Ухвала
від 15.11.2011 по справі 2а/1570/9610/2011
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а/1570/9610/2011

УХВАЛА

15 листопада 2011 року

Суддя Одеського окружного адміністративного суду -Іванов Е.А., розглянувши матеріали адміністративної справи за позовом Державної податкової інспекції у Овідіопольському районі Одеської області до товариства з обмеженою відповідальністю «Алтима-Фьюл»про припинення юридичної особи, -

ВСТАНОВИВ:

До ОСОБА_1 окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Державної податкової інспекції у Овідіопольському районі Одеської області до товариства з обмеженою відповідальністю «Алтима-Фьюл», в якому позивач просить припинити підприємницьку діяльність відповідача.

Розглянувши зазначений адміністративний позов та додані до нього документи, вважаю, що позов підсудний ОСОБА_1 окружному адміністративному суду, підстави для повернення позовної заяви згідно ст. 108 КАС України чи відмови у відкритті провадження по справі згідно ст.109 КАС України -відсутні.

Позовна заява відповідає вимогам ст.105-106 КАС України.

Відповідно до ст. 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України справа підлягає розгляду в порядку скороченого провадження.

Керуючись ст.ст. 107, 183-2 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ :

Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовом Державної податкової інспекції у Овідіопольському районі Одеської області до товариства з обмеженою відповідальністю «Алтима-Фьюл»про припинення юридичної особи.

Відповідачу у десятиденний строк з дня одержання ухвали про відкриття скороченого провадження направити поштою або надати безпосередньо до суду письмові заперечення проти позову, якщо вони є та необхідні документи або заяву про визнання позову.

Роз'яснити відповідачу, що в разі неподання заперечень проти позову, справа буде розглянута в порядку скороченого провадження протягом трьох днів з дня закінчення строку, встановленого для їх подання, якщо справа розглядається за місцезнаходженням відповідача; та протягом трьох днів - у разі, якщо протягом семи днів з дня закінчення строку, встановленого для подання заперечень, вони не надійшли до суду, якщо справа не розглядається за місцезнаходженням відповідача.

Копію ухвали направити сторонам разом з інформацією про процесуальні права та обов'язки сторін.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Е.А.Іванов

СудОдеський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.11.2011
Оприлюднено05.10.2015
Номер документу51546153
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/1570/9610/2011

Ухвала від 15.11.2011

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Іванов Е. А.

Постанова від 16.12.2011

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Іванов Е. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні