Ухвала
від 07.05.2012 по справі 2а-3212/12/2670
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА01601, м. Київ, вул. Командарма Каменєва, 8, корпус 1

У Х В А Л А

про заміну позивача правонаступником

м. Київ

07 травня 2012 року                                                                       № 2а-3212/12/2670

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Донець В.А., за участю секретаря судового засідання Бурди А.Ю., розглянувши у відкритому судовому засіданні питання щодо заміни позивача правонаступником у справі

за позовом Державної податкової інспекції у Деснянському районі міста Києва

доТовариства з обмеженою відповідальністю "Форсаж-Один"

про стягнення 5011,05 грн.,

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспекція у Деснянському районі міста Києва звернулася до суду з адміністративним позовом про стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю "Форсаж-Один" податкового боргу із земельного податку у розмірі 5011,05 грн.

У судове засідання, 07 травня 2012 року, прибув представник Державної податкової інспекції у Деснянському районі міста Києва Державної податкової служби та повідомив, що юридичну особу –Державну податкову інспекцію у Деснянському районі міста Києва припинено шляхом перетворення в Державну податкову інспекцію у Деснянському районі міста Києва Державної податкової служби, яка є її правонаступником, в зв'язку з чим просив замінити первинного позивача правонаступником.

Відповідач участі повноважного представника у судовому засіданні, 07 травня 2012 року, не забезпечив, про час, дату та місце його проведення повідомлявся належним чином.

Судом встановлено та підтверджується даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, що юридичну особу –Державну податкову інспекцію у Деснянському районі міста Києва припинено з 28.02.2012 р. шляхом перетворення в Державну податкову інспекцію у Деснянському районі міста Києва Державної податкової служби, яка зареєстрована 28.02.2012 р.

Відповідно до статті 55 Кодексу адміністративного судочинства України у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

Враховуючи викладене, суд дійшов висновку про необхідність заміни позивача–Державної податкової інспекції у Деснянському районі міста Києва, правонаступником–Державною податковою інспекцією у Деснянському районі міста Києва Державної податкової служби.

Керуючись статтями 52, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя Окружного адміністративного суд міста Києва,–

УХВАЛИВ:

Замінити позивача–Державну податкову інспекцію у Деснянському районі міста Києва, правонаступником–Державною податковою інспекцією у Деснянському районі міста Києва Державної податкової служби.

Кодексом адміністративного судочинства України не передбачено оскарження ухвали про заміну позивача правонаступником.

Суддя                                                                                 В.А. Донець

Дата ухвалення рішення07.05.2012
Оприлюднено23.10.2015
Номер документу52488504
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення 5011,05 грн

Судовий реєстр по справі —2а-3212/12/2670

Ухвала від 07.05.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Донець В.А.

Постанова від 17.05.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Донець В.А.

Ухвала від 12.03.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Донець В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні