Ухвала
від 19.10.2015 по справі 734/3364/15-ц
КОЗЕЛЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/734/981/15 Справа № 734/3364/15-ц

У Х В А Л А

про відкриття провадження

19 жовтня 2015 року смт. Козелець

Суддя Козелецького районного суду Чернігівської області Бузунко О.А., ознайомившись із позовною заявою ОСОБА_1 до Олбинської сільської ради Козелецького району Чернігівської області, третя особа - Відділ Держгеокадастру у Козелецькому районі Чернігівської області, про визнання права власності на спадкове майно,

в с т а н о в и в:

до Козелецького районного суду Чернігівської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Олбинської сільської ради Козелецького району Чернігівської області, третя особа - Відділ Держгеокадастру у Козелецькому районі Чернігівської області, про визнання права власності на спадкове майно.

Цивільна справа підсудна Козелецькому районному суду Чернігівської області.

Зміст і форма позовної заяви відповідає вимогам статей 119, 120 Цивільного процесуального кодексу України.

Визнавши подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду і відкриття провадження у цивільній справі, керуючись статтями 11, 122 Цивільного процесуального кодексу України, суд

у х в а л и в:

відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Олбинської сільської ради Козелецького району Чернігівської області, третя особа - Відділ Держгеокадастру у Козелецькому районі Чернігівської області, про визнання права власності на спадкове майно.

Призначити судове засідання на 09 год. 50 хв. 03 листопада 2015 року в приміщенні Козелецького районного суду Чернігівської області (17000, Чернігівська область, Козелецький район, с.м.т. Козелець, вул.Леніна, 7).

У судове засідання викликати учасників процесу.

Зобов'язати позивача мати при собі оригінали документів, доданих до позовної заяви), а також в порядку ст. 10 ЦПК України роз'яснити позивачу право надати суду належним чином завірені копії державних актів, Витяг /інформаційну довідку/ з реєстру речових прав на нерухоме майно щодо будинку № 9 по вул. Бр.Лось в с. Димерка та спірних земельних ділянок , а також копію погосподарської книги за 1990-1991 роки щодо згаданого будинку; копію картки прописки в будинку № 9 по вул. Бр.Лось в с. Димерка Козелецького району; докази неможливості отримання дублікату державного акта.

Запропонувати Облинській сільській раді надати суду:

копію погосподарської книги за 1990-1991 роки щодо будинку № 9 по вул. Бр.Лось в с. Димерка Козелецького району;

копію картки прописки в будинку № 9 по вул. Бр.Лось в с. Димерка Козелецького району.

Вказані документи відповідачу слід мати в судовому засіданні (копії - для приєднання до матеріалів справи, оригінали - для огляду).

Копію ухвали направити учасникам процесу.

Невідкладно надіслати відповідачу та третій особі копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів і запропонувати у строк до 30 жовтня 2015 року подати письмові заперечення проти позову.

Ухвала може бут и оскаржена протягом п'яти днів з дня отримання її копії до апеляційного суду Чернігівської області через Козелецький районний суд Чернігівської області з мотивів недотримання правил підсудності при вирішенні питання про відкриття провадження у справі.

Суддя Козелецького районного суду

Чернігівської області ОСОБА_2

СудКозелецький районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення19.10.2015
Оприлюднено22.10.2015
Номер документу52469339
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —734/3364/15-ц

Рішення від 03.11.2015

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бузунко О. А.

Ухвала від 19.10.2015

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Бузунко О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні