Ухвала
від 12.10.2015 по справі 530/1636/15-к
ЗІНЬКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Зіньківський районний суд в Полтавській області


38100, м. Зіньків, вул. Комунарська, 2а. Тел.3-24-41/факс 3-11-95

Справа № 530/1636/15-к

Номер провадження 1-в/530/72/15

У Х В А Л А

12.10.2015 року Зіньківський районний суд Полтавської області в складі головуючого судді ОСОБА_1 при секретарі ОСОБА_2 зав участю прокурора ОСОБА_3 захисника адвоката ОСОБА_4 , лікаря психіатра Зіньківської ЦРЛ ОСОБА_5 , розглянувши в відкритому судовому засіданні в залі суду м. Зіньків Полтавської області справу за поданням Зіньківської центральної районної лікарні про зняття ОСОБА_6 амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку,-

В С Т А Н О В И В:

В адрес Зіньківського районного суду Полтавської області надійшло подання Зіньківської ЦРЛ Полтавської області , за підписом районного лікаря психіатра ОСОБА_5 згідно якої в порядку ст. 12 Закону України « Про психіатричну допомогу, просять суд, винести рішення про зняття ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_1 , інваліду 2-ї групи по соматичному захворюванню, не працюючому, житель АДРЕСА_1 , амбулаторної примусової психіатричної допомоги.

В судовому засіданні представник заявника Зіньківської ЦРЛ лікар психіатр ОСОБА_5 суду пояснила. Згідно Ухвали Київського районного суду м. Полтава /справ № 552/7920/14-к / змінено застосування примусових заходів медичного характеру з лікування у психіатричному закладі зі звичайним наглядом на надання амбулаторної психіатричної допомоги у примусовому порядку. Знаходиться на АППД з 30.12.2014 року, термін проведення АППД продовжувався за рішенням Зіньківського районного суду Полтавської області. На даний час психічний стан ОСОБА_6 стабільний, контакт продуктивний, мислення послідовне, психотичні симптоми і суїцидальні висловлюваня та наміри відсутні.. Соціально дезадаптований , поводить себе адекватно. Дані психічного статусу свідчать про ремісію в перебігу захворювання . Просить задовільнити заяву.

В судовому засіданні ОСОБА_6 не заперечує проти задоволення подання, погоджується з висновком лікаря-психіатра. Захисник ОСОБА_6 адвокат ОСОБА_7 просить задовільнити подання про знаття з його підзахисного застосування примусових заходів медичного характеру.

Прокурор не заперечує проти задоволення клопотання.

Заслухавши пояснення лікаря психіатра, думку прокурора і ОСОБА_6 , його захисника, дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що подання підлягає задоволенню слідуючих підстав. Факти викладені в поданні підтверджуються: висноком лікарів психіатрів Зіньківської ЦРЛ /а.с.3-4/, ухвалою Зіньківського районного суду /а.с.5-8/, ухвалою Київського районного суду м. Полтава /а.с.9/, іншими матеріалами в їх сукупності.

Згідно ч.2ст.514 КПК України, зміна або припинення застосування примусових заходів медичного характеру здійснюється, якщо особа, яка вчинила суспільно небезпечне діяння у стані неосудності, видужала або якщо внаслідок змін у стані її здоров`я відпала потреба в раніше застосовуваних заходах медичного характеру.

Керуючись ст.514 КПК України, суд-

У Х В А Л И В:

Подання про припинення амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку гр.. ОСОБА_6 задовільнити.

Припинити ОСОБА_6 ІНФОРМАЦІЯ_1 , інваліду 2-ї групи по соматичному захворюванню, не працюючому, житель АДРЕСА_1 , надання амбулаторної примусової психіатричної допомоги.

На рішення може бути подано апеляцію до Апеляційного суду Полтавської області протягом 10 днів.

Копію ухвали надати учасникам судового розгляду.

СуддяОСОБА_1

Дата ухвалення рішення12.10.2015
Оприлюднено17.03.2023
Номер документу52441323
СудочинствоКримінальне
Сутьзняття ОСОБА_6 амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку

Судовий реєстр по справі —530/1636/15-к

Ухвала від 12.10.2015

Кримінальне

Зіньківський районний суд Полтавської області

Водолага А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні