Ухвала
від 13.03.2013 по справі 819/600/13-а
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

Справа № 819/600/13-a

13 березня 2013 року

Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Баб'юк П.М.., перевіривши виконання вимог ст.105,106 КАС України за позовною заявою Прокурора Борщівського району в інтересах держави в особі Прикарпатського територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (сектора нагляду за учасниками ринку цінних паперів у Тернопільській області) до відкритого акціонерного товариства "Скала-Подільське" про стягнення санкцій за правопорушення на ринку цінних паперів, -

ВСТАНОВИВ:

Подана заява відповідає вимогам встановленим ст.106 КАС України. Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Відповідно до ст.183-2 КАС України справа підлягає розгляду в скороченому провадженні.

Суддя розглядає справу в порядку скороченого провадження одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі. За результатами розгляду справи у скороченому провадженні суддя, оцінивши повідомлені позивачем, відповідачем обставини, за наявності достатніх підстав приймає законне та обґрунтоване судове рішення.

Відповідач у десятиденний строк з дня одержання такої ухвали та копій документів може подати заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.107, 183-2 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Відкрити скорочене провадження у адміністративній справі за позовною заявою Прокурора Борщівського району в інтересах держави в особі Прикарпатського територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (сектора нагляду за учасниками ринку цінних паперів у Тернопільській області) до відкритого акціонерного товариства "Скала-Подільське" про стягнення санкцій за правопорушення на ринку цінних паперів .

Відповідачу до 28.03.2013р. подати заперечення проти позову та докази, якими воно обґрунтовуються або заяву про визнання позову безпосередньо до канцелярії суду за адресою м. Тернопіль, вул. Кн. Острозького, 20.

У випадку неподання відповідачем у вказаний строк зазначеного заперечення – суддя, відповідно до ст.183-2 КАС України, за результатами розгляду справи у скороченому провадженні одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, оцінивши повідомлені позивачем обставини за наявності достатніх підстав приймає законне та обґрунтоване судове рішення.

Позивачу, у разі зміни обставин справи ( відмова від позову, тощо), надати суду відповідну інформацію станом на 28.03.2013р. та докази на її підтвердження.

Копію ухвали невідкладно направити сторонам. Копія позовної заяви та доданих до неї документів направлена позивачем на адресу відповідача рекомендованим листом.

Справа розглядатиметься суддею одноособово.

Ухвала суду оскарженю не підлягає.

Суддя                                                                                                    Баб'юк П.М.

копія вірна

Суддя                                                                                                    Баб'юк П.М.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.03.2013
Оприлюднено05.10.2015
Номер документу51647102
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —819/600/13-а

Ухвала від 13.03.2013

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Баб'юк П.М.

Постанова від 01.04.2013

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Баб'юк П.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні