Ухвала
від 12.05.2014 по справі 2-а/1970/401/12
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про видачу дубліката виконавчого листа

Справа № 2-а/1970/401/12

12 травня 2014 року

Тернопільський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого судді           Мандзія О.П.

розглянувши у письмовому провадженні у м. Тернополі подання Першого відділу державної виконавчої служби Тернопільського міського управління юстиції про видачу дубліката виконавчого листа у справі за адміністративним позовом Тернопільського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до товариства з обмеженою відповідальністю «Спеціалізована пересувна механізована колона №6» про стягнення заборгованості на суму 2836,97 грн. -

ВСТАНОВИВ:

До Тернопільського окружного адміністративного суду надійшло подання Першого відділу державної виконавчої служби Тернопільського міського управління юстиції (далі – Перший відділ ДВС Тернопільського МУЮ) про видачу дубліката виконавчого листа у справі за адміністративним позовом Тернопільського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до товариства з обмеженою відповідальністю «Спеціалізована пересувна механізована колона №6» про стягнення заборгованості на суму 2836,97 грн.

Перший відділ ДВС Тернопільського МУЮ свого представника у судове засідання не направив, що не перешкоджає розгляду подання.

Відповідач в судове засідання не з'явився. Про час, місце розгляду справи повідомлений належним чином. Причин неявки суду не повідомив, клопотань про розгляд справи за його відсутності не надходило.

З урахуванням викладеного, керуючись положеннями частини 4 статті 122 та частини 6 статті 128 КАС України, суд вважає, що наявні підстави для розгляду заяви в порядку письмового провадження.

У заяві Першого відділу державної виконавчої служби Тернопільського міського управління юстиції вказано, що на виконанні в Першому відділі ДВС Тернопільського МУЮ знаходився виконавчий лист №2-а-19710/401/12, виданий 19.03.2012 року Тернопільським окружним адміністративним судом про стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю «Спеціалізована пересувна механізована колона №6» на користь Тернопільського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності 2836,97 грн.

У відповідності до п.2 ч.1 ст.47 Закону України «Про виконавче провадження» 21.05.2013 року державним виконавцем винесено постанову про повернення виконавчого документу стягувача. Зі слів стягувача відомо, що оригіналу виконавчого документа отримано не було. Ймовірно, що при пересилці було втрачено виконавчий документ.

У відповідності до ч.1 ст.260 КАС України, замість втраченого оригіналу виконавчого листа адміністративний суд, який видав виконавчий лист, за заявою стягувача або поданням державного виконавця може видати його дублікат.

Суд, дослідивши матеріали справи, враховуючи, що видача дублікату виконавчого листа не порушить прав учасників виконавчого провадження, вважає за можливе задоволити заяву Першого відділу державної виконавчої служби Тернопільського міського управління юстиції про видачу дубліката виконавчого листа у зв'язку з його втратою.

Враховуючи викладене, керуючись ч.1 ст.260 КАС України, -

УХВАЛИВ:

1. Подання Першого відділу державної виконавчої служби Тернопільського міського управління юстиції про видачу дубліката виконавчого листа задовольнити.

2. Видати дублікат виконавчого листа за постановою Тернопільського окружного адміністративного суду від 20.02.2012 року по справі № 2-а-1970/401/12 за позовом Тернопільського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до товариства з обмеженою відповідальністю «Спеціалізована пересувна механізована колона №6» про стягнення заборгованості на суму 2836,97 грн.

Ухвала може бути оскаржена до Львівського апеляційного адміністративного суду через Тернопільський окружний адміністративний суд в порядку і строки, передбачені ст.186 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала суду набирає законної сили в порядку, передбаченому ст.254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Головуючий суддя                                                                                Мандзій О.П.

копія вірна

Суддя                                                                                                    Мандзій О.П.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення12.05.2014
Оприлюднено08.10.2015
Номер документу51861270
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а/1970/401/12

Ухвала від 12.05.2014

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Мандзій О.П.

Ухвала від 08.02.2012

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Мандзій О.П.

Постанова від 20.02.2012

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Мандзій О.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні