Ухвала
від 19.08.2013 по справі 733/1892/13-к
ІЧНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Справа №733/1892/13-к

№ 1-кс/733/88/13

Ухвала

"19" серпня 2013 р. м. Ічня

Ічнянський районний суд Чернігівської області у складі:

виконуючого повноваження слідчого судді - судді Овчарика В.М.,

за участю заступника начальника СВ Ічнянського РВ УМВС ОСОБА_1,

та секретаря Пітька О.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Ічня клопотання заступника начальника СВ Ічнянського РВ УМВС ОСОБА_1 про надання доступу до речей і документів,

встановив:

19 серпня 2013 року до суду із клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів по кримінальному провадженню № 12013260120000309 від 12.08.2013 року звернувся заступник начальника СВ Ічнянського РВ УМВС ОСОБА_1 з посиланням на те, що 25.04.2012 року, невстановлена особа, підробила довідку на ім'я мешканця ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_2 щодо розміру його заробітної плати та офіційного працевлаштування в ПП В«Будівельна та торгівельна компанія В«ЗабудоваВ» м. Києва. За даним фактом Ічнянським РВ УМВС відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 358 КК України.

Із метою встановлення істини в кримінальному провадженні, швидкого, повного та неупередженого розслідування, прийняття об'єктивного рішення слідству необхідно дослідити реєстраційну справу приватного підприємства В«Будівельна та торгівельна компанія В«ЗабудоваВ» , яка знаходиться у володінні відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців Оболонського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві .

У судовому засіданні заступник начальника СВ Ічнянського РВ УМВС клопотання підтримав.

Враховуючи, що для встановлення істини у кримінальному провадженні, швидкого та неупередженого розслідування, а також прийняття обВ»єктивного рішення слідству необхідно дослідити реєстраційну справу приватного підприємства В«Будівельна та торгівельна компанія В«ЗабудоваВ» , яка знаходиться у володінні відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців Оболонського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві суддя вважає за необхідне надати тимчасовий доступ до реєстраційної справи з можливістю виготовлення копій документів.

Суддя вважає за необхідне винести ухвалу без виклику особи у володінні якої знаходяться документи, оскільки існує реальна загроза зміни або знищення оригіналів документів.

Керуючись ст.ст. 160, 163, 164, 166 КПК України, суддя

ухвалив:

Надати заступнику начальника слідчого СВ Ічнянського РВ УМВС ст. лейтенанту міліції ОСОБА_1 тимчасовий доступ до реєстраційної справи приватного підприємства В«Будівельна та торгівельна компанія В«ЗабудоваВ» (код ЄДРПОУ 34537886, місцезнаходження: м. Київ, Оболонський район, пр-т. Оболонський, 23-А), з можливістю виготовлення копій, яка знаходиться у володінні відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців Оболонського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві за адресою: м. Київ, пр-т. ОСОБА_3, 57.

Ухвала підлягає виконанню в строк до 18 вересня 2013 року.

Роз'яснити, що у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

На ухвалу протягом п'яти днів може бути подана апеляційна скарга безпосередньо до апеляційного суду Чернігівської області з дня її оголошення, а особами які не брали участі у справі в цей же строк з дня отримання копії ухвали.

Виконуючий повноваження

слідчого судді суддя В.М.Овчарик

Дата ухвалення рішення19.08.2013
Оприлюднено19.10.2015
Номер документу52227576
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання доступу до речей і документів

Судовий реєстр по справі —733/1892/13-к

Ухвала від 19.08.2013

Кримінальне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Овчарик В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні