Ухвала
від 15.10.2015 по справі 760/12541/15-ц
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 760/12541/15-ц

Провадження № 2/760/5461/15

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

15 жовтня 2015 року м. Київ

Солом'янський районний суд м. Києва у складі судді Шевченко Л. В.,

за участю секретаря судового засідання Бугайчука О. Р.,

за участю позивача ОСОБА_1, відповідачів ОСОБА_2, ОСОБА_3, представника відповідачів ОСОБА_4,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1, яка діє в своїх інтересах та в інтересах неповнолітнього ОСОБА_5, до ОСОБА_2, ОСОБА_3, третя особа: П'ята Київська державна нотаріальна контора, про визнання права власності та поділ спадкового майна,

в с т а н о в и в:

03.07.2015 ОСОБА_1 в своїх інтересах та в інтересах неповнолітнього сина ОСОБА_5 звернулася до суду з позовом до ОСОБА_2, ОСОБА_3, третя особа: П'ята Київська державна нотаріальна контора, про визнання права власності та поділ спадкового майна.

Позивач обґрунтувала позовні вимоги тим, що ІНФОРМАЦІЯ_1 помер її чоловік ОСОБА_6 Позивач від свого імені та від імені неповнолітнього сина ОСОБА_5 та відповідачі, як батьки померлого, прийняли спадщину у встановленому законом порядку.

У зв'язку з тим, що спадкоємці не змогли дійти згоди щодо поділу спадкового майна, позивач звернулася до суду із цим позовом.

У судовому засіданні сторони звернулися до суду з клопотанням про визнання мирової угоди, за умовами якої вони домовилися про вирішення цього спору мирним шляхом і ця домовленість влаштовує сторін.

Наслідки закриття провадження у справі, передбачені статтею 206 ЦПК, сторонам роз'яснені і зрозумілі.

За правилами статті 175 ЦПК мирова угода укладається сторонами з метою врегулювання спору на основі взаємних поступок і може стосуватися лише прав та обов'язків позову. У разі укладення мирової угоди суд постановляє ухвалу про закриття провадження в справі. Закриваючи провадження у справі, суд за клопотанням сторін може постановити ухвалу про визнання мирової угоди.

Суд, заслухавши думку сторін, вважає за можливе постановити ухвалу про визнання мирової угоди та закриття провадження у справі, оскільки вона не суперечить закону та не порушує нічиї права і законні інтереси.

Керуючись статтями 175, 205, 206 ЦПК, суд, -

у х в а л и в :

Визнати мирову угоду, укладену 15 жовтня 2015 року між ОСОБА_1, яка діє в своїх інтересах та в інтересах неповнолітнього ОСОБА_5, ОСОБА_2 та ОСОБА_3, з метою врегулювання спору, що є предметом розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1, яка діє в своїх інтересах та в інтересах неповнолітнього ОСОБА_5, до ОСОБА_2, ОСОБА_3, третя особа: П'ята Київська державна нотаріальна контора, про визнання права власності та поділ спадкового майна, на таких умовах:

1. Визнати за ОСОБА_1 право власності на 3/4 частини двохкімнатної квартири АДРЕСА_1.

2. Визнати за ОСОБА_5 право власності на 1/4 частини двохкімнатної квартири АДРЕСА_1.

3. Визнати за ОСОБА_2 право власності на земельну ділянку площею 2,00 га, кадастровий номер НОМЕР_2, з цільовим призначенням для будівництва виробничих приміщень яка розташована на території Наливайківської сільської ради Макарівського району Київської області.

4. Визнати за ОСОБА_2 право власності на транспортний засіб MERCEDES-BENZ, модель 216, 2002 року випуску; реєстраційний номер НОМЕР_1, № шасі: НОМЕР_3.

5. Визнати за ОСОБА_3 право власності на частку в статутному капіталі Товариства з обмеженою відповідальністю "АЕРОПРАКТ-ПЛЮС" (код ЄДРПОУ 34894316) в розмірі 10% статутного капіталу.

6. ОСОБА_3 під час укладення мирової угоди отримала від ОСОБА_1 додатково грошову компенсацію в розмірі 5000,00 гривень, яку вважає достатньою за розподіл майна за мировою угодою. Інші сторони відмовляються від будь-яких додаткових компенсацій за розподіл майна за мировою угодою.

7. Сторони після підписання мирової угоди вирішили, що будь-яких претензій один до одного стосовно предмета позову надалі не мають, в тому числі щодо компенсації судових витрат, понесених у зв'язку з розглядом справи.

Провадження у справі за позовом ОСОБА_1, яка діє в своїх інтересах та в інтересах неповнолітнього ОСОБА_5, до ОСОБА_2, ОСОБА_3, третя особа: П'ята Київська державна нотаріальна контора, про визнання права власності та поділ спадкового майна - закрити.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано, а у разі подання апеляційної скарги - після розгляду справи апеляційним судом.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду міста Києва через Солом'янський районний суд м. Києва шляхом подання апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали.

Суддя: Л. В. Шевченко

Дата ухвалення рішення15.10.2015
Оприлюднено19.10.2015
Номер документу52278578
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності та поділ спадкового майна

Судовий реєстр по справі —760/12541/15-ц

Ухвала від 15.10.2015

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Шевченко Л. В.

Ухвала від 15.09.2015

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Шевченко Л. В.

Ухвала від 23.07.2015

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Шевченко Л. В.

Ухвала від 09.07.2015

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Шевченко Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні