Ухвала
від 07.10.2015 по справі 756/13228/15-к
ОБОЛОНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

07.10.2015 Справа № 756/13228/15-к

№756/13228/15-к

№1-кс/756/1722/15

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

місто Київ 07 жовтня 2015 року

Слідчий суддя Оболонського районного суду міста Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участі старшого слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_3 , розглянувши у закритому судовому засіданні в залі суду м.Києва клопотання старшого слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_3 , погоджене заступником прокурора Оболонського району міста Києва ОСОБА_4 , про дозвіл на обшук,

В С Т А Н О В И В:

Старший слідчий управління фінансових розслідувань ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_3 , за погодженням заступника прокурора Оболонського району міста Києва ОСОБА_4 , звернувся до суду з клопотанням про надання дозволу на обшук посилаючись на те, що в СУ ФР ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м.Києві перебувають матеріали досудового розслідування, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32015100050000079 від 17.09.2015 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.212 КК України з посиланням на те, що Підставою для реєстрації кримінального провадження став акт документальної виїзної планової перевірки ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» (код ЄДРПОУ 37688610) №637/26-54-22-05-10/37688610 від 09.07.2015, проведені ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві, згідно якого встановлено порушення податкового законодавства службовими особами ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ», а саме: занижено податок на прибуток в сумі 2960 751 грн., та занижено податок на додану вартість в сумі 2116 056 грн., всього на загальну суму 5076 807 грн., що є особливо великим розміром.

Перевіркою встановлено отримання ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» на банківський рахунок № НОМЕР_1 відкритий у ПАТ «КБ «Глобус» грошових коштів через касу підприємства з подальшим зарахуванням на банківський рахунок підприємства з призначенням платежу: «внесення статутного капіталу згідно протоколу № 7 від 01.06.2012» до вчинення реєстрації змін статутного капіталу.

При цьому, вчинення державної реєстрації змін у статутному капіталі ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» до установчих документів та внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців фактично відбулося 21.03.2013.

Разом з тим, вимогами ст.15 Закону України «Про господарські товариства» передбачено, що рішення про зміну розміру статутного (складеного) капіталу товариства набирає чинності з дня внесення таких змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців.

Таким чином, службовими особами ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» не задекларувало в 2012 році у складі інших доходів суму 670000 грн.

Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» в період 01.04.2012 по 31.12.2014 за рахунок відображення в податковій звітності фінансово-господарських взаємовідносин ТОВ «ДРОНГО» (код ЄДРПОУ 32222982), ТОВ «Вельф Дім» (код ЄДРПОУ 38970311), ТОВ «БК «Прайм» (код ЄДРПОУ 38706284), ТОВ «Компанія «Констракшн-Маркет» (код ЄДРПОУ 37250967), ТОВ «БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «МАНГУСТІН» (код ЄДРПОУ 39059397), ТОВ «ЛОГАН ГРУП» (код ЄДРПОУ 39171636), ТОВ «БК «БІЛДІНГ-СТРОЙ» (код ЄДРПОУ 38866337), ТОВ «АЛАВАРС СІСТЕМС ЮА» (код ЄДРПОУ 37558448), ТОВ «СВІТ КОНДИЦІОНЕРІВ ІНЖИНІРІНГ» (код ЄДРПОУ 34807438), ФОП ОСОБА_5 (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ТОВ «СПЕЦТЕХНОКОМПЛЕКС» (код ЄДРПОУ 35892854), ТОВ «ПОЗИТИВ ТРАНСЛАЙТ» (код ЄДРПОУ 36678601), ФОП ОСОБА_6 (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), ТОВ «Торговий Центр «БУДСТАР» (код ЄДРПОУ 32304310) вчинили дії направлені на ухилення від сплати ПДВ на суму 2116056 грн. та податку на прибуток у сумі 2960751 грн, на загальну суму 5076 807 грн., що є особливо великим розміром.

Додатково встановлено, що ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» в податковій звітності відображено фінансово-господарські взаємовідносини з ТОВ «ДРОНГО». Так предметом укладених договорів є роботи по реконструкції будівлі під елеваторний комплекс замовником вказаних робіт виступало ТОВ «Гермес Трейдінг», монолітні роботи на Підприємстві з виробництва комбікормів, реконструкція Печанівського КХП та збільшення елеваторної ємності, оздоблювальні, електромонтажні та вентиляційні роботи адміністративно-лабораторного корпусу об`єкту, реконструкція комплексу приміщень під складання та переобладнання олійних культур ТОВ «Гладолія», будівництво зернового елеватору у м. Котовську Одеської області,

До перевірки службовими особами ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» не надано акти приймання-передачі виконаних підрядних робіт, документи, які підтверджують факт передачі замовником будівельної ділянки.

Крім того встановлено, що ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» до перевірки не надано документи, які підтверджували згоду замовників на залучення підрядником ТОВ «ДРОНГО» інших організацій (субпідрядників) для виконання робіт.

На теперішній час стан платника податків ТОВ «ДРОНГО» - 7 (до ЄДР внесено запис про відсутність підтвердження відомостей).

В ході аналізу звітності ТОВ «ДРОНГО» встановлено, що вказане підприємство не могло виконувати будівельно монтажні роботи з урахуванням часового періоду, в зв`язку з тим, що на вказаному товаристві в січні 2014 року працювало 2 особи, а саме ОСОБА_7 та ОСОБА_8 . Також Кількість витрачених людино-годин згідно договорів наданих до перевірки складає 9788 люд./год. Термін виконання робіт складає 120 календарних днів, кількість витрачених людино-годин за 1 день становить 40.8 люд./год. Тобто ТОВ «ДРОНГО» фактично не могло здійснювати господарські операції з урахуванням часу, оперативності проведення робіт, місцезнаходження майна, віддаленості об`єктів.

Також встановлено, що на момент фінансово-господарських взаємовідносин ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» та ТОВ «ДРОНГО» посаду директора вказаних підприємств займав ОСОБА_7 , посаду головного бухгалтера ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» та заступника директора ТОВ «ДРОНГО» займає ОСОБА_8 .

Встановлено, що ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» в податковій звітності відображено фінансово-господарські взаємовідносини з ТОВ «Вельф Дім», ТОВ «БК «ПРАЙМ», ТОВ «ЛОГАН ГРУП», БК «БІЛДІНГ-СТРОЙ».

Так предметом укладених договорів є роботи по будівництву підприємства з виробництва комбікормів за адресою: село Алтинівка, Сумської області, будівництво колл-центру ULF за адресою: м. Київ, вул. Перемоги, 20,

До перевірки службовими особами ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» не надано акти приймання-передачі виконаних підрядних робіт, документів які підтверджують факт передачі замовником будівельної ділянки, документи, які підтверджували згоду замовників на залучення підрядником ТОВ «Вельф Дім», ТОВ «БК «ПРАЙМ», ТОВ «ЛОГАН ГРУП», БК «БІЛДІНГ-СТРОЙ» інших організацій (субпідрядників) для виконання робіт.

На теперішній час стан платника податків ТОВ «Вельф Дім», ТОВ «БК «ПРАЙМ» - 8 (до ЄДР внесено запис про відсутність за місцезнаходженням), ТОВ «ЛОГАН ГРУП» 9 (направлено повідомлення про відсутність за місцезнаходженням), ТОВ «БК «БІЛДІНГ-СТРОЙ» - 28 (триває процедура припинення (направлено заперечення органу ДФС). Також в ході досудового розслідування встановлено, що директором вказаного товариства є громадянка Республіки Молдова ОСОБА_9 , яка не отримувала дозвіл на працевлаштування в Україні, тобто не могла укласти договір на виконання підрядних робіт.

В ході аналізу звітності встановлено, що ТОВ «Вельф Дім», ТОВ «БК «ПРАЙМ», ТОВ «ЛОГАН ГРУП», БК «БІЛДІНГ-СТРОЙ» не могли виконувати будівельно монтажні роботи в зв`язку з відсутністю трудових ресурсів так як на ТОВ «Вельф Дім», ТОВ «ЛОГАН ГРУП» (чисельність працівників становить 5 осіб), ТОВ «БК «ПРАЙМ» встановлено відсутність осіб, які отримують доходи на підприємстві, встановлено відсутність придбання будівельно-монтажних робіт, основних та транспортних засобів на підприємстві.

Встановлено, що ТОВ «БК «БІЛДІНГ-СТРОЙ не могло виконувати будівельно монтажні роботи з урахуванням часового періоду, в зв`язку з тим, що на вказаному товаристві в 2014 році працевлаштовано 4 особи. Також Кількість витрачених людино-годин згідно договорів наданих до перевірки складає 2107 люд./год. Термін виконання робіт складає 30 календарних днів, кількість витрачених людино-годин за 1 день 17 люд./год. Тобто ТОВ «БК «БІЛДІНГ-СТРОЙ» фактично не здійснювало господарські операції з урахуванням часу, оперативності проведення робіт, місцезнаходження майна, віддаленості об`єктів.

Також встановлено, що ТОВ «Вельф Дім» ТОВ «ЛОГАН ГРУП», ТОВ «БК «ПРАЙМ», ТОВ «БК «БІЛДІНГ-СТРОЙ» відсутність придбання будівельно-монтажних робіт, основних та транспортних засобів на підприємстві.

Додатково встановлено, що на об`єкті будівництва колл-центру за адресою: м. Київ, ул. Перемоги, 20 протягом 2014 року аналогічні будівельні робити виконували: ТОВ «Вельф Дім», ТОВ «БК «ПРАЙМ», ТОВ «ЛОГАН ГРУП» та ТОВ БК «БІЛДІНГ-СТРОЙ». На об`єкті будівництва комбікормів за адресою: с. Алтинівка, Сумської області аналогічні будівельно-монтажні роботи виконувались ТОВ «Вельф Дім» ТОВ «БК «ПРАЙМ», ТОВ «ЛОГАН ГРУП» та ТОВ БК «БІЛДІНГ-СТРОЙ».

Встановлено, що ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» в податковій звітності відображено фінансово-господарські взаємовідносини з ТОВ «БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «МАНГУСТІН». В ході аналізу звітності ТОВ «БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «МАНГУСТІН» встановлено, що вказане підприємство не могло виконувати будівельно монтажні роботи з урахуванням часового періоду, в зв`язку з тим, що на вказаному товаристві чисельність працівників становить 2 особи. На теперішній час стан платника податків ТОВ «БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «МАНГУСТІН» 8 до ЄДР внесено запис про відсутність за місцезнаходженням.

Встановлено, що ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» в податковій звітності відображено фінансово-господарські взаємовідносини з ТОВ «Компанія «Констракшн-Маркет» ТОВ «АЛАВАРС СІСТЕМС ЮА», ТОВ «СВІТ КОНДИЦІОНЕРІВ ІНЖИНІРІНГ», ФОП ОСОБА_5 , ТОВ «СПЕЦТЕХНОКОМПЛЕКС», ТОВ «ПОЗИТИВ ТРАНСЛАЙТ», ФОП ОСОБА_6 , ТОВ «ТОРГОВИЙ ЦЕНТР «БУДСТАР».

До перевірки службовими особами ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» не надано договорів на поставку товарно-матеріальних цінностей, рахунки-фактури, документи щодо транспортування придбаних ТМЦ сертифікати якості, банківські виписки, довіреності від вказаних товариств.

В ході аналізу ланцюга придбання товарі встановлено, що у ТОВ «Компанія «Констракшн-Маркет», ТОВ «АЛАВАРС СІСТЕМС ЮА», ТОВ «СВІТ КОНДИЦІОНЕРІВ ІНЖИНІРІНГ», ФОП ОСОБА_5 , ТОВ «СПЕЦТЕХНОКОМПЛЕКС», ТОВ «ПОЗИТИВ ТРАНСЛАЙТ», ФОП ОСОБА_6 , ТОВ «ТОРГОВИЙ ЦЕНТР «БУДСТАР» відсутнє придбання ТМЦ реалізованих ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ».

На теперішній час стан платника податків ТОВ «Компанія «Констракшн-Маркет» ТОВ «АЛАВАРС СІСТЕМС ЮА» ТОВ «СВІТ КОНДИЦІОНЕРІВ ІНЖИНІРІНГ» 8 (до ЄДР внесено запис про відсутність за місцезнаходженням), ФОП ОСОБА_5 9 (направлено повідомлення про відсутність за місцезнаходженням), ТОВ «СПЕЦТЕХНОКОМПЛЕКС» 14 (визнано банкрутом), ТОВ «ПОЗИТИВ ТРАНСЛАЙТ» 7 (до ЄДР внесено запис про відсутність підтвердження відомостей), ФОП ОСОБА_6 12 (припинено, але не знято з обліку (КОР пусті, але не закриті) ТОВ «ТОРГОВИЙ ЦЕНТР «БУДСТАР» 16 (припинено, (ліквідовано, закрито).

Свідоцтво платника ПДВ ТОВ «ТОРГОВИЙ ЦЕНТР «БУДСТАР» анульовано 01.07.2011 тобто до фінансво-господарських операцій ТОВ «ТОРГОВИЙ ЦЕНТР «БУДСТАР» з ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ».

В ході аналізу податкової звітності ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» за період з 01.01.2015 по 01.10.2015 встановлено підприємство з ознаками фіктивності ТОВ «ПРАЙД ІНДАСТРІЗ» (код ЄДРПОУ 39232782).

Встановлено, що основними замовниками будівельних робіт в період з 01.04.2012 по 31.12.2014 були: ТОВ «Станіславська Торгова Компанія» (код ЄДРПОУ 32873692), ТОВ СП «НІБУЛОН» (код ЄДРПОУ 14291113), ТОВ «ЄВРОПА-ТРАНС ЛТД» (код ЄДРПОУ 32605152), КП «КІРОВОГРАДРЕМБУДМОНТАЖ» (код ЄДРПОУ 30227067), ПРАТ «ПЕЧАНІВСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ» (код ЄДРПОУ 30297883), ТОВ «ПАНДА» (код ЄДРПОУ 21675222), ТОВ «ГЕРМЕС-ТРЕЙДІНГ» (код ЄДРПОУ 31867274), ФГ «ГРАСС АВЕНЮ» (код ЄДРПОУ 38221790), ТОВ «А.Т.К.» (код ЄДРПОУ 32826820).

Також встановлено, що операції між ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» та ТОВ «ДРОНГО», ТОВ «Вельф Дім», ТОВ «БК «Прайм», ТОВ «Компанія «Констракшн-Маркет», ТОВ «БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «МАНГУСТІН», ТОВ «ЛОГАН ГРУП», ТОВ «БК «БІЛДІНГ-СТРОЙ», ТОВ «АЛАВАРС СІСТЕМС ЮА», ТОВ «СВІТ КОНДИЦІОНЕРІВ ІНЖИНІРІНГ», ФОП ОСОБА_5 , ТОВ «СПЕЦТЕХНОКОМПЛЕКС», ТОВ «ПОЗИТИВ ТРАНСЛАЙТ», ФОП ОСОБА_6 , ТОВ «Торговий Центр «БУДСТАР», є фіктивними, документи, що підтверджують проведення таких фінансово-господарських операції не надано для проведення документальної виїзної планової перевірки та можуть бути знищені після направлення вимоги в порядку ст. 93 КПК України або оголошення ухвали про тимчасовий доступ до речей та документів.

Встановлено, що для здійснення фінансово-господарської діяльності службові особи ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» використовують приміщення за адресами: Київська область, с. Новосілки, вул. Садова, 26 в яких відбувається фактичне ведення бухгалтерського та податкового обліків, складання податкової звітності, підготовка та оформлення документів щодо реалізації та придбання ТМЦ ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ».

Згідно даних з реєстру права на нерухоме майно №3181893 від 15.07.2015 встановлено, що нерухоме майно за адресою Київська область, с. Новосілки, вул. Садова, 26 на праві власності зареєстровано за ТОВ «АГРОІНТЕЛ».

Враховуючи викладене, з метою відшукання документів, які підтверджують взаємовідносини ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» з ТОВ «ДРОНГО», ТОВ «Вельф Дім», ТОВ «БК «Прайм», ТОВ «Компанія «Констракшн-Маркет», ТОВ «БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «МАНГУСТІН», ТОВ «ЛОГАН ГРУП», ТОВ «БК «БІЛДІНГ-СТРОЙ», ТОВ «АЛАВАРС СІСТЕМС ЮА», ТОВ «СВІТ КОНДИЦІОНЕРІВ ІНЖИНІРІНГ», ФОП ОСОБА_5 , ТОВ «СПЕЦТЕХНОКОМПЛЕКС», ТОВ «ПОЗИТИВ ТРАНСЛАЙТ», ФОП ОСОБА_6 , ТОВ «Торговий Центр «БУДСТАР», ТОВ «Прайд Індастріз», ТОВ «ДРОНГО» з замовниками, підрядниками та постачальниками, та інших підприємств з ознаками фіктивності з їх контрагентами, установчих та реєстраційних документів, печаток вказаних та інших підприємств з ознаками фіктивності, печаток нерезидентів, магнітних та оптичних носіїв інформації, флеш-накопичувачів, жорстких дисків, серверів планшетів, ноутбуків та системних блоків, на яких зберігається інформація щодо незаконної діяльності, а також інформація щодо фінансво-господарських взаємовідносин ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» з ТОВ «ДРОНГО», ТОВ «Вельф Дім», ТОВ «БК «Прайм», ТОВ «Компанія «Констракшн-Маркет», ТОВ «БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «МАНГУСТІН», ТОВ «ЛОГАН ГРУП», ТОВ «БК «БІЛДІНГ-СТРОЙ», ТОВ «АЛАВАРС СІСТЕМС ЮА», ТОВ «СВІТ КОНДИЦІОНЕРІВ ІНЖИНІРІНГ», ФОП ОСОБА_5 , ТОВ «СПЕЦТЕХНОКОМПЛЕКС», ТОВ «ПОЗИТИВ ТРАНСЛАЙТ», ФОП ОСОБА_6 , ТОВ «Торговий Центр «БУДСТАР», ТОВ «Прайд Індастріз», ТОВ «ДРОНГО» з замовниками, підрядниками та постачальниками та інших підприємств з ознаками фіктивності, документів по фінансово-господарським взаємовідносинам ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» з ТОВ «Станіславська Торгова Компанія», ТОВ СП «НІБУЛОН», ТОВ «ЄВРОПА-ТРАНС ЛТД», КП «КІРОВОГРАДРЕМБУДМОНТАЖ», ПРАТ «ПЕЧАНІВСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ», ТОВ «ПАНДА», ТОВ «ГЕРМЕС-ТРЕЙДІНГ», ФГ «ГРАСС АВЕНЮ», ТОВ «А.Т.К.», чорнових записів, які можуть свідчити про навмисний характер вчинення кримінального правопорушення, оскільки наявні достатні підстави вважати, що вказані документи та предмети знаходиться у зазначеному в клопотанні приміщенні, слідчий просить дозволу на проведення обшуку.

В судовому засіданні слідчий підтримав дане клопотання та просив його задовольнити.

Заслухавши думку слідчого, дослідивши клопотання, копії матеріалів, якими слідчий обґрунтовує доводи клопотання, слідчим суддею встановлено наступне.

Відповідно до ст.233 КПК України ніхто не має права проникнути до житла чи іншого володіння особи з будь-якою метою, інакше як лише за добровільною згодою особи, яка ними володіє, або на підставі ухвали слідчого судді, крім випадків установлених законом.

Згідно ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

В ході розгляду клопотання встановлено, що згідно з витягу з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження вбачається, що 17.09.2015 року внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.212 КК України (кримінальне провадження №32015100050000079).

Клопотання та додані до нього копії матеріалів містять достатні дані, що підтверджують його обґрунтованість.

З урахуванням вищевикладеного, приймаючи до уваги також загальні засади кримінального провадження, вважаю за необхідне задовольнити клопотання слідчого про дозвіл на обшук житла та іншого володіння особи.

На підставі викладеного та керуючись статтями 7, 234, 235, 309 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В:

Клопотання старшого слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_3 про дозвіл на обшук задовольнити.

Дозволити старшому слідчому управління фінансових розслідувань ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_3 та членам слідчої групи у кримінальному провадженні №32015100050000079, а саме: заступнику начальника - начальнику першого відділу кримінальних розслідувань СУ ФР ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві капітану податкової міліції ОСОБА_10 , старшому слідчому другого відділу кримінальних розслідувань СУ ФР ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві майору податкової міліції ОСОБА_11 , слідчому другого відділу кримінальних розслідувань СУ ФР ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві підполковнику податкової міліції ОСОБА_12 , слідчому другого відділу кримінальних розслідувань СУ ФР ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві старшому лейтенанту податкової міліції ОСОБА_13 , слідчому першого відділу кримінальних розслідувань СУ ФР ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС ум. Києві ОСОБА_14 провести обшук в нежитлових приміщеннях та прилеглих до вказаних приміщень спорудах, якими користуються службові особи ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» (код ЄДРПОУ 37688610) за адресою: Київська область, с. Новосілки, вул. Садова, 26, право власності на які зареєстровано за ТОВ «АГРОІНТЕЛ», з метою відшукання та вилучення установчих та реєстраційних документів, первинних бухгалтерських документів щодо фінансово-господарських взаємовідносин ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» (код ЄДРПОУ 37688610) з ТОВ «ДРОНГО» (код ЄДРПОУ 32222982), ТОВ «Вельф Дім» (код ЄДРПОУ 38970311), ТОВ «БК «Прайм» (код ЄДРПОУ 38706284), ТОВ «Компанія «Констракшн-Маркет» (код ЄДРПОУ 37250967), ТОВ «БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ «МАНГУСТІН» (код ЄДРПОУ 39059397), ТОВ «ЛОГАН ГРУП» (код ЄДРПОУ 39171636), ТОВ «БК «БІЛДІНГ-СТРОЙ» (код ЄДРПОУ 38866337), ТОВ «АЛАВАРС СІСТЕМС ЮА» (код ЄДРПОУ 37558448), ТОВ «СВІТ КОНДИЦІОНЕРІВ ІНЖИНІРІНГ» (код ЄДРПОУ 34807438), ФОП ОСОБА_5 (код ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), ТОВ «СПЕЦТЕХНОКОМПЛЕКС» (код ЄДРПОУ 35892854), ТОВ «ПОЗИТИВ ТРАНСЛАЙТ» (код ЄДРПОУ 36678601), ФОП ОСОБА_6 (код ЄДРПОУ НОМЕР_3 ), ТОВ «Торговий Центр «БУДСТАР», (код ЄДРПОУ 32304310), ТОВ «ПРАЙД ІНДАСТРІЗ» (код ЄДРПОУ 39232782), ТОВ «ДРОНГО» з замовниками, підрядниками та постачальниками, та іншими підприємствами з ознаками фіктивності, первинних бухгалтерських документів щодо фінансово-господарських взаємовідносин ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» (код ЄДРПОУ 37688610) з ТОВ «Станіславська Торгова Компанія» (код ЄДРПОУ 32873692), ТОВ СП «НІБУЛОН» (код ЄДРПОУ 14291113), ТОВ «ЄВРОПА-ТРАНС ЛТД» (код ЄДРПОУ 32605152), КП «КІРОВОГРАДРЕМБУДМОНТАЖ» (код ЄДРПОУ 30227067), ПРАТ «ПЕЧАНІВСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ» (код ЄДРПОУ 30297883), ТОВ «ПАНДА» (код ЄДРПОУ 21675222), ТОВ «ГЕРМЕС-ТРЕЙДІНГ» (код ЄДРПОУ 31867274), ФГ «ГРАСС АВЕНЮ» (код ЄДРПОУ 38221790), ТОВ «А.Т.К.» (код ЄДРПОУ 32826820) печаток вказаних та інших підприємств, печаток підприємств нерезидентів, магнітних та оптичних носіїв інформації, флеш-накопичувачів, жорстких дисків, серверів, планшетів, ноутбуків та системних блоків, мобільних телефонів, сім-карток, на яких зберігається інформація щодо незаконної діяльності, а також інформація щодо діяльності ТОВ «ОЛЛ ІНЖИНІРІНГ» по взаємовідносинах з вище вказаними підприємствами та інших підприємств з ознаками фіктивності, чорнових записів, які можуть свідчити про навмисний характер вчинення кримінального правопорушення, та інших предметів та документів, що може стосуватися слідства.

Строк дії ухвали встановити один місяць з дня її постановлення.

Ухвала слідчого судді про дозвіл на обшук надає право проникнути до житла чи іншого володіння лише один раз.

Ухвала оскарженню не підлягає, набирає законної сили після її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення07.10.2015
Оприлюднено21.03.2023
Номер документу52070548
СудочинствоКримінальне
Сутьдозвіл на обшук

Судовий реєстр по справі —756/13228/15-к

Ухвала від 07.10.2015

Кримінальне

Оболонський районний суд міста Києва

Бевзенко Ю. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні