Ухвала
від 24.07.2008 по справі 6-161\08
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

№ 6- 161\08

УХВАЛА

ИМЕНЕМ УКРАЇНИ

24 липня 200 8 р . м . Запор іжжя

Шевченківський районний суд м . Запоріжжя у складі : головуючого судді Голубкової М .А ., при секретарі Мадинській О .В ., розглянувши подання Шевченківського Відділу державної виконавчої служби Запорізького міського управлі ння юстиції про звернення стягнення на грошові кошти боржника ПП “Юсса”

В СТАНОВИ В :

Шевченківський Відділ державної виконавчої служби Запорізького міського управління юстиції звернувся до суду з поданням про звернення стягнення на грошові кошти бор жника - ПП “Юсса”

В поданні зазначає , що 07.05.2008 року державним виконавцем Шевченківського ДВС Ісаєвою О .В . було винесено постанову про відкриття виконавчого провадження № 436/16 по примусовому виконанню вимоги № 339 У від 07.06.2008 рок у , виданої УПФУ у Шевченківському районі м . Запоріжжя про стягнення з ПП “Юсса” у розмірі 170 грн 00 коп на користь УПФУ у Шевченківському районі м . Запоріжжя . Боржнику було встановлено строк до 14.05.2008 року для добровільного виконання зазна ч еної вимоги .

В добровільному порядку вимогу не виконано та державним виконавцем було винесено постанову про стягнення виконавчого збору в розмірі 17 грн . 00 коп . копію якої надіслано боржнику разом із супровідним листом .

Обмеження права клієнта що до розпорядження коштами , що зберігаються на його рахунках , відповідно до ст .. 1074 ЦК України не допускається , крім випадків обмеження права розпорядження рахунками за рішенням суду у випадках , встановлених законом . Вимога УПФУ у Шевченківському рай о ні м . Запоріжжя не є рішенням суду , а відповідно до п .9 ст . 3 Закону України “Про виконавче провадження” є виконавчим документом , примусове стягнення якого здійснюється на підставі вищезазначеного закону .

Постанова про стягнення з боржника виконавчого збору не є рішенням суду , а відповідно до п . 13 ст . 18 Закону України “Про виконавче провадження” є виконавчим документом , примусове виконання якого здійснюється на підставі визначеного закону .

На підставі зазначеного Шевченківський Відділ державної вик онавчої служби Запорізького міського управління юстиції звернувся до суду з поданням про звернення стягнення на грошові кошти боржника ПП “Юсса” , що знаходяться на рахунках боржника в установах банків та інших фінансових установах , належні боржник у у сумі 170 грн 00 коп , витрати виконавчого провадження в розмірі 16 грн . 08 коп ., виконавчий збір у розмірі 10% від суми , що підлягає стягненню 17 грн 00 коп .

Розглянувши подання , вивчивши матеріали справи , суддя вважає можливим подання задовольнити .

Згідно ст . 377 ЦПК України , питання про звернення стягнення на належні боржнику від інших осіб грошові кошти , що знаходяться на рахунках цих осіб в установах банків та інших фінансових установах , при виконанні судових рішень та рушень інших ор ганів (посадових осіб ), а також питання про звернення стягнення на грошові кошти боржника , що знаходяться на його рахунках в установах банків та інших фінансових установах , при виконанні рішень інших органів (посадових осіб ) вирішуються судом за под а нням державного виконавця , погодженим з начальником відділу державної виконавчої служби .

Керуючись ст . 377 ЦПК України , суддя

УХВАЛИВ :

Подання Шевченківського Відділу державної виконавчої служби Запорізького міського управління юстиції задовольнити .

Звернути стягнення на грошові кошти боржника : ПП “Юсса” , ЄДРПОУ 30493023, вул . Мікояна 22 м . Запоріжжя , що знаходяться на рахунках боржника в установах банків та інших фінансових установах , належні боржнику , а саме сума боргу згідно вимоги № 3 3 9У від 07.06.2007 року виданої УПФУ в Шевченківському районі м . Запоріжжя - 170 грн 00 коп , виконавчий збір у розмірі 10 % від суми , що підлягає стягненню - 17 грн 00 коп та витрати виконавчого провадження в розмірі 16 грн 08 коп

Суд д я : М .А . Голубкова

СудШевченківський районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення24.07.2008
Оприлюднено30.11.2009
Номер документу5180652
СудочинствоЦивільне
🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні