Ухвала
від 28.05.2009 по справі 7/81-09-1241
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬК ОЇ ОБЛАСТІ



УХВАЛА

про ліквідацію банкрута та

припинення провадження у с праві

"28" травня 2009 р. Справа № 7/81-09-1241

За заявою кредитора: СПД ОСОБА_1, м.Одеса

до боржника: ПП „Віпоб уд”, м.Одеса

про визнання банкр утом

Суддя Лепеха Г.А.

Представники:

Від ініціюючого кредитор а (ліквідатор банкрута) - П ославська О.І., за довіреніс тю.

СУТЬ СПОРУ: Суб' єкт пі дприємницької діяльності-фі зична особа ОСОБА_1 зве рнувся до господарського суд у з заявою про визнання прива тного підприємства „Віпобуд ” банкрутом в порядку ст.52 Зак ону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, оскільки останнє неспромо жне сплатити заборгованість після настання встановленог о строку у сумі 316 500, 00 грн.

Ухвалою від 16.03.2009р. пор ушено провадження у справі п ро банкрутство відсутнього б оржника - ПП „Віпобуд”, введ ено мораторій на задоволення вимог кредиторів.

Постановою від 24.04.2009р. П П „Віпобуд” визнано банкруто м як відсутнього боржника, ві дкрито ліквідаційну процеду ру, ліквідатором банкрута пр изначено ініціюючого кредит ора у справі.

За результатами робо ти ліквідатором надано суду ліквідаційні звіт та баланс банкрута.

У представленому ліквіда ційному звіті ліквідатор доп овідає наступне: документаці я, печатки і штампи відсутнім боржником ліквідатору не пе редавались, в ході проведенн я ліквідаційної процедури ні самого боржника, ні його доку ментації не знайдено, майно, я ке підлягає включенню до лік відаційної маси банкрута, не виявлено.

Згідно довідки РЕВ 1-го МРВ У ДАІ ГУМВС України в Одеській області №42/1-1639 від 01.04.2009р. транспо ртні засобі за боржником не з ареєстровані.

Нерухоме майно, зазначене в довідках КП „Одеське МБТІ та РОН” №2675-06/854, ліквідатором не ви явлено, що підтверджується в ідповідними документами, дод аними до звіту.

Поточні рахунки боржника в банківській установі закрит о, про що свідчить довідка ООФ АКБ „Укрсоцбанк” №24-127/06 від 06.03.2009 р.

Ліквідатор банкрута пропо нує провадження у справі при пинити, кредиторську заборго ваність банкрута списати як безнадійну, вимоги, незадово лені за відсутністю майна, вв ажати погашеними, ПП „Віпобу д” ліквідувати.

Розглянувши матеріали спр ави, заслухавши у судовому за сіданні ліквідатора, який ви казав прохання про затвердже ння ліквідаційного баланса б анкрута та його звіту, суд дій шов до висновку, що підприємс тво підлягає ліквідації, а кр едиторські вимоги слід вважа ти погашеними, оскільки майн а банкрута не виявлено, згідн о наданого ліквідбалансу акт иви та пасиви банкрута відсу тні.

На підставі викладеного, ке руючись ст.32, п.6 ст.40, ст.52 Закону У країни „Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом”, п.5 ст .39 Закону України „Про державн у реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ”, п.3 ст.104 Цивільного кодексу У країни, ст.ст. 68, 86 ГПК України, с уд

У Х В А Л И В:

1. Затвердити зв іт ліквідатора.

2. Затвердити лік відаційний баланс приватног о підприємства „Віпобуд”.

3. Припинити юрид ичну особу - приватне підпри ємство „Віпобуд” (м.Одеса, вул . Велика Арнаутська, 15-Б. Код ЄДР ПОУ 34055733).

4. Зобов' язати д ержавного реєстратора не піз ніше наступного робочого дня з дати надходження цієї ухва ли заповнити реєстраційну ка ртку про державну реєстрацію припинення юридичної особи - ПП „Віпобуд” (код ЄДРПОУ 3405573 3), внести до Єдиного державног о реєстру запис про проведен ня державної реєстрації при пинення юридичної особи та п ередати органам статистики, державної податкової служби , Пенсійного фонду України, фо ндів соціального страхуванн я повідомлення про внесення до Єдиного державного реєстр у запису про проведення держ авної реєстрації припинення для зняття юридичної особи з обліку.

5. Кредиторську з аборгованість банкрута спис ати як безнадійну. Вимоги, нез адоволені за відсутністю май на, вважати погашеними.

6. Скасувати ареш т та інші заходи по забезпече нню заяви, вжиті ухвалою госп одарського суду Одеської обл асті від 16.03.2009р.

7. Припинити повн оваження ліквідатора банкру та - СПД ОСОБА_1.

8. Провадження у с праві припинити.

Примірник ухвали на діслати: кредитору (ліквідат ору банкрута), Другій ДВС Прим орського району м.Одеси, відд ілу державної реєстрації юри дичних осіб та фізичних осіб -підприємців м.Одеси.

Суддя Лепеха Г.А.

Дата ухвалення рішення28.05.2009
Оприлюднено03.02.2011
Номер документу5243941
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/81-09-1241

Ухвала від 28.05.2009

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні