Ухвала
від 17.04.2009 по справі 15/622-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 15/622-б 17.04.2009

За заявою державної податкової інспекції у Дніп ровському районі м. Києва

до виробничо -комерційної приватної фірми «Конкор»

про визнання б анкрутом

Суддя Головатюк Л.Д.

Представники:

Від заявник Шевче нко О.І.(дов. №5139/9/10 від 15.04.2008)

Від боржника не з'явив ся

Від ліквідатора Кон стантінов І.М.- арбітражний керуючий

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Кредитор звернувся до суду із заявою про порушення справи про банкрутство відс утнього боржника, оскільки с уб”єкт підприємницької діял ьності неспроможний сплатит и консолідований податковий борг у сумі 923 926,03 грн., відсутній за юридичною адресою і його м ісцезнаходження невідоме.

Господарський суд м. Києва у хвалою від 16.08.2007 порушив справу № 15/622-б про визнання банкрутом виробничо-комерційної фірми "Конкор" та призначив її розгл яд на 23.08.2007.

Постановою господарського суду м. Києва від 23.08.2007 боржника визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, лік відатором призначено ініцію ючого кредитора - Державну по даткову інспекцію у Дніпровс ькому районі м. Києва, якого зо бов' язано провести ліквіда ційну процедуру та надати су ду свій звіт і ліквідаційний баланс на затвердження.

05.11.2007 до господарського суду м. Києва надійшло клопотання ініціюючого кредитора - Держ авної податкової інспекції у Дніпровському районі м. Києв а про призначення ліквідатор ом у справі арбітражного кер уючого Константінова І.М.

Ухвалою господарського с уду м. Києва від 14.11.2007 було задов олено клопотання державної п одаткової інспекції у Дніпро вському районі м. Києва, звіл ьнено від обов"язків ліквіда тора у справі ініціюючого кр едитора державну податкову і нспекцію у Дніпровському рай оні м. Києва, призначено лікві датором у справі арбітражног о керуючого Константінова Ігоря Михайловича ( ліценз ія серія АБ № 271686) та зобов"язано ліквідатора вжити всіх можл ивих заходів щодо знайдення майна боржника.

21.08.2008 до господарського суд у м. Києва надійшло клопотанн я ліквідатора про продовженн я строку ліквідаційної проце дури у зв'язку з тим, що неотри мані всі відповіді по запита м ліквідатора.

Розпорядженням керівництв а суду від 16.09.2008 № 41 справа була п ередана для подальшого розгл яду судді Головатюку Л.Д. у зв' язку із закінченням суддівсь ких повноважень судді Хоменк а М.Г.

З огляду на те, що до господа рського суду м. Києва надійшл о клопотання ліквідатора про продовження строку ліквідац ійної процедури, суд признач ив розгляд справи у судовому засіданні з викликом предст авників сторін та ліквідатор а на 15.10.2008.

15.10.2008 в судове засідання з'яви вся представник кредитора та надав пояснення по суті спра ви.

Представник боржника та лі квідатор в судове засідання не з'явилися, вимог ухвали суд у не виконали, причин неявки н е повідомили, хоча про час та м ісце проведення судового зас ідання були повідомлені нале жним чином.

Оскільки 21.08.2008 через канцел ярію суду надійшло клопотанн я ліквідатора про продовженн я строку ліквідаційної проце дури, у зв'язку з тим, що неотри мані всі відповіді по запита м ліквідатора, то суд, досліди вши матеріали справи та висл ухавши думку представника за явника, який не заперечував п роти даного клопотання, задо вольнив вказане клопотання, оскільки воно належно обгрун товане та достатньо мотивова не, продовжив строк ліквідац ійної процедури на шість міс яців та зобов"язав ліквідато ра Константінова Ігоря Мих айловича у строк до 15.01.2009 подати суду свій звіт і лікв ідаційний баланс боржника на затвердження.

15.01.2009 від ліквідатора Конст антінова Ігоря Михайловича через канцелярію суду надій шло клопотання про продовжен ня строку ліквідаційної проц едури, у зв'язку з тим, що неотр имані всі відповіді по запит ам ліквідатора.

Суд задовольнити вказане к лопотання та ухвалою від 16.01.2009 п родовжив строк ліквідаційно ї процедури на три місяці і зо бов"язав ліквідатора Конст антінова Ігоря Михайловича у строк до 16.04.2009 подати суду сві й звіт і ліквідаційний балан с боржника на затвердження.

У зв”язку з надхо дженням до суду звіту ліквід атора суд призначив розгляд справи у судовому засіданні з викликом представників сто рін та ліквідатора на 17.04.2009.

У судовому засіданні 17.04.2009 було заслухано звіт ліквіда тора боржника, досліджено лі квідаційний баланс і встанов лено, що вимога кредитора зал ишилась не задоволена, у проц есі ліквідаційної процедури не виявлено майнових активі в (майна та майнових прав) банк рута з метою включення їх до с кладу ліквідаційної маси.

Представник боржника в суд ове засідання не з'явився, при чин неявки суд не повідомив, х оча про час та місце проведен ня судового засідання був по переджений належним чином.

Представник заявника - ДП І у Дніпровському районі м. Ки єва, підтримав клопотання лі квідатора щодо припинення пр овадження у справі.

Відповідно до положень ч. 6 ст. 31 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом” всі кредиторські ви моги до банкрута - виробничо -комерційної фірми «Конкор», які не були задоволені за нед остатністю майна банкрута, в важаються погашеними.

У зв' язку з тим, що майнов их активів банкрута, достатн іх для задоволення вимог кре дитора, не виявлено, погашенн я вимог кредиторів не відбул ося, боржника визнано банкру том, звіт ліквідатора та лікв ідаційний баланс представле ні суду, виконані усі необхід ні дії на стадії ліквідації б анкрута, передбачені Законом України “Про відновлення пл атоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом”, н аявні всі підстави ліквідува ти юридичну особу виробничо- комерційну фірму «Конкор»

Враховуючи вищезазначене, керуючись ст. 86 ГПК України, ст . 12, ч. 6 ст. 32, п. 6 ч. 1 ст. 40 Закону Украї ни “Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом” господар ський суд м. Києва,

У Х В А Л И В:

1. Затвердити звіт ліквіда тора виробничо-комерційної ф ірми «Конкор»з додатком - ре єстром непогашених вимог кре дитора, щодо визнання кредит ором державної податкової ін спекції у Дніпровському райо ні м. Києва з розміром кредито рських вимог в сумі 923 926,03 грн.

- Фонд соціального страхува ння з тимчасової втрати прац ездатності 658,98грн

- Київський міський центр за йнятості 421,87 грн.

- Фонд соціального страхува ння від нещасних випадків на виробництві та проф.. захворю вань України 629,17

2. Затвердити ліквідаційний баланс станом на 17.04.2009.

3. Ліквідувати банкрута виро бничо-комерційну фірму «Конк ор»( м. Київ, вул. Челябінська,9-Г ; код ЄДРПОУ 19493212) як юридичну о собу в зв' язку з банкрутств ом.

4. Київському міському управ лінню статистики виключити б анкрута - виробничо-комерцій ну фірму «Конкор»( м. Київ, вул . Челябінська,9-Г; код ЄДРПОУ 19493 212) , з державного реєстру підп риємств та організацій Украї ни.

5. Державній податковій інсп екції у Дніпровському районі м. Києва зняти банкрута з пода ткового обліку.

6. Державному реєстратору Дн іпровському районної у м. Киє ві державної адміністрації п ровести державну реєстрацію припинення юридичної особи - банкрута виробничо-комерці йну фірму «Конкор»( м. Київ, ву л. Челябінська,9-Г; код ЄДРПОУ 1 9493212) та внести про це запис до Є диного державного реєстру юр идичних осіб та фізичних осі б-підприємців.

7. Обслуговуючим банкам борж ника закрити рахунки.

8. Дію мораторію припинити.

9. Провадження у справі про б анкрутство № 15/622-б припинити.

10. Копію ухвали направити за явнику, банкруту, ліквідатор у, органу статистики, банку та Державному реєстратору за м ісцезнаходженням боржника д ля вчинення певних дій відпо відно до ст. 39 Закону України “ Про державну реєстрацію юрид ичних осіб та фізичних осіб - п ідприємців” та повідомлення в визначений Законом строк п ро судове рішення щодо припи нення юридичної особи органи статистики, державної подат кової служби, Пенсійного фон ду України, фондів соціально го страхування.

Суддя Головатюк Л.Д .

Дата ухвалення рішення17.04.2009
Оприлюднено20.04.2010
Номер документу5208016
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання б анкрутом

Судовий реєстр по справі —15/622-б

Ухвала від 17.04.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні