Ухвала
від 05.05.2009 по справі 22/23б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГА НСЬКОЇ ОБЛАСТІ

91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВ В, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

05.05.09 Справа № 22/23б.

Суддя Ковалінас М.Ю. , розглянувши матеріали за заявою

боржника - суб'єкта підпр иємницької діяльності - фізи чної особи ОСОБА_1, м. Луган ськ

Про порушення провадженн я у справі про банкрутство

Визнав, що заява подана із дотриманням вимог чинного законодавства, та ке руючись ст. ст. 38, 61, 64-68, 86 ГПК Украї ни та ст. ст. 1, 8, 12, 47 - 49 Закону Украї ни “Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом”, суд

у х в а л и в :

1.Порушити провадж ення у справі та прийняти зая ву до розгляду.

2.Справу призначити до роз гляду на 23.06.09., на 11 годин 30 хви лин, підготовче засідан ня відбудеться у приміщенні господарського суду, у кім наті № 310.

3.Ввести мораторій на за доволення вимог кредиторів.

4.Накласти арешт на майно громадянина - суб'єкт а підприємницької діяльност і - фізичної особи ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1, ідентифікаційни й код НОМЕР_1), за винятком м айна, на яке згідно з цивільни м процесуальним законодавст вом України не може бути звер нено стягнення.

5.Зобов' язати боржни ка - суб'єкта підприємницької діяльності - фізичну особу ОСОБА_1, - подати до суд у оригінали документів додан их до її заяви у копіях - для ог ляду у засіданні суду, їх н алежним чином завірені копії - до справи; надати доказ и сплати витрат з інформацій но - технічного забезпечення судового процесу згідно пос танови Кабінету Міністрів Ук раїни від 14.04.09. №361 "Про внесення з мін до розмірів витрат з інфо рмаційно-технічного забезпе чення судових процесів, пов'я заних з розглядом цивільних та господарських справ", саме за реквізитами: рахунок - №312112597 00006, Банк: ГУДКУ у Луганській об ласті, МФО 804013, ЄДРПОУ 24046582, одержу вач - УДК в м. Луганську ГУ ДКУ у Луганській області; ві домості про реєстрацію боржн ика, як суб' єкта підприємни цької діяльності: довідку де ржавного реєстратора про вкл ючення до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичн их осіб - підприємців; пред ставити у засідання суду док ази наявності у неї безспірн ого боргу перед кредиторами та відповідне документальне підтвердження щодо цього бо ргу, зокрема уточнити суму св оїх зобов'язань перед банкам и, що нею не оспорюється, із за значенням окремо тіла кре диту, % платежів та інших санк цій, за укладеними нею кре дитними договорами (детальни й розрахунок боргу, із зазнач енням строку його сплати та с уми в національній валюті), а т акож надати відомості щодо н аявності у неї заборгованост і по сплаті податків та зборі в (обов'язкових платежів до бю джету), надати докази того, що боргові зобов'язання є таким и, що виникли у зв'язку із здій сненням боржником саме пі дприємницької діяльності , тобто надати докази наявнос ті безспірного боргу, який бо ржник не в змозі сплатити про тягом 3-х місяців, який перевищ ує 300 мінімальних розмірів зар обітної плати; надати відомо сті щодо наявного у боржника майна, у тому числі грошових с ум та дебіторської заборгова ності, з відповідним докумен тальним підтвердженням (дові дки МРЕВ, БТІ, Управління земе льних ресурсів, Інспекції Де ржтехнагляду та банківських установ щодо зареєстрованих боржником транспорту, нерух омого майна, земельних ділян ок, спецтехніки, грошових кош тів на рахунках тощо; надати п ерелік та повний опис застав леного майна, із зазначенням його місцезнаходженням та в артості на момент виникнення права застави та відповідні витяги з Єдиного реєстру обт яжень рухомого майна та Держ авного реєстру заборон відчу ження нерухомого майна; нада ти документальне обґрунтува ння неможливості погашення б оржником грошових зобов'язан ь, як за рахунок майна, так й за рахунок господарської діяль ності; у разі наявності - представити план погашення боргів в порядку, передбачен ому п. 4 ст. 47 Закону.

6.Державному реєстрато ру - виконавчому комітету Луг анської міської ради - в строк до 23.06.09., підготуват и та надати суду письмову інф ормацію (довідку), згідно з зап итом, про приналежність борж ника - суб'єкта підприємниц ької діяльності - фізичної ос оби - ОСОБА_1, АДРЕСА_1, ід ентифікаційний код НОМЕР_1 , до суб'єктів підприємниць кої діяльності та знаходженн я її на цей час у Єдиному держа вному реєстрі юридичних та ф ізичних осіб-підприємців (за пит додається) або у міському реєстрі, про що надати витяг з реєстраційної картки.

7.Державній податк овій інспекції у Жовтневому районі м. Луганська - в стро к до 23.06.09., надати суду від омості щодо банківських уста нов обслуговуючих боржника - суб'єкта підприємницької ді яльності - фізичної особи - ОСОБА_1, АДРЕСА_1, ідентиф ікаційний код НОМЕР_1, та її рахунків у цих установах, а також щодо наявності у боржн ика податкового боргу.

8.ЗАТ "Альфа - Банк", м. К иїв; ВАТ "Банк "Фінанси та Кред ит" в особі Луганської філії, м . Луганськ; ЗАТ КБ "ПриватБанк" , м. Дніпропетровськ; ЗАТ КБ "Пр иватБанк" в особі Луганської філії, м. Луганськ, - нада ти до дня проведення підгото вчого засідання суду відомос ті щодо наявності у боржника непогашеного більше 3-х місяц ів боргу, який перевищує 300 мін імальних заробітних плат, на дати детальний розрахуно к заборгованості із зазна ченням окремо структури борг у (тіло кредиту, % за кредитом, і нші санкції) у національні й валюті та строку виконан ня боржником зобов'язань й пі дстав виникнення заборгован ості перед банками; надати ві домості щодо наявності догов орів застави в забезпечення виконання кредитних угод та відомості щодо проведення зв ернення стягнення на заставл ене майно, існування предмет у договорів застави станом н а день слухання справи, а тако ж надати відомості щодо наяв ності відкритих у цих банках рахунків боржника та щодо за лишку грошових коштів на них (із зазначенням суми) й щодо р уху коштів на цих рахунках з 05.05.08. по 05.05.09.

9.Дану ухвалу наді слати:

- боржнику;

- Жовтневому відді лу державної виконавчої служ би Луганського міського упра вління юстиції;

- Державній податк овій інспекції у Жовтневому районі м. Луганська;

- Державному реєст ратору - виконавчому комітет у Луганської міської ради (з з апитом);

- Луганському обла сному відділу з питань банкр утства;

- ЗАТ "Альфа - Бан к" (01025, м. Київ, вул. Десятинна, 4/6);

- ВАТ "Банк "Фінанси та Кредит" в особі Луганської філії (91011, м. Луганськ, вул. Обор онна, 7а);

- ЗАТ КБ "ПриватБанк " (49000, м. Дніпропетровськ, вул. На бережна Перемоги, 50);

- ЗАТ КБ "ПриватБанк " в особі Луганської філії (91011, м . Луганськ, вул. Челюскінців, 14);

- Жовтневому район ному суду м. Луганська (до відо ма).

Явка боржника у підготовче засідання су ду обов'язкова.

Суддя М.Ю. К овалінас

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення05.05.2009
Оприлюднено08.06.2010
Номер документу5228477
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —22/23б

Ухвала від 28.02.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 09.02.2012

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 13.12.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 20.09.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 07.07.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 28.04.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 21.03.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 05.05.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 24.06.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Постанова від 16.04.2008

Господарське

Вищий господарський суд України

Катеринчук Л.Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні