Ухвала
від 12.10.2015 по справі 569/14310/15-к
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 569/14310/15-к

12 жовтня 2015 року

Слідчий суддя Рівненського міського суду ОСОБА_1 ,з участю слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської діяльності слідчого управління УМВС України в Рівненській області майора міліції ОСОБА_2 , розглянувши клопотання,яке погоджене із прокурором прокуратури Рівненської області ОСОБА_3 , про проведення обшуку,

В С Т А Н О В И В :

Слідчий відділу розслідування злочинів у сфері господарської діяльності слідчого управління УМВС України в Рівненській області майор міліції ОСОБА_2 звернувся в суд із клопотанням, яке погоджене із прокурором прокуратури Рівненської області ОСОБА_3 , про надання дозволу на проведення обшуку в офісному приміщенні № НОМЕР_1 в готельному комплексі "Мир" за адресою: м. Рівне, вул. Міцкевича, 32, яке орендує ТОВ "Фірма Восток", та яке на праві власності належить ТОВ "Волиньінвестбуд", ЄДРПОУ 34396581, де адвокат ОСОБА_4 здійснює індивідуальну адвокатську діяльність, з метою відшукання і вилучення речей і документів, які свідчать та підтверджують злочинну діяльність службових осіб ЗАТ «Завод «Технопривод» (ПАТ «Завод «Технопривод») за період 2013 року по теперішній час, зокрема: первинної бухгалтерської документації; фінансової звітності; балансів підприємства; розрахунково-касової документації; розшифровок до статей балансу; оборотно-сальдових відомостей по рахунках бухгалтерського обліку; матеріалів інвентаризації, які проводилися за вказаний період; договорів, актів приймання - передачі майна, матеріалів, обладнання, установчих документів, печаток, штампів; накладних на передачу майна: облікових карток основних засобів; звітів з праці; звітів про виробництво промислової продукції; звітів про наявність та рух основних фондів, амортизацію: звітів про рух грошових коштів; протоколів засідань спостережної (наглядової) ради ЗАТ «Завод «Технопривод»; протоколів зборів акціонерів; реєстру акціонерів: довіреностей для представництва інтересів у Спостережній раді товариства: договорів, укладених із ГОВ «ПКБ Українське машинобудівництво», ТОВ "Динеро Капітал" тощо: головної книги; магнітних та флеш-носіїв інформації; комп`ютерної техніки, на якій розроблювалася документація; штампів, печаток ЗАТ «Завод «Технопривод»; чорнової документації, що має відношення до обставин кримінального правопорушення; інших документів, що можуть містити неправдиві відомості.

В обґрунтування клопотання вказував,що в провадженні відділу розслідування злочинів у сфері господарської діяльності слідчого управління УМВС України в Рівненській області перебувають матеріали досудового розслідування,внесені до ЄРДР за № 42014180180000053 від 23 квітня 2014 року за фактами привласнення матеріальних цінностей,установчих документів,печаток та штампів ЗАТ "Завод Техпривод" та зловживання повноваженнями службовими особами ЗАТ "Завод Технопривод" за ознаками кримінальних правопорушень,передбачених ч.1 ст.357,ч.1 ст.364-1 КК України.

Встановлено,що офісне приміщення №56 в готельному комплексі "Мир" по вул. Міцкевича,32,яке орендує ТОВ "Фірма Восток",де знаходяться речі та документи ПАТ "Завод Технопривод",які необхідно відшукати,на праві власності належать ТОВ "Волиньінвестбуд".

Враховуючи, що в офісному приміщенні №56 в готельному комплексі "Мир" по вул.Міцкевича,32 в м.Рівне зберігаються речі та документи,які мають значення для досудового розслідування,слідчий просить клопотання задовольнити.

Ознайомившись з матеріалами справи, приходжу до наступного висновку.

Згідно ч.1 ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення,а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Враховуючи,що судом вже був наданий дозвіл на проведення обшуку з тих самих підстав,слідчий суддя вважає за необхідне у задоовленні клопотання відмовити.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 234-235,309 КПК України,слідчий суддя -

У Х В А Л И В :

У задоволенні клопотання слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської діяльності слідчого управління УМВС України в Рівненській області майора міліції ОСОБА_2 , яке погоджене із прокурором прокуратури Рівненської області ОСОБА_3 , про проведення обшуку - відмовити.

Ухвала в апеляційному порядку оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення12.10.2015
Оприлюднено17.03.2023
Номер документу52327109
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —569/14310/15-к

Ухвала від 12.10.2015

Кримінальне

Рівненський міський суд Рівненської області

Головчак М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні