Ухвала
від 06.10.2011 по справі 2а/0370/2600/11
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про призначення справи до судового розгляду

06 жовтня 2011 рокуСправа № 2а/0370/2600/11

                    

Волинський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого - судді Дмитрука В.В.,

за результатами розгляду в порядку скороченого провадження в місті Луцьку справи за адміністративним позовом Регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПА України у Волинській області до Рожищенського споживчого товариства про стягнення штрафних (фінансових) санкцій,

ВСТАНОВИВ:

Регіональне управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПА України у Волинській області звернулося з позовом до Рожищенського споживчого товариства про стягнення штрафних (фінансових) санкцій в розмірі 76772 грн.44коп.

Ухвалою судді від 22 вересня 2011 року відповідно до статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України було відкрито скорочене провадження в адміністративній справі, та надано відповідачу строк для подання до суду заперечень проти позову та необхідних документів або заяви про визнання позову.

Відповідачем 05 жовтня 2011 року подано до суду клопотання про зупинення провадження по справі у зв'язку з тим, що до Волинського окружного адміністративного суду оскаржено рішення про застосування штрафних (фінансових) санкцій від 12 серпня 2011 року за №031089-32 на підставі якого до Рожищенського споживчого товариства застосовано штраф у розмірі 76772грн.44коп.

Відповідно до частини 3 статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України за результатами розгляду справи у скороченому провадженні суддя, оцінивши повідомлені позивачем, відповідачем обставини, за наявності достатніх підстав приймає законне та обґрунтоване судове рішення. У разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами Кодексу адміністративного судочинства України.

Враховуючи те, що відповідач заперечив пред'явлені позовні вимоги, суд вважає за необхідне призначити справу до судового розгляду.

Керуючись статтею 1832 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Призначити справу за адміністративним позовом Регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДПА України у Волинській області до Рожищенського споживчого товариства про стягнення штрафних (фінансових) санкцій до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 11:30 19 жовтня 2011 року в залі судових засідань №< номер зали сз >Волинського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою: м. Луцьк, вул. Словацького, 3.

В судове засідання викликати представників сторін, яким необхідно мати при собі документ, що посвідчує їх особу та довіреність на здійснення представництва в суді.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення і не може бути оскаржена.

Суддя                                                                       В.В. Дмитрук

СудВолинський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.10.2011
Оприлюднено07.10.2015
Номер документу51841042
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0370/2600/11

Ухвала від 08.12.2014

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Дмитрук Валентин Васильович

Ухвала від 06.10.2011

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Дмитрук Валентин Васильович

Ухвала від 19.10.2011

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Дмитрук Валентин Васильович

Постанова від 11.12.2014

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Дмитрук Валентин Васильович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні