Ухвала
від 12.10.2010 по справі 8/46(10)
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

12.10.2010 р. Справа№ 8/46(10)

Господарський суд Львівської області у складі судді Гутьєвої В.В.

при секретарі Галамай О.З.

розглянув матеріали справи за заявою: Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1, м.Львів про його банкрутство

за участю боржника: ОСОБА_1 - СПД ФО.

ВСТАНОВИВ:

Фізична особа - підприємець ОСОБА_1 звернувся у суд із заявою про його банкрутство у порядку, встановленому ст.47 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» . Провадження у справі порушено 17.09.2010 р. та зобов'язано боржника надати суду низку документів, що обгрунтовують його вимоги відповідно до вимог чинного законодавства, зокрема, належні відомості про стан кредиторської і дебіторської заборгованості, план погашення боргів кредиторів, оформлений відповідно до вимог п.п.3,4 ст.47 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» за його наявності.

Боржник у судове засідання з'явився, витребуваних ухвалою суду від 17.09.2010 р.вимог не виконав, у тому числі не надав належних доказів безспірності грошових вимог до нього, що перешкоджає розгляду справи та винесенню постанови про визнання боржника банкрутом.

Відповідно до ст.34 ГПК України обставини справи, які відповідно до законодавства повинні бути підтверджені певними засобами доказування, не можуть підтверджуватись іншими засобами доказування.

Враховуючи, що боржник не виконав вимог суду та не надав доказів, необхідних для вирішення справи - справу необхідно залишити без розгляду.

На підставі наведеного та керуючись ст.5 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» , п.5 ст.81, ст.86 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Заяву Фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 про його банкрутство залишити без розгляду.

Суддя Гутьєва В.В.

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення12.10.2010
Оприлюднено05.10.2015
Номер документу51536316
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —8/46(10)

Ухвала від 12.10.2010

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні