м. Києва та підписав протокол №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Деон Союз», в який внесені неправдиві відомості, щодо створення ТОВ «Деон Союз» та формування статутного фонду даного підприємства.

30.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 прослідував за адресою м. Київ, вул. Московська, 41/8, офіс № 2, до приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_7 , де в присутності вказаного нотаріуса підписав статут ТОВ «Деон Союз», в який були внесені неправдиві відомості, щодо наміру здійснення діяльності передбаченої статутом. З даного приводу він розписався в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій (№643,644 від 2014 року). Крім того, в цей же день, перебуваючи за вищевказаною адресою та у вищевказаного нотаріуса, ОСОБА_4 підписав довіреність, завчасно підготовлену невстановленою особою, якою уповноважив невідому йому особу представляти інтереси та вести від його імені справи в органах Державної реєстраційної служби, органах Пенсійного фонду, фондах соціального страхування, органах статистики, податковій інспекції, установах, організаціях, підприємствах усіх форм власності, банківських установах під час створення та реєстрації будь яких Товариств, в тому числі ТОВ «Деон Союз» (далі Товариство) та з питань розпорядження, відчуження частки в статутному капіталі Товариств, а також укладати та підписувати від його імені договори купівлі-продажу частки у статутному капіталі будь яких Товариств, на строки, за ціною та на умовах на його власний розсуд, отримувати належні йому за цими договорами платежі (грошові суми), та/або передавати (відступати) частку (частки) у статутному капіталі будь-яких Товариств, в тому числі перелічених вище, шляхом підписання відповідних заяв.

На час підписання ОСОБА_4 протоколу №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Деон Союз» та Статуту ТОВ «Деон Союз», останній розумів, що він вносить неправдиві відомості в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Деон Союз», оскільки ОСОБА_4 та невстановлені слідством особи, домовились про внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, про те, що засновником товариства буде призначено ОСОБА_4 і він в подальшому до діяльності ТОВ «Деон Союз» не буде мати ніякого відношення, а фінансово-господарською діяльністю з використанням ТОВ «Деон Союз» будуть займатись інші особи.

На підставі вищевказаних установчих документів, засвідчених ОСОБА_4 , як засновником, невстановлена досудовим слідством особа, на підставі довіреності виданої ОСОБА_4 07.05.2014 здійснила державну реєстрацію ТОВ «Деон Союз» у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Голосіївського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та отримала печатку Товариства.

Крім того, в кінці квітня 2014 року, гр. ОСОБА_4 , в денний час доби, біля станції метро «Шулявська» м. Києва, повторно зустрівся з невстановленою слідством особою з приводу внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей.

Усвідомлюючи противоправний характер дій, запропонованих йому невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 , з корисливих спонукань, погодився на таку пропозицію.

В свою чергу, ОСОБА_4 , реалізуючи злочинний намір, направлений на повторне внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, надав копії паспорту серії НОМЕР_1 виданий Оболонським РУ ГУ МВС України у місті Києві, 08.11.2011 року та реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 невстановленій досудовим розслідуванням особі, яка на підставі цих документів виготовила протокол №1 Загальних зборів засновників (Учасників) ТОВ «Леда Трейд Союз» (код за ЄДРПОУ 39207190) від 29.04.2014 року, в якому ОСОБА_4 зазначений як засновник та Статут ТОВ «Леда Трейд Союз» (код за ЄДРПОУ 39207190), в якому ОСОБА_4 був зазначений, як засновник товариства.

В подальшому, 29.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 зустрівся на Солом`янській площі м. Києва та підписав протокол №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Леда Трейд Союз», в який внесені неправдиві відомості, щодо створення ТОВ «Леда Трейд Союз» та формування статутного фонду даного підприємства.

30.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 прослідував за адресою м. Київ, вул. Московська, 41/8, офіс № 2, до приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_7 , де в присутності вказаного нотаріуса підписав статут ТОВ «Леда Трейд Союз», в який були внесені неправдиві відомості, щодо наміру здійснення діяльності передбаченої статутом. З даного приводу він розписався в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій (№637,638 від 2014 року). Крім того, в цей же день, перебуваючи за вищевказаною адресою та у вищевказаного нотаріуса, ОСОБА_4 підписав довіреність, завчасно підготовлену невстановленою особою, якою уповноважив невідому йому особу представляти інтереси та вести від його імені справи в органах Державної реєстраційної служби, органах Пенсійного фонду, фондах соціального страхування, органах статистики, податковій інспекції, установах, організаціях, підприємствах усіх форм власності, банківських установах під час створення та реєстрації будь яких Товариств, в тому числі ТОВ «Леда Трейд Союз» (далі Товариство) та з питань розпорядження, відчуження частки в статутному капіталі Товариств, а також укладати та підписувати від його імені договори купівлі-продажу частки у статутному капіталі будь яких Товариств, на строки, за ціною та на умовах на його власний розсуд, отримувати належні йому за цими договорами платежі (грошові суми), та/або передавати (відступати) частку (частки) у статутному капіталі будь-яких Товариств, в тому числі перелічених вище, шляхом підписання відповідних заяв.

На час підписання ОСОБА_4 протоколу №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Леда Трейд Союз» та Статуту ТОВ «Леда Трейд Союз», останній розумів, що він вносить неправдиві відомості в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Леда Трейд Союз», оскільки ОСОБА_4 та невстановлені слідством особи, домовились про внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, про те, що засновником товариства буде призначено ОСОБА_4 і він в подальшому до діяльності ТОВ «Леда Трейд Союз» не буде мати ніякого відношення, а фінансово-господарською діяльністю з використанням ТОВ «Леда Трейд Союз» будуть займатись інші особи.

На підставі вищевказаних установчих документів, засвідчених ОСОБА_4 , як засновником, невстановлена досудовим слідством особа, на підставі довіреності виданої ОСОБА_4 07.05.2014 здійснила державну реєстрацію ТОВ «Леда Трейд Союз» у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Голосіївського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та отримала печатку Товариства.

Крім того, в кінці квітня 2014 року, гр. ОСОБА_4 , в денний час доби, біля станції метро «Шулявська» м. Києва, повторно зустрівся з невстановленою слідством особою з приводу внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей.

Усвідомлюючи противоправний характер дій, запропонованих йому невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 , з корисливих спонукань, погодився на таку пропозицію.

В свою чергу, ОСОБА_4 , реалізуючи злочинний намір, направлений на повторне внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, надав копії паспорту серії НОМЕР_1 виданий Оболонським РУ ГУ МВС України у місті Києві, 08.11.2011 року та реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 невстановленій досудовим розслідуванням особі, яка на підставі цих документів виготовила протокол №1 Загальних зборів засновників (Учасників) ТОВ «Дерекс Груп» (код за ЄДРПОУ 39209088) від 29.04.2014 року, в якому ОСОБА_4 зазначений як засновник та Статут ТОВ «Дерекс Груп» (код за ЄДРПОУ 39209088), в якому ОСОБА_4 був зазначений, як засновник товариства.

В подальшому, 29.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 зустрівся на Солом`янській площі м. Києва та підписав протокол №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Дерекс Груп», в який внесені неправдиві відомості, щодо створення ТОВ «Дерекс Груп» та формування статутного фонду даного підприємства.

30.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 прослідував за адресою м. Київ, вул. Московська, 41/8, офіс № 2, до приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_7 , де в присутності вказаного нотаріуса підписав статут ТОВ «Дерекс Груп», в який були внесені неправдиві відомості, щодо наміру здійснення діяльності передбаченої статутом. З даного приводу він розписався в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій (№645,646 від 2014 року). Крім того, в цей же день, перебуваючи за вищевказаною адресою та у вищевказаного нотаріуса, ОСОБА_4 підписав довіреність, завчасно підготовлену невстановленою особою, якою уповноважив невідому йому особу представляти інтереси та вести від його імені справи в органах Державної реєстраційної служби, органах Пенсійного фонду, фондах соціального страхування, органах статистики, податковій інспекції, установах, організаціях, підприємствах усіх форм власності, банківських установах під час створення та реєстрації будь яких Товариств, в тому числі ТОВ «Дерекс Груп» (далі Товариство) та з питань розпорядження, відчуження частки в статутному капіталі Товариств, а також укладати та підписувати від його імені договори купівлі-продажу частки у статутному капіталі будь яких Товариств, на строки, за ціною та на умовах на його власний розсуд, отримувати належні йому за цими договорами платежі (грошові суми), та/або передавати (відступати) частку (частки) у статутному капіталі будь-яких Товариств, в тому числі перелічених вище, шляхом підписання відповідних заяв.

На час підписання ОСОБА_4 протоколу №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Дерекс Груп» та Статуту ТОВ «Дерекс Груп», останній розумів, що він вносить неправдиві відомості в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Деон Союз», оскільки ОСОБА_4 та невстановлені слідством особи, домовились про внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, про те, що засновником товариства буде призначено ОСОБА_4 і він в подальшому до діяльності ТОВ «Дерекс Груп» не буде мати ніякого відношення, а фінансово-господарською діяльністю з використанням ТОВ «Дерекс Груп» будуть займатись інші особи.

На підставі вищевказаних установчих документів, засвідчених ОСОБА_4 , як засновником, невстановлена досудовим слідством особа, на підставі довіреності виданої ОСОБА_4 08.05.2014 здійснила державну реєстрацію ТОВ «Дерекс Груп» у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Голосіївського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та отримала печатку Товариства.

Крім того, в кінці квітня 2014 року, гр. ОСОБА_4 , в денний час доби, біля станції метро «Шулявська» м. Києва, повторно зустрівся з невстановленою слідством особою з приводу внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей.

Усвідомлюючи противоправний характер дій, запропонованих йому невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 , з корисливих спонукань, погодився на таку пропозицію.

В свою чергу, ОСОБА_4 , реалізуючи злочинний намір, направлений на повторне внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, надав копії паспорту серії НОМЕР_1 виданий Оболонським РУ ГУ МВС України у місті Києві, 08.11.2011 року та реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 невстановленій досудовим розслідуванням особі, яка на підставі цих документів виготовила Договір купівлі продажу частки №29/2 від 29.04.2014, протокол №29/04 Загальних зборів Учасників ТОВ «Пан Маркетинг» (код за ЄДРПОУ 38931597) від 29.04.2014 року, в якому ОСОБА_4 зазначений як засновник та Статут ТОВ «Пан Маркетинг» (код за ЄДРПОУ 38931597), в якому ОСОБА_4 був зазначений, як засновник товариства.

В подальшому, 29.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 зустрівся на Солом`янській площі м. Києва та підписав Договір купівлі продажу частки №29/2 від 29.04.2014, в який внесені неправдиві відомості, щодо придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Пан Маркетинг», протокол №29/04 Загальних зборів Учасників ТОВ «Пан Маркетинг», в який внесені неправдиві відомості, щодо затвердження нового складу учасників та перерозподіл часток в ТОВ «Пан Маркетинг», а також підписав Статут ТОВ «Пан Маркетинг» в який були внесені неправдиві відомості, щодо наміру здійснення діяльності передбаченої статутом.

На час підписання ОСОБА_4 . Договір купівлі продажу частки №29/2, протоколу №29/04 Загальних зборів Учасників ТОВ «Пан Маркетинг» та Статуту ТОВ «Пан Маркетинг», останній розумів, що він вносить неправдиві відомості в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Пан Маркетинг», оскільки ОСОБА_4 та невстановлені слідством особи, домовились про внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, про те, що засновником товариства буде призначено ОСОБА_4 і він в подальшому до діяльності ТОВ «Пан Маркетинг» не буде мати ніякого відношення, а фінансово-господарською діяльністю з використанням ТОВ «Пан Маркетинг» будуть займатись інші особи.

На підставі вищевказаних установчих документів, засвідчених ОСОБА_4 , як засновником, невстановлена досудовим слідством особа, 16.05.2014 здійснила державну перереєстрацію ТОВ «Пан Маркетинг» у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Шевченківського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та отримала печатку Товариства.

Крім того, в кінці квітня 2014 року, гр. ОСОБА_4 , в денний час доби, біля станції метро «Шулявська» м. Києва, повторно зустрівся з невстановленою слідством особою з приводу внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей.

Усвідомлюючи противоправний характер дій, запропонованих йому невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 , з корисливих спонукань, погодився на таку пропозицію.

В свою чергу, ОСОБА_4 , реалізуючи злочинний намір, направлений на повторне внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, надав копії паспорту серії НОМЕР_1 виданий Оболонським РУ ГУ МВС України у місті Києві, 08.11.2011 року та реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 невстановленій досудовим розслідуванням особі, яка на підставі цих документів виготовила Договір купівлі продажу частки №29/2 від 29.04.2014, протокол №29/04 Загальних зборів Учасників ТОВ «Ф`ючерс Білд» (код за ЄДРПОУ 38942483) від 29.04.2014 року, в якому ОСОБА_4 зазначений як засновник та Статут ТОВ «Ф`ючерс Білд» (код за ЄДРПОУ 38942483), в якому ОСОБА_4 зазначений, як засновник товариства.

В подальшому, 29.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 зустрівся на Солом`янській площі м. Києва та підписав Договір купівлі продажу частки №29/2 від 29.04.2014, в який внесені неправдиві відомості, щодо придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Ф`ючерс Білд», протокол 29/04 Загальних зборів Учасників ТОВ «Ф`ючерс Білд», в який внесені неправдиві відомості, щодо затвердження нового складу учасників та перерозподіл часток в ТОВ «Ф`ючерс Білд», а також підписав Статут ТОВ «Ф`ючерс Білд» в який були внесені неправдиві відомості, щодо наміру здійснення діяльності передбаченої статутом.

На час підписання ОСОБА_4 . Договір купівлі продажу частки №29/2, протоколу №29/04 Загальних зборів Учасників ТОВ «Ф`ючерс Білд» та Статуту ТОВ «Ф`ючерс Білд», останній розумів, що він вносить неправдиві відомості в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Ф`ючерс Білд», оскільки ОСОБА_4 та невстановлені слідством особи, домовились про внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, про те, що засновником товариства буде призначено ОСОБА_4 і він в подальшому до діяльності ТОВ «Ф`ючерс Білд» не буде мати ніякого відношення, а фінансово-господарською діяльністю з використанням ТОВ «Ф`ючерс Білд» будуть займатись інші особи.

На підставі вищевказаних установчих документів, засвідчених ОСОБА_4 , як засновником, невстановлена досудовим слідством особа, 16.05.2014 здійснила державну перереєстрацію ТОВ «Ф`ючерс Білд» у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Шевченківського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та отримала печатку Товариства.

Крім того, в кінці квітня 2014 року, гр. ОСОБА_4 , в денний час доби, біля станції метро «Шулявська» м. Києва, повторно зустрівся з невстановленою слідством особою з приводу внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей.

Усвідомлюючи противоправний характер дій, запропонованих йому невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 , з корисливих спонукань, погодився на таку пропозицію.

В свою чергу, ОСОБА_4 , реалізуючи злочинний намір, направлений на повторне внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, надав копії паспорту серії НОМЕР_1 виданий Оболонським РУ ГУ МВС України у місті Києві, 08.11.2011 року та реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 невстановленій досудовим розслідуванням особі, яка на підставі цих документів виготовила Договір купівлі продажу частки №29/2 від 29.04.2014, протокол №29/04 Загальних зборів Учасників ТОВ «Надія Гарант» (код за ЄДРПОУ 38937604) від 29.04.2014 року, в якому ОСОБА_4 зазначений як засновник та Статут ТОВ «Надія Гарант» (код за ЄДРПОУ 38937604), в якому ОСОБА_4 зазначений, як засновник товариства.

В подальшому, 29.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 зустрівся на Солом`янській площі м. Києва та підписав Договір купівлі продажу частки №29/2 від 29.04.2014, в який внесені неправдиві відомості, щодо придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Надія Гарант», протокол №29/04 Загальних зборів Учасників ТОВ «Надія Гарант», в який внесені неправдиві відомості, щодо затвердження нового складу учасників та перерозподіл часток в ТОВ «Надія Гарант», а також підписав Статут ТОВ «Надія Гарант» в який були внесені неправдиві відомості, щодо наміру здійснення діяльності передбаченої статутом.

На час підписання ОСОБА_4 . Договору купівлі продажу частки №29/2, протоколу №29/04 Загальних зборів Учасників ТОВ «Надія Гарант» та Статуту ТОВ «Надія Гарант», останній розумів, що він вносить неправдиві відомості в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Надія Гарант», оскільки ОСОБА_4 та невстановлені слідством особи, домовились про внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, про те, що засновником товариства буде призначено ОСОБА_4 і він в подальшому до діяльності ТОВ «Надія Гарант» не буде мати ніякого відношення, а фінансово-господарською діяльністю з використанням ТОВ «Надія Гарант» будуть займатись інші особи.

На підставі вищевказаних установчих документів, засвідчених ОСОБА_4 , як засновником, невстановлена досудовим слідством особа, 16.05.2014 здійснила державну перереєстрацію ТОВ «Надія Гарант» у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Шевченківського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та отримала печатку Товариства.

Крім того, в кінці квітня 2014 року, гр. ОСОБА_4 , в денний час доби, біля станції метро «Шулявська» м. Києва, повторно зустрівся з невстановленою слідством особою з приводу внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей.

Усвідомлюючи противоправний характер дій, запропонованих йому невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 , з корисливих спонукань, погодився на таку пропозицію.

В свою чергу, ОСОБА_4 , реалізуючи злочинний намір, направлений на повторне внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, надав копії паспорту серії НОМЕР_1 виданий Оболонським РУ ГУ МВС України у місті Києві, 08.11.2011 року та реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 невстановленій досудовим розслідуванням особі, яка на підставі цих документів виготовила протокол №1 Загальних зборів засновників (Учасників) ТОВ «Будівельна Компанія «Акрон Інвест» (код за ЄДРПОУ 39217937) від 29.04.2014 року, в якому ОСОБА_4 був зазначений як директор та засновник товариства та Статут ТОВ «Будівельна Компанія «Акрон Інвест» (код за ЄДРПОУ 39217937), в якому ОСОБА_4 був зазначений, як засновник товариства.

В подальшому, 29.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 зустрівся на Солом`янській площі м. Києва та підписав протокол №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Будівельна Компанія «Акрон Інвест», в який внесені неправдиві відомості, щодо створення ТОВ «Будівельна Компанія «Акрон Інвест» та формування статутного фонду даного підприємства.

30.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 прослідував за адресою м. Київ, вул. Московська, 41/8, офіс № 2, до приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_7 , де в присутності вказаного нотаріуса підписав статут ТОВ «Будівельна Компанія «Акрон Інвест», в який були внесені неправдиві відомості, щодо наміру здійснення діяльності передбаченої статутом. З даного приводу він розписався в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій (№635-636 від 2014 року). Крім того, в цей же день, перебуваючи за вищевказаною адресою та у вищевказаного нотаріуса, ОСОБА_4 підписав довіреність, завчасно підготовлену невстановленою особою, якою уповноважив невідому йому особу представляти інтереси та вести від його імені справи в органах Державної реєстраційної служби, органах Пенсійного фонду, фондах соціального страхування, органах статистики, податковій інспекції, установах, організаціях, підприємствах усіх форм власності, банківських установах під час створення та реєстрації будь яких Товариств, в тому числі ТОВ «Будівельна Компанія «Акрон Інвест» (далі Товариство) та з питань розпорядження, відчуження частки в статутному капіталі Товариств, а також укладати та підписувати від його імені договори купівлі-продажу частки у статутному капіталі будь яких Товариств, на строки, за ціною та на умовах на його власний розсуд, отримувати належні йому за цими договорами платежі (грошові суми), та/або передавати (відступати) частку (частки) у статутному капіталі будь-яких Товариств, в тому числі перелічених вище, шляхом підписання відповідних заяв.

На час підписання ОСОБА_4 протоколу №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Будівельна Компанія «Акрон Інвест» та Статуту ТОВ «Будівельна Компанія «Акрон Інвест», останній розумів, що він вносить неправдиві відомості в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Будівельна Компанія «Акрон Інвест», оскільки ОСОБА_4 та невстановлені слідством особи, домовились про внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, про те, що директором та засновником товариства буде призначено ОСОБА_4 і він в подальшому до діяльності ТОВ «Будівельна Компанія «Акрон Інвест» не буде мати ніякого відношення, а фінансово-господарською діяльністю з використанням ТОВ «Будівельна Компанія «Акрон Інвест» будуть займатись інші особи.

На підставі вищевказаних установчих документів, засвідчених ОСОБА_4 , як засновником та директором, невстановлена досудовим слідством особа, на підставі довіреності виданої ОСОБА_4 19.05.2014 здійснила державну реєстрацію ТОВ «Будівельна Компанія «Акрон Інвест» у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Солом`янського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та отримала печатку Товариства.

Крім того, в кінці квітня 2014 року, гр. ОСОБА_4 , в денний час доби, біля станції метро «Шулявська» м. Києва, повторно зустрівся з невстановленою слідством особою з приводу внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей.

Усвідомлюючи противоправний характер дій, запропонованих йому невстановленою слідством особою, ОСОБА_4 , з корисливих спонукань, погодився на таку пропозицію.

В свою чергу, ОСОБА_4 , реалізуючи злочинний намір, направлений на повторне внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, надав копії паспорту серії НОМЕР_1 виданий Оболонським РУ ГУ МВС України у місті Києві, 08.11.2011 року та реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_2 невстановленій досудовим розслідуванням особі, яка на підставі цих документів виготовила протокол №1 Загальних зборів засновників (Учасників) ТОВ «Будівельна Компанія «Глобал Інвест» (код за ЄДРПОУ 39217921) від 29.04.2014 року, в якому ОСОБА_4 був зазначений як засновник товариства та Статут ТОВ «Будівельна Компанія «Глобал Інвест» (код за ЄДРПОУ 39217921), в якому ОСОБА_4 був зазначений, як засновник товариства.

В подальшому, 29.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 зустрівся на Солом`янській площі м. Києва та підписав протокол №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Будівельна Компанія «Глобал Інвест», в який внесені неправдиві відомості, щодо створення ТОВ «Будівельна Компанія «Глобал Інвест» та формування статутного фонду даного підприємства.

30.04.2014 року, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою ОСОБА_4 прослідував за адресою м. Київ, вул. Московська, 41/8, офіс № 2, до приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу ОСОБА_7 , де в присутності вказаного нотаріуса підписав статут ТОВ «Будівельна Компанія «Глобал Інвест», в який були внесені неправдиві відомості, щодо наміру здійснення діяльності передбаченої статутом. З даного приводу він розписався в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій (№629-630 від 2014 року). Крім того, в цей же день, перебуваючи за вищевказаною адресою та у вищевказаного нотаріуса, ОСОБА_4 підписав довіреність, завчасно підготовлену невстановленою особою, якою уповноважив невідому йому особу представляти інтереси та вести від його імені справи в органах Державної реєстраційної служби, органах Пенсійного фонду, фондах соціального страхування, органах статистики, податковій інспекції, установах, організаціях, підприємствах усіх форм власності, банківських установах під час створення та реєстрації будь яких Товариств, в тому числі ТОВ «Будівельна Компанія «Глобал Інвест» (далі Товариство) та з питань розпорядження, відчуження частки в статутному капіталі Товариств, а також укладати та підписувати від його імені договори купівлі-продажу частки у статутному капіталі будь яких Товариств, на строки, за ціною та на умовах на його власний розсуд, отримувати належні йому за цими договорами платежі (грошові суми), та/або передавати (відступати) частку (частки) у статутному капіталі будь-яких Товариств, в тому числі перелічених вище, шляхом підписання відповідних заяв.

На час підписання ОСОБА_4 протоколу №1 Загальних зборів Учасників ТОВ «Будівельна Компанія «Глобал Інвест» та Статуту ТОВ «Будівельна Компанія «Глобал Інвест», останній розумів, що він вносить неправдиві відомості в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації ТОВ «Будівельна Компанія «Глобал Інвест», оскільки ОСОБА_4 та невстановлені слідством особи, домовились про внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, про те, що засновником товариства буде призначено ОСОБА_4 і він в подальшому до діяльності ТОВ «Будівельна Компанія «Глобал Інвест» не буде мати ніякого відношення, а фінансово-господарською діяльністю з використанням ТОВ «Будівельна Компанія «Глобал Інвест» будуть займатись інші особи.

На підставі вищевказаних установчих документів, засвідчених ОСОБА_4 , як засновником, невстановлена досудовим слідством особа, на підставі довіреності виданої ОСОБА_4 19.05.2014 здійснила державну реєстрацію ТОВ «Будівельна Компанія «Глобал Інвест» у державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб підприємців Солом`янського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Києві та отримала печатку Товариства.

На підставі ч. 1 ст. 474 Кримінального процесуального кодексу України, до суду разом із обвинувальним актом, надійшла угода про визнання винуватості від 15 серпня 2014 року, укладена між старшим прокурором прокуратури Солом`янського району м. Києва ОСОБА_8 , якому на підставі ст. 37 Кримінального процесуального кодексу України надані повноваження прокурора у даному кримінальному провадженні, внесеному 30.07.2014 року до ЄРДР за № 32014100090000133 та ОСОБА_4 , який є обвинуваченим в цьому ж кримінальному провадженні.

Виходячи із змісту даної угоди, ОСОБА_4 під час досудового розслідування повністю визнав свою винуватість у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 205-1 ККК України, в обсязі підозри від 30.07.2014 року, оголошеній у кримінальному провадженні № 32014100090000133 і зобов`язався беззастережно визнати обвинувачення в обсязі підозри у судовому провадженні. Крім того, ОСОБА_4 зобов`язався сприяти викриттю злочинів, щодо осіб, які умисно подали документи ПП "САЛОН КРАСИ "Б`ЮТІ КВІН" (код ЄДРПОУ 36589737), ТОВ "Ф`ЮЧЕРС БІЛД" (код за ЄДРПОУ 38942483), ТОВ "ЮТЕКС ТРЕЙД" (код за ЄДРПОУ 39206679), ТОВ "ЛЕДА ТРЕЙД СОЮЗ" (код ЄДРПОУ 39207190), ТОВ "ЕСКО ТРЕЙН" (код за ЄДРПОУ 39207206), ТОВ "ДЕРЕКС ГРУП" (код ЄДРПОУ 39209088), ТОВ "ДЕОН СОЮЗ" (код ЄДРПОУ 39207185), ТОВ "ГЕЛДА СОЮЗ" (код ЄДРПОУ 39206580), ТОВ "БАРТ ТРЕЙД" (код ЄДРПОУ 39206511), ТОВ "АСЛА ГРУП" (код ЄДРПОУ 39206574), ТОВ "ПАН МАРКЕІНГ" (код ЄДРПОУ 38931597), ТОВ "БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ "АКРОН ІНВЕСТ" (код ЄДРПОУ 39217937), ТОВ"БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ"ГЛОБАЛ ІНВЕСТ" (код ЄДРПОУ 39217921) та ТОВ "НАДІЯ ГАРАНТ" (код ЄДРПОУ 38937604), в яких містяться завідомо неправдиві відомості, державному реєстратору; сприяти викриттю злочинів щодо ухилення від сплати податків шляхом незаконного формування валових витрат та податкового кредиту з ПДВ за рахунок безтоварних операцій із зазначеними у підозрі підприємств ПП "САЛОН КРАСИ "Б`ЮТІ КВІН" (код ЄДРПОУ 36589737), ТОВ "Ф`ЮЧЕРС БІЛД" (код за ЄДРПОУ 38942483), ТОВ "ЮТЕКС ТРЕЙД" (код за ЄДРПОУ 39206679), ТОВ "ЛЕДА ТРЕЙД СОЮЗ" (код ЄДРПОУ 39207190), ТОВ "ЕСКО ТРЕЙН" (код за ЄДРПОУ 39207206), ТОВ "ДЕРЕКС ГРУП" (код ЄДРПОУ 39209088), ТОВ "ДЕОН СОЮЗ" (код ЄДРПОУ 39207185), ТОВ "ГЕЛДА СОЮЗ" (код ЄДРПОУ 39206580), ТОВ "БАРТ ТРЕЙД" (код ЄДРПОУ 39206511), ТОВ "АСЛА ГРУП" (код ЄДРПОУ 39206574), ТОВ "ПАН МАРКЕІНГ" (код ЄДРПОУ 38931597), ТОВ "БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ "АКРОН ІНВЕСТ" (код ЄДРПОУ 39217937), ТОВ"БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ"ГЛОБАЛ ІНВЕСТ" (код ЄДРПОУ 39217921) та ТОВ "НАДІЯ ГАРАНТ" (код ЄДРПОУ 38937604), вчинених службовими особами зазначених у підозрі суб`єктів господарської діяльності.

Згідно укладеної угоди, сторони погодилися на призначення покарання ОСОБА_4 за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 205-1 КК України, у виді обмеження волі строком на 1 (один) рік, за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 205-1 КК України, у виді обмеження волі строком на 3 (три) роки, без позбавлення права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов`язків. На підставі ст. 70 КК України ОСОБА_4 остаточно призначити покарання за сукупністю злочинів, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, у виді обмеження волі строком на 3 (три) роки, без позбавлення права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов`язків. Водночас, враховуючи особу обвинуваченого ОСОБА_4 , який вперше вчинив злочини середньої тяжкості, у вчиненні яких щиро розкаюється, активно сприяв розкриттю злочинів на стадії досудового розслідування, сторони прийшли до висновку про можливість виправлення ОСОБА_4 без відбування покарання, та на підставі ст. 75 КК України узгодили рішення про звільнення останнього від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком на 1 (один) рік, з покладенням обов`язків, передбачених ст. 76 КК України

ОСОБА_4 із запропонованим видом та мірою покарання згоден.

В підготовчому судовому засіданні обвинувачений вказав, що він цілком розуміє свої права та наслідки укладення угоди, що передбачені ч. 4 ст. 474 Кримінального процесуального кодексу України, які йому були роз`яснені судом в ході підготовчого розгляду кримінального провадження.

Також у підготовчому судовому засіданні обвинувачений беззастережно визнав свою вину та надав судові згоду на призначення узгодженого покарання, надав пояснення, в яких повністю підтвердив обставини, викладені у пред`явленому йому обвинуваченні.

На підставі пояснень обвинуваченого, суд встановив, що укладення сторонами угоди про визнання винуватості є добровільним, тобто не є наслідком застосування насильства, примусу, погроз або наслідком обіцянок чи дії будь-яких інших обставин, ніж ті, що передбачені в угоді.

Розглядаючи в порядку ч. 3 ст. 474 КПК України питання про можливість затвердження даної угоди про визнання винуватості, суд виходить з такого.

Відповідно до правил ст.ст. 468, 469 КПК України у кримінальному провадженні щодо кримінальних проступків, злочинів невеликої чи середньої тяжкості, тяжких злочинів, внаслідок яких шкода завдана лише державним чи суспільним інтересам, може бути укладена угода між прокурором та підозрюваним чи обвинуваченим про визнання винуватості.

Прокурор в підготовчому судовому засіданні, вважаючи, що при укладенні даної угоди дотримані вимоги і правила КПК та КК України, просив цю угоду затвердити і призначити обвинуваченому узгоджену в угоді міру покарання та інші передбачені угодою заходи.

Обвинувачений в підготовчому судовому засіданні також просив вказану угоду з прокурором затвердити і призначити узгоджену в ній міру покарання. При цьому, обвинувачений беззастережно визнав себе винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 205-1 КК України, в обсязі підозри, дав згоду на застосування узгодженого виду покарання.

Під час перевірки угоди встановлена її відповідність вимогам Кримінального процесуального кодексу України, що закріплені ст. 472 Кримінального процесуального кодексу України, можливість виконання обвинуваченим взятих на себе зобов`язань. Умови угоди відповідають інтересам суспільства, не порушують права, свободи чи інтереси сторін або інших осіб.

Суд, розглядаючи кримінальне провадження в межах пред`явленого обвинувачення, кваліфікує дії ОСОБА_4 за ч. 1, ч. 2 ст. 205-1 КК України як внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, а також внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, вчинене повторно.

При призначенні покарання, суд згідно із вимогами ст. 65 КК України враховує ступінь тяжкості вчиненого злочину, особу винного, обставини, що пом`якшують та обтяжують покарання.

Так, ОСОБА_4 вчинив злочини, віднесені до категорії середньої тяжкості згідно ст. 12 КК України, умисні та закінчені.

Як особа, ОСОБА_4 за місцем проживання характеризується позитивно, не одружений, працює, осудний, на обліках у лікаря-нарколога та психіатра не перебуває, раніше не судимий.

Щире розкаяння у вчиненому та активне сприяння розкриттю злочинів судом визнаються як обставини, що пом`якшують покарання обвинуваченого ОСОБА_4 .

Обставин, що обтяжували б покарання обвинуваченого ОСОБА_4 , судом не встановлено.

Враховуючи вищевикладене, заслухавши думку прокурора, який просив затвердити угоду про визнання винуватості, думку обвинуваченого ОСОБА_4 , який підтримав думку прокурора, вивчивши та дослідивши матеріали кримінального провадження за фактом вчинення ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 205-1 КК України, внесеного в ЄРДР за № 32014100090000133 від 30.07.2014 року, перевіривши угоду про визнання винуватості, яка відповідає вимогам ч. 4 ст. 469, ст. 472 КПК України, з`ясувавши у обвинуваченого ОСОБА_4 , що він розуміє викладені в ч. 4 ст. 474 КПК України обставини, зокрема, те, що він має право на судовий розгляд, під час якого прокурор зобов`язаний довести кожну обставину щодо кримінального правопорушення, у вчиненні якого його обвинувачують та має права: мовчати, і факт мовчання не матиме для суду жодного доказового значення, мати захисника, у тому числі на отримання правової допомоги безоплатно у порядку та випадках, передбачених законом, або захищатись самостійно, допитати під час судового розгляду свідків обвинувачення, подати клопотання про виклик свідків і подати докази, що свідчать на його користь; наслідки укладення та затвердження угоди, передбачені ст. 473 КПК України; характер обвинувачення, щодо якого він визнає себе винуватим; вид покарання, а також інші заходи, які будуть застосовані до нього у разі затвердження угоди судом та, переконавшись, що укладення даної угоди сторонами є добровільним, суд вважає за необхідне ухвалити у даному провадженні вирок відносно ОСОБА_4 , яким затвердити угоду про визнання ним винуватості, визнавши ОСОБА_4 винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 205-1 КК України, за викладених у вироку обставин, та призначити узгоджену сторонами міру покарання, яка відповідає загальним засадам призначення покарання.

Із врахуванням всіх обставин кримінального провадження та конкретних обставин вчинених злочинів, вищенаведені судом дані про особу обвинуваченого, враховуючи також думку державного обвинувачення, суд вважає, що узгоджене ОСОБА_4 такі вид та міра покарання, відповідають не тільки тяжкості вчинених злочинів, обставинам провадження, але і його особі, є обґрунтованими, будуть необхідними й достатніми для його можливого виправлення, перевиховання та попередження нових злочинів, будуть відповідати цілям покарання.

Відповідно до ч. 1 ст. 475 Кримінального процесуального кодексу України, якщо суд переконається, що угода може бути затверджена, він ухвалює вирок, яким затверджує угоду і призначає узгоджену сторонами міру покарання.

Потерілі від кримінального правопорушення відсутні.

Цивільний позов у кримінальному провадженні не заявлений, матеріальна шкода не заподіяна.

Процесуальні витрати, пов`язані із залученням експертів, та речові докази у даному кримінальному провадженні відсутні.

Керуючись ст.ст. 373, 374, 468-475 Кримінального процесуального кодексу України, суд, -

ЗАСУДИВ:

Затвердити угоду про визнання винуватості від 15 серпня 2014 року, укладену між старшим прокурором прокуратури Солом`янського району м. Києва ОСОБА_8 , якому на підставі ст. 37 Кримінального процесуального кодексу України надані повноваження прокурора у даному кримінальному провадженні № 32014100090000133, внесеному до ЄРДР 30.07.2014 року, та ОСОБА_4 , який є обвинуваченим в цьому ж кримінальному провадженні.

ОСОБА_4 визнати винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 205-1 КК України і призначити йому покарання:

- за ч. 1 ст. 205-1 КК України у виді 1 (одного) року обмеження волі;

- за ч. 2 ст. 205-1 КК України у виді 3 (трьох) років обмеження волі, без позбавлення права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов`язків.

На підставі ст. 70 КК України, за сукупністю злочинів, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим ОСОБА_4 визначити остаточне покарання у виді 3 (трьох) років обмеження волі, без позбавлення права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських обов`язків.

На підставі ст. 75 КК України звільнити ОСОБА_4 від відбування покарання з випробуванням, якщо він протягом 1 (одного) року іспитового строку не вчинить нового злочину.

Відповідно до ст. 76 КК України покласти на ОСОБА_4 обов`язки: не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції; повідомляти кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання та роботи, періодично з`являтися для реєстрації в кримінально-виконавчу інспекцію.

Вирок набирає законної сили через тридцять днів з моменту його проголошення, якщо не буде оскаржений.

Вирок може бути оскаржений до Апеляційного суду м. Києва через Солом`янський районний суд м. Києва протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не було скасовано, набирає законної сили після прийняття рішення судом апеляційної інстанції.

Обмеження права оскарження даного вироку визначені ч. 2 ст. 473 Кримінального процесуального кодексу України.

Учасники судового провадження мають право отримати в суді копію вироку.

Копія вироку негайно після його проголошення вручається обвинуваченому та прокурору.

Суддя:

Дата ухвалення рішення11.09.2014
Оприлюднено13.01.2023
Номер документу51461603
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —760/18396/14-к

Вирок від 11.09.2014

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бурлака О. В.

Постанова від 04.09.2014

Кримінальне

Солом'янський районний суд міста Києва

Бурлака О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні