Ухвала
від 19.02.2015 по справі 804/1922/15
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А про закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

19 лютого 2015 р. Справа № 804/1922/15 Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Власенка Д.О., за участю секретаря судового засідання Пасічника Т.В., без участі сторін, провівши підготовку до судового розгляду адміністративної справи за позовом Публічного акціонерного товариства "Марганецький рудоремонтний завод" до Нікопольської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення, -

ВСТАНОВИВ:

На розгляд Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Публічного акціонерного товариства "Марганецький рудоремонтний завод" до Нікопольської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області про визнання протиправними та скасування податкового повідомлення-рішення від 29.12.2014 року №0004612201.

З метою всебічного та об'єктивного вирішення справи протягом розумного строку, справу призначено до розгляду у попередньому судовому засіданні на 19 лютого 2015 року.

Представник позивача, належним чином повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, у попереднє судове засідання не з’явився, причини неявки суду не повідомив.

Відповідач, належним чином завчасно повідомлений про дату, час та місце проведення попереднього засідання, до суду також не з'явився, про причини неявки суд не повідомив, заперечень на позов та доказів на обґрунтування підстав прийняття оскаржуваного рішення не надав. За таких обставин суд на підставі пункту 5 статті 111 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України ) проводить попереднє засідання без участі сторін в порядку письмового провадження.

Під час підготовки справи до судового розгляду проведені наступні підготовчі дії, спрямовані на забезпечення всебічного та об'єктивного вирішення справи протягом розумного строку: - з'ясовано підстави позову та факти, які необхідно встановити для вирішення спору; - з'ясовано склад осіб, які братимуть участь у справі; - запропоновано відповідачу надати суду письмові заперечення та докази на спростування вимог позовної заяви, якщо останні заперечуються; - особам, які беруть участь у справі надіслано копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі разом з інформацією про їхні процесуальні права і обов'язки, відповідачу, крім того, надіслано копії позовної заяви з додатками.

За наслідками підготовчого провадження суд у порядку письмового провадження з урахуванням положень частини 1 статті 121 КАС України постановляє ухвалу про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 7 , 11 , 71 , 111 , 121 КАС України , суд -

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження в адміністративній справі закінчити.

Призначити справу до судового розгляду, який відбудеться 26.03.15 року о 10:00 год. у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду (м. Дніпропетровськ, вул. Академіка Чекмарьова, 5, зала засідань № 1).

Зобов'язати сторін надати суду всі наявні документи, що підтверджують або спростовують реальність господарських операцій позивача з його контрагентом ПП «РАПАН» за листопад-грудень 2013 року та березень 2014 року.

Ухвала набирає законної сили негайно після постановлення та оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.02.2015
Оприлюднено15.10.2015
Номер документу52121893
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/1922/15

Ухвала від 20.10.2015

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Уханенко С.А.

Ухвала від 18.05.2015

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Уханенко С.А.

Ухвала від 19.02.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Власенко Денис Олександрович

Ухвала від 18.05.2015

Адміністративне

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд

Уханенко С.А.

Постанова від 26.03.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Власенко Денис Олександрович

Ухвала від 28.01.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Власенко Денис Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні