Ухвала
від 30.04.2010 по справі 3/22-10
ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Україна

Харківський апеляційний господарський суд

УХВАЛА

про прийняття апеляційної скарги до провадження

"30" квітня 2010 р. Справа № 3/22-10

Колегія суддів у складі:

головуючий суддя Істоміна О.А., судді Такмаков Ю.В.* , ОСОБА_1

розглянувши апеляційну скаргу Акціонерно-комерційного банку В«Золоті воротаВ» в особі Філії АКБ В«Золоті воротаВ» у м. Києві (вх. № 1307 С/3) на рішення господарського суду Сумської області від 29 березня 2010 року по справі № 3/22-10

за позовом Сумського обласного міжгосподарського об'єднання по будівництву В«СумиоблагробудВ» , м. Суми

до Акціонерно-комерційного банку В«Золоті воротаВ» в особі Філії АКБ В«Золоті воротаВ» у м. Києві

треті особи 1) Відділ державної виконавчої служби Кролевецького районного управління юстиції Сумської області , м. Кролевець, Сумської області

2) Приватного підприємства В«БірюзаВ» , м. Київ

про припинення іпотеки ,-

встановила:

В лютому 2010 року позивач, Сумське обласне міжгосподарське об'єднання по будівництву В«СумиоблагробудВ» , звернувся до господарського суду Сумської області з позовом, в якому просив прийняти рішення про припинення іпотеки згідно договору № 2790 від 21 грудня 2004 року, укладеного між позивачем - СОМОБ В«СумиоблагробудВ» і відповідачем - АКБ В«Золоті воротаВ» в особі Філії АКБ В«Золоті воротаВ» у м. Києві, який посвідчено приватним нотаріусом Кролевецького районного нотаріального округу ОСОБА_2

Рішенням господарського суду Сумської області від 29 березня 2010 року (суддя -Левченко П.І.) позов задоволено повністю. Припинено іпотеку згідно договору № 2790 від 21 грудня 2004 року, укладеного між Сумським обласним міжгосподарським об'єднанням по будівництву «Сумиоблагробуд»та Акціонерно-комерційним банком «Золоті ворота», який посвідчено приватним нотаріусом Кролевецького районного нотаріального округу ОСОБА_2 Стягнуто з Акціонерно-комерційного банку «Золоті ворота»в особі Філії Акціонерно-комерційного банку «Золоті ворота»у місті Києві на користь Сумського обласного міжгосподарського об'єднання по будівництву «Сумиоблагробуд» 85 грн. витрат по сплаті державного мита та 236 грн. витрат на інформаційно-технічне забезпечення судового процесу.

Відповідач, Акціонерно-комерційний банк В«Золоті воротаВ» в особі Філії АКБ В«Золоті воротаВ» , з рішенням господарського суду не погодився, надіслав апеляційну скаргу, в якій просить скасувати рішення першої інстанції від 29 березня 2010 року по даній справі та прийняти нове рішення, яким у задоволенні позову відмовити повністю.

Колегія суддів, розглянувши подані матеріали, дійшла висновку, що вони є достатніми для прийняття апеляційної скарги до провадження.

Враховуючи викладене та керуючись статтями 86, 93, 98 Господарського процесуального кодексу України, судова колегія,

ухвалила:

1. Прийняти апеляційну скаргу до провадження.

2. Розгляд апеляційної скарги призначити на "01" червня 2010 р. об 12:30 год. у приміщенні Харківського апеляційного господарського суду за адресою: 61022, місто Харків, пр. Леніна 5, 1-й поверх., каб. № 108.

3. Судове засідання відбудеться у приміщенні Харківського апеляційного господарського суду за адресою: 61022, м. Харків, пр. Леніна,5, 1-й поверх, кабінет № 108.

4 . Позивачу та третім особам за три дні до початку судового засідання надати суду апеляційної інстанції та іншій стороні відзив на апеляційну скаргу.

5. Роз'яснити сторонам, що додаткові докази приймаються судом апеляційної інстанції, якщо заявник обґрунтував неможливість їх подання суду першої інстанції з причин, що не залежали від нього.

6. Попередити сторони, що їх представники повинні з'явитись у судове засідання з належним чином оформленими повноваженнями.

7. Про неможливість брати участь у судовому засіданні представників сторін - сторонам повідомити апеляційний господарський суд письмово не менше, ніж за три дні до судового засідання. В разі неявки представників сторін, справа може бути розглянута без їх участі.

Головуючий суддя Істоміна О.А.

суддя Такмаков Ю.В.

суддя Барбашова С.В.

СудХарківський апеляційний господарський суд
Дата ухвалення рішення30.04.2010
Оприлюднено23.10.2015
Номер документу52504368
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —3/22-10

Ухвала від 01.06.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Істоміна О.А.

Ухвала від 30.04.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Істоміна О.А.

Постанова від 16.02.2007

Адміністративне

Городнянський районний суд Чернігівської області

Криворученко Д.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні