Ухвала
від 07.10.2015 по справі 453/1060/15-ц
СКОЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сколівський районний суд Львівської області

УХВАЛА

судового засідання

Справа № 453/1060/15-ц

№ провадження 2/453/463/15

07.10.2015 року м. Сколе

Сколівський районний суд Львівської області

у складі: головуючого судді Брони А.Л.,

при секретарі Павкевич Н.Я.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду цивільну справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, Відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Харківській області про звільнення майна з-під арешту,

встановив:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до ОСОБА_2, Відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Харківській області про звільнення майна з-під арешту.

29.09.2015 року уповноважений представник позивача - ОСОБА_3 подала до суду заяву про розгляд справи в режимі відеоконференції.

Відповідно до ст. 158-1 ЦПК України суд за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в обов'язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за сім днів до дня проведення судового засідання, в якому відбуватиметься така участь. Питання про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції вирішується судом за наявності відповідного клопотання або за власною ініціативою не пізніш як за п'ять днів до дня проведення такого судового засідання. Ухвала суду, прийнята за наслідками вирішення цього питання, оскарженню не підлягає.

Судом встановлено, що місцезнаходження позивача є істотно віддаленим територіально від місця проведення судового засідання, а тому з метою забезпечення оперативності судового розгляду, а також економії процесуальних витрат на забезпечення явки у судове засідання представника позивача, слід надати можливість представнику позивача надати пояснення по даній цивільній справі у режимі відеоконференції під час трансляції з приміщення Червонозаводського районного суду м. Харкова.

При цьому, у відповідності до вимог ст. 158-1 ЦПК України, слід доручити Червонозаводському районному суду м. Харкова організувати технічну можливість дистанційного надання пояснень представником позивача в режимі відеоконференції під час трансляції судового засідання з розгляду цивільної справи, яке одночасно розпочнеться в приміщенні Сколівського районного суду Львівської області, перевірки документів, що посвідчують особу представника позивача та перебування поряд з ним до закінчення судового засідання.

Керуючись ст. 158-1 ЦПК України, суд,

ухвалив:

Заяву ОСОБА_3 задовольнити.

Судове засідання у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, Відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Харківській області про звільнення майна з-під арешту, призначене на 03.11.2015 року на 12 годину, провести в режимі відеоконференції під час трансляції з приміщення Червонозаводського районного суду м. Харкова.

Доручити Червонозаводському районному суду м. Харкова , що знаходиться за адресою: 61001, м. Харків, майдан Руднєва, 36, під.№ 3 , організувати технічну можливість дистанційного надання пояснень представником позивача в режимі відеоконференції під час трансляції судового засідання з розгляду цивільної справи, яке одночасно розпочнеться в приміщенні Сколівського районного суду Львівської області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя (підпис)

З оригіналом вірно

Суддя Сколівського районного суду

Львівської області ОСОБА_4

СудСколівський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення07.10.2015
Оприлюднено23.10.2015
Номер документу52498649
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —453/1060/15-ц

Рішення від 23.11.2015

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Брона А. Л.

Ухвала від 07.10.2015

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Брона А. Л.

Ухвала від 22.09.2015

Цивільне

Сколівський районний суд Львівської області

Брона А. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні