Ухвала
від 06.10.2015 по справі 752/9073/15-ц
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №22-ц/796/14017/2015 Головуючий у 1-ій інстанції - Чередніченко Н.П.

У Х В А Л А

06 жовтня суддя Апеляційного суду м. Києва Шахова О.В., перевіривши відповідність вимогам, установленим ст. ст. 294, 295 ЦПК України, апеляційної скарги Громадської організації «Громадський рух «Автомайдан» на рішення голосіївського районного суду м. Києва від 5 червня 2015 року у справі за позовом ОСОБА_2 до адвоката Лози Дмитра Олексійовича, Громадської організації «Громадський рух «Автомайдан» про захист честі, гідності та ділової репутації,

в с т а н о в и в:

У вересні 2015 року до Апеляційного суду м. Києва надійшла зазначена апеляційна скарга.

Відповідно до вимог ст. 294 ЦПК України апеляційна скарга на рішення суду подається протягом десяти днів з дня його проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.

Як убачається з матеріалів справи апеляційна скарга подана до об'єкту поштового зв'язку 28 вересня 2015 року, тобто з пропущенням строку на апеляційне оскарження.

У апеляційній скарзі заявник зазначає, що про наявність оскаржуваного судового рішення йому стало відомо у вересні 2015 року..

Проте, клопотання про поновлення строку на апеляційне оскарження апеляційна скарга не містить.

Згідно ч. 3 ст. 297 ЦПК України апеляційна скарга залишається без руху, якщо вона подана після закінчення строків, установлених ст. 294 цього Кодексу, і особа, яка її подала, не порушує питання про поновлення цього строку, або якщо підстави, наведені нею у заяві, визнані неповажними.

Заявник протягом тридцяти днів з дня отримання ухвали про залишення апеляційної скарги без руху має право звернутись до суду апеляційної інстанції з заявою про поновлення строку, вказавши причини пропуску цього строку, з відповідним підтвердженням дати отримання оскаржуваного судового рішення суду першої інстанції.

Можливість перевірки відповідності апеляційної скарги у іншій частині вимогами ст. 295 ЦПК України залежить від виконання вимог цієї ухвали.

Керуючись ст. ст. 294, 297 ЦПК України, суддя

у х в а л и в:

Апеляційну скаргу Громадської організації «Громадський рух «Автомайдан» на рішення Голосіївського районного суду м. Києва від 5 червня 2015 року у справі за позовом ОСОБА_2 до адвоката Лози ДмитраОлексійовича, Громадської організації «Громадський рух «Автомайдан» про захист честі, гідності та ділової репутації залишити без руху та надати строк для подання заяви про поновлення строку з зазначенням причин поважності пропуску строку та доказів на їх підтвердження - протягом тридцяти днів з дня отримання копії ухвали.

Якщо заяву про поновлення строку не буде подано особою в зазначений строк або наведені підстави для поновлення строку апеляційного оскарження будуть визнані неповажними, у відкритті апеляційного провадження буде відмовлено.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Шахова

Дата ухвалення рішення06.10.2015
Оприлюднено12.10.2015
Номер документу51989847
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист честі, гідності та ділової репутації

Судовий реєстр по справі —752/9073/15-ц

Ухвала від 15.01.2016

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Шахова Олена Василівна

Ухвала від 06.10.2015

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Шахова Олена Василівна

Рішення від 05.06.2015

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Чередніченко Н. П.

Ухвала від 28.05.2015

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Чередніченко Н. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні