Ухвала
від 01.07.2014 по справі 1570/6663/2012
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 1570/6663/2012

У Х В А Л А

01 липня 2014 року м. Одеса

Суддя Одеського окружного адміністративного суду Токмілова Л.М., розглянувши в порядку письмового провадження питання щодо виправлення описки в ухвалі суду по справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до територіального управління Держгірпромнагляду України в Одеській області, за участю Дунайскої прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері, третіх осіб: ОСОБА_2, відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Ізмаїл та Ізмаїльському районі, приватного акціонерного товариства В«Регіональне управління в Україні Російського морського регістру судноплавстваВ» , товариства з обмеженою відповідальністю В«Судноремонтне підприємство В«ДунайсудносервісВ» про визнання не чинним акту спеціального розслідування та зобов’язання вчинити певні дії, суд -

В С Т А Н О В И В:

Ухвалою Одеського окружного адміністративного суду від 27 червня 2014 року прийнято до провадження справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 до територіального управління Держгірпромнагляду України в Одеській області, за участю Дунайскої прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері, третіх осіб: ОСОБА_2, відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Ізмаїл та Ізмаїльському районі, приватного акціонерного товариства В«Регіональне управління в Україні Російського морського регістру судноплавстваВ» , товариства з обмеженою відповідальністю В«Судноремонтне підприємство В«ДунайсудносервісВ» про визнання не чинним акту спеціального розслідування та зобов’язання вчинити певні дії.

По тексту ухвали від 27 червня 2014 року допущено описку у вступній, описовій та резолютивній частинах, а саме зазначено «за позовом ОСОБА_1 до Територіального управління Держгірпромнагляду України в Одеській області про визнання не чинним акт спеціального розслідування та зобов’язання вчинити певні дії» замість «за позовом ОСОБА_1 до територіального управління Держгірпромнагляду України в Одеській області, за участю Дунайскої прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері, третіх осіб: ОСОБА_2, відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Ізмаїл та Ізмаїльському районі, приватного акціонерного товариства В«Регіональне управління в Україні Російського морського регістру судноплавстваВ» , товариства з обмеженою відповідальністю В«Судноремонтне підприємство В«ДунайсудносервісВ» про визнання не чинним акту спеціального розслідування та зобов’язання вчинити певні дії».

Відповідно до вимог ст. 169 КАС України, суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні. Питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження. У разі якщо для внесення виправлень суд визнає за необхідне провести судове засідання за присутності осіб, які беруть участь у справі, ці особи повідомляються про день, час і місце засідання. Неприбуття в судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені, не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлення.

Таким чином, при оформленні постанови, судом допущено описку, яку може бути виправлено шляхом винесення ухвали на підставі положень ст. 169 КАС України.

Керуючись ст.ст. 160, 165, 169 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

У Х В А Л И В:

Виправити описку допущену в ухвалі суду від 27 червня 2014 року по справі № 1570/6663/2012, зазначивши вступну, описову та резолютивну частини у такій редакції:

Замість «за позовом ОСОБА_1 до Територіального управління Держгірпромнагляду України в Одеській області про визнання не чинним акт спеціального розслідування та зобов’язання вчинити певні дії» зазначити «за позовом ОСОБА_1 до територіального управління Держгірпромнагляду України в Одеській області, за участю Дунайскої прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері, третіх осіб: ОСОБА_2, відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Ізмаїл та Ізмаїльському районі, приватного акціонерного товариства В«Регіональне управління в Україні Російського морського регістру судноплавстваВ» , товариства з обмеженою відповідальністю В«Судноремонтне підприємство В«ДунайсудносервісВ» про визнання не чинним акту спеціального розслідування та зобов’язання вчинити певні дії».

Ухвала може бути оскаржена до Одеського апеляційного адміністративного суду шляхом подання апеляційної скарги до Одеського окружного адміністративного суду в порядку та строки, передбачені ст. 186 КАС України.

Копію ухвали направити сторонам у справі.

Ухвала суду набирає законної сили відповідно до ст. 254 КАС України.

Суддя Л.М. Токмілова

виправлення описки в ухвалі суду

Дата ухвалення рішення01.07.2014
Оприлюднено05.10.2015
Номер документу51516689
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання не чинним акту спеціального розслідування та зобов’язання вчинити певні дії, суд

Судовий реєстр по справі —1570/6663/2012

Ухвала від 15.01.2013

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Крусян А.В.

Ухвала від 21.07.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпак Ю.К.

Ухвала від 21.07.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпак Ю.К.

Ухвала від 21.07.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпак Ю.К.

Ухвала від 21.07.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпак Ю.К.

Ухвала від 21.07.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпак Ю.К.

Ухвала від 21.07.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпак Ю.К.

Ухвала від 07.07.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпак Ю.К.

Ухвала від 07.07.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпак Ю.К.

Ухвала від 07.07.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Черпак Ю.К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні