Ухвала
від 28.09.2015 по справі 822/4145/15
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 822/4145/15

У Х В А Л А

28 вересня 2015 рокум. Хмельницький Хмельницький окружний адміністративний суд в особі судді Петричковича А.І. розглянувши матеріали справи за позовом Державної податкової інспекції у м. Хмельницькому до Хмельницької обласної організації Республіканської християнської партії, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Політична партія "Республіканська християнська партія" про припинення юридичної особи, -

В С Т А Н О В И В :

Державна податкова інспекція у м. Хмельницькому звернулася до Хмельницького окружного адміністративного суду з позовом до Хмельницької обласної організації Республіканської християнської партії про припинення юридичної особи.

Відповідно до ч.4 ст.182-2 КАС України, у разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Згідно ч.5 ст.71 КАС України, суд може збирати докази з власної ініціативи.

Керуючись ст. ст. 71, 183-2 КАС України, суд -

У Х В А Л И В :

Справу за позовом Державної податкової інспекції у м. Хмельницькому до Хмельницької обласної організації Республіканської християнської партії, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Політична партія "Республіканська християнська партія" про припинення юридичної особи призначити до розгляду за загальними правилами КАС України.

Призначити судове засідання на 28.10.2015 р. о 9:50 год. в приміщенні Хмельницького окружного адміністративного суду за адресою м. Хмельницький, вул. Козацька, 42.

Представникам, що беруть участь у справі, необхідно мати належним чином оформленні відповідні доручення в оригіналах та копіях.

Відповідачу у разі невизнання адміністративного позову подати заперечення проти позову та всі докази на їх підтвердження, які наявні у відповідача.

Витребувати у Реєстраційної служби Хмельницького міськрайонного управління юстиції Хмельницької області належним чином завірену копію реєстраційної справи щодо Хмельницької обласної організації Республіканської християнської партії (код ЄДРПОУ 25908309).

Зобов'язати позивача надати докази неподання звітності відповідачем до податкового органу, станом на вересень 2015 року, та доказ включення відповідача до Єдиного реєстру громадських формувань, який містить відомості про легалізацію (реєстрацію): політичних партій: політичних партій, обласних, міських і районних організацій політичних партій та інших структурних утворень політичних партій ( Положення про Єдиний реєстр громадських формувань, яке затверджене наказом Міністерства юстиції України від 19.12.2008 року, № 2226/5).

Копію ухвали направити сторонам, третій особі та Реєстраційній службі Хмельницького міськрайонного управління юстиції Хмельницької області.

Суддя /підпис/ОСОБА_1 "Згідно з оригіналом" Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення28.09.2015
Оприлюднено22.10.2015
Номер документу52454137
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —822/4145/15

Постанова від 28.10.2015

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

Ухвала від 28.09.2015

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

Ухвала від 31.08.2015

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Петричкович А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні