Ухвала
від 07.09.2015 по справі 826/19288/15
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА01601, м. Київ, вул. Командарма Каменєва, 8, корпус 1

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

07 вересня 2015 року м. Київ№ 826/19288/15

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Данилишин В.М., розглянувши позов державної податкової інспекції у Подільському районі Головного управління ДФС у місті Києві до Дитячої поліклініки №4 Подільського району міста Києва, третя особа: Головне територіальне управління юстиції у місті Києві, про припинення підприємницької діяльності відповідача, -

ВСТАНОВИВ:

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов державної податкової інспекції у Подільському районі Головного управління ДФС у місті Києві (далі - позивач) до Дитячої поліклініки №4 Подільського району міста Києва (далі - відповідач), третя особа: Головне територіальне управління юстиції у місті Києві, про припинення підприємницької діяльності відповідача.

Позов відповідає вимогам, встановленим ст.ст. 106, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України). Позов належить розглядати в порядку адміністративного судочинства, його подано у встановлений законом строк. Підстави для повернення позову, залишення його без розгляду чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 183-2 КАС України, справа підлягає розгляду у порядку скороченого провадження.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 53, 69, 71, 79, 106, 107, 160, 165, 183-2, 254 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовом державної податкової інспекції у Подільському районі Головного управління ДФС у місті Києві до Дитячої поліклініки №4 Подільського району міста Києва, третя особа: Головне територіальне управління юстиції у місті Києві, про припинення підприємницької діяльності відповідача.

2. Допустити Головне територіальне управління юстиції у місті Києві (місцезнаходження: 01001, місто Київ, пров. Музейний, 2-Д) до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача.

3. Запропонувати відповідачу у десятиденний строк із дня отримання копії ухвали надати до суду письмові заперечення проти позову разом із засвідченими копіями письмових доказів на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються такі заперечення, або письмову заяву про визнання позову.

4. Запропонувати третій особі надати письмові пояснення (заперечення) щодо позову разом із засвідченими копіями наявних письмових доказів на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються такі пояснення (заперечення), або письмові пояснення із зазначенням причин неможливості надання таких доказів для сприяння у витребуванні їх судом.

5. Роз'яснити, що справа повинна бути розглянута суддею одноособово без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, у приміщенні суду за адресою: місто Київ, вулиця Командарма Каменєва, 8, корпус 1, протягом таких строків: не пізніше п'яти днів із дня подання заперечення проти позову; не пізніше трьох днів із дня закінчення вказаного у п. 3 резолютивної частини ухвали десятиденного строку, якщо до суду не подано заперечення проти позову; не пізніше наступного дня із дня надходження до суду заяви про визнання позову.

6. Роз'яснити, що у разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість прийняття законного судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядатиме справу за загальними правилами КАС України, про що постановляється ухвала, яка оскарженню не підлягає.

7. Копії ухвали разом з витягом про процесуальні права та обов'язки осіб, які беруть участь у справі, встановлені ст.ст. 49, 51, 53 КАС України, направити (вручити) сторонам та третій особі.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту ухвалення.

Суддя В.М. Данилишин

СудОкружний адміністративний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення07.09.2015
Оприлюднено19.10.2015
Номер документу52252959
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/19288/15

Постанова від 20.11.2015

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Данилишин В.М.

Ухвала від 07.09.2015

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Данилишин В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні