Ухвала
від 21.11.2011 по справі 2а/0270/4861/11
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД


У Х В А Л А

21 листопада 2011 р.                                                  Справа № 2а/0270/4861/11

                                                                                                    

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Свентух Віталій Михайлович, розглянувши матеріали справи:

за позовом:           відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Хмільницькому районі Вінницької області

до:                     ДП "Літинський автобусний парк"

про:                     стягнення заборгованості в сумі 1426 грн. 88 коп.

ВСТАНОВИВ:

До Вінницького окружного адміністративного суду надійшли матеріали позовної заяви відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Хмільницькому районі Вінницької області до ДП "Літинський автобусний парк" про стягнення заборгованості в сумі 1426 грн. 88 коп..

Ухвалою від 02 листопада 2011 року судом відкрито скорочене провадження у адміністративній справі й повідомлено відповідача, що вона має право в 10-денний строк з дня одержання даної ухвали через відділ прийому суду або через відділення поштового зв'язку подати письмові заперечення проти позову з необхідними документами або заяву про визнання позову.

Відповідач отримав зазначену ухвалу суду 08.11.2011р, що стверджується повідомленням про вручення поштового відправлення, однак, у визначений строк заперечень на позовну заяву не надав.

Оцінивши повідомлені позивачем обставини, суд не вбачає достатніх підстав для прийняття законного та обгрунтованого судового рішення, а тому приходить до висновку необхідність проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

В силу частини 4 статті 183-2 КАС України, у разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Беручи до уваги положення вищевказаної норми закону та зважаючи на недостатність повідомлених позивачем обставин, що унеможливлює прийняття законного та обґрунтованого рішення у порядку скороченого провадження, суд вважає за необхідне вказану справу розглядати за загальними правилами КАС України.

Враховуючи наведене та керуючись ст. ст. 160, 165, 183-2, ч. 6 ст. 254 КАС України, -

УХВАЛИВ:

1. Розглянути адміністративну справу за позовом відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Хмільницькому районі Вінницької області до ДП "Літинський автобусний парк" про стягнення заборгованості в сумі 1426 грн. 88 коп. за загальними правилами КАС України.

2. Призначити судове засідання у справі на 01.12.11 о 12:00 в залі судового засідання № 7 Вінницького окружного адміністративного суду, що знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Островського 14.

3. Викликати в судове засідання осіб, що беруть участь у справі. У разі представництва сторін довіреними особами надати в судовому засіданні оригінали або належним чином засвідчені копії довіреностей представників, оформлені відповідно до вимог КАС України.

4. У випадку невиконання сторонами будь-яких вимог даної ухвали - надати письмові пояснення з обґрунтуванням причин її невиконання.

5. Копії даної ухвали направити учасникам судового процесу.

Ухвала оскарженню не підлягає. Відповідно до ч. 6 ст. 254 КАС України ухвали суду , які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з моменту постановлення.

Суддя                                                  Свентух Віталій Михайлович

Дата ухвалення рішення21.11.2011
Оприлюднено08.10.2015
Номер документу51840851
СудочинствоАдміністративне
Суть:                     стягнення заборгованості в сумі 1426 грн. 88 коп

Судовий реєстр по справі —2а/0270/4861/11

Постанова від 08.12.2011

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Свентух Віталій Михайлович

Ухвала від 01.12.2011

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Свентух Віталій Михайлович

Ухвала від 02.11.2011

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Свентух Віталій Михайлович

Ухвала від 21.11.2011

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Свентух Віталій Михайлович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні