Ухвала
від 26.04.2011 по справі 11/36-нм
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65

УХВАЛА

"26" квітня 2011 р. №справи 11/36-НМ

За позовом Житомирського обласного виробниче-торгівельного об'єднання місцевої промисловості "Полісся" (м. Житомир)

до Комунального підприємства "Житомирське обласне міжміське бюро технічної інвентаризації" Житомирської обласної ради (м. Житомир)

за участю третьої особи на стороні відповідача, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Регіональне відділення фонду державного майна України по Житомирській області (м. Житомир)

про визнання добросовісним набувачем та визнання права власності

Присутні:

від позивача: не з'явився

від відповідача: не з'явився

від третьої особи: ОСОБА_1 дов. №03/15 від 05.01.2011р.

Позивачем пред'явлено позов про визнання права власності та визнання добросовісним набувачем на 28/100 частин адмінбудинку, що знаходиться в м. Житомирі по вул. Михайлівській,8/1.

Ухвалою господарського суду Житомирської області від 31.03.2009р. провадження у справі №11/36-НМ було зупинено до розгляду справи №12/133-НМ за позовом першого заступника прокурора Житомирської області в інтересах держави в особі регіонального відділення фонду державного майна України по Житомирській області до виконавчого комітету Житомирської міської ради, Комунального підприємства "Житомирське обласне міжміське бюро технічної інвентаризації" Житомирської обласної ради за участю третьої особи Житомирського обласного виробничо-торгівельного об'єднання місцевої промисловості "Полісся" про скасування державної реєстрації права власності на майно та визнання частково недійсним рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради, що безпосередньо пов'язана з розглядом даної справи.

21.01.2011р. провадження у справі поновлено та призначено судове засідання.

Для з'ясування обставин у справі ухвалою від 29.03.2011р. розгляд справи було відкладено на 26.04.2011 р. з викликом сторін.

В дане судове засіданні представник позивача не з'явився, про причини неявки суд не повідомив, хоча про час і місце слухання справи повідомлений вчасно та належним чином.

Представник відповідача також в судове засідання не з'явився.

Представник третьої особи проти позову заперечила.

Відповідно до п. 5 ст. 81 ГПК України, господарський суд залишає позов без розгляду, якщо позивач без поважних причин не подав витребувані господарським судом матеріали, необхідні для вирішення спору, або представник позивача позивача не з'явився на виклик у засідання господарського суду і його нез'явлення перешкоджає вирішенню спору.

На підставі вищевикладеного суд вважає за необхідне залишити позовну заяву Житомирського обласного виробничо-торгівельного об'єднання місцевої промисловості "Полісся" без розгляду.

Керуючись ст.ст. 81, 86 ГПК України, господарський суд,

УХВАЛИВ:

Позов Житомирського обласного виробничо-торгівельного об'єднання місцевої промисловості "Полісся" залишити без розгляду.

Ухвала суду може бути оскаржена у встановленому законом порядку.

Суддя Маріщенко Л.О.

Друк. :

1 - в справу

2 - позивачу

3 - відповідачу

4 - третій особі

Дата ухвалення рішення26.04.2011
Оприлюднено05.10.2015
Номер документу51533439
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —11/36-нм

Ухвала від 26.04.2011

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Маріщенко Л.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні