Ухвала
від 06.10.2010 по справі 2а-13476/10/2670
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА01025, м. Київ, вул. Десятинна, 4/6

Вн. № 27/345

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

06.10.10 № 2а-13476/10/2670

          Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Головань О.В., ознайомившись з позовною заявою

Управління Пенсійного фонду України в Подільському районі міста Києва

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Виробничо-торгова компанія "Сплайн"

простягнення заборгованості по сплаті страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування в сумі 5 746,31грн.

          визнав подану позовну заяву і додані до неї матеріали достатніми для відкриття провадження у справі.

          Керуючись ст.ст. 104-107, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, суд –

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі, яка буде розглядатись суддею Головань О.В.

2. Призначити розгляд справи в порядку скороченого провадження.

3. Надати відповідачу строк до 01.11.10р. для надання заперечень проти позову. Заперечення можуть бути подані до суду через канцелярію або поштою.

4. У випадку неподання заперечень справа буде розглянута на підставі наявних в ній матеріалів.

          

Суддя                                                                                                               Головань О.В.

          Додаток на адресу відповідача: позовна заява з додатками           

Інформація про процесуальні права і обов'язки осіб, які беруть участь у справі.

          

          Відповідно до ст.49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України особи, які беруть участь у справі, мають рівні процесуальні права і обов'язки. Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно користуватися належними їм процесуальними правами і неухильно виконувати процесуальні обов'язки. Особи, які беруть участь у справі, мають право: 1) знати про дату, час і місце судового розгляду справи, про всі судові рішення, які ухвалюються у справі та стосуються їхніх інтересів; 2) знайомитися з матеріалами справи; 3) заявляти клопотання і відводи; 4) давати усні та письмові пояснення, доводи та заперечення; 5) подавати докази, брати участь у дослідженні доказів; 6) висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, свідкам, експертам, спеціалістам, перекладачам; 7) подавати заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб; 8) знайомитися з технічним записом, журналом судового засідання, протоколом про вчинення окремої процесуальної дії і подавати письмові зауваження до них; 9) робити із матеріалів справи виписки, знімати копії з матеріалів справи, одержувати копії судових рішень; 10) оскаржувати судові рішення у частині, що стосується їхніх інтересів; 11) користуватися іншими процесуальними правами, наданими їм цим Кодексом. Особи, які беруть участь у справі, можуть за власний рахунок додатково замовити та отримати в суді засвідчені копії документів і витяги з них.

Крім прав та обов'язків, визначених у статті 49 цього Кодексу, позивач має право в будь-який час до закінчення судового розгляду збільшити або зменшити розмір позовних вимог або відмовитися від адміністративного позову. Позивач має право відмовитися від адміністративного позову й у суді апеляційної чи касаційної інстанції до закінчення відповідно апеляційного чи касаційного розгляду. Позивач має право до початку судового розгляду по суті змінити предмет або підставу позову шляхом подання письмової заяви.

Крім прав та обов'язків, визначених у статті 49 цього Кодексу, відповідач має право визнати адміністративний позов повністю або частково, подати заперечення проти адміністративного позову.

Сторони можуть досягнути примирення на будь-якій стадії адміністративного процесу, що є підставою для закриття провадження в адміністративній справі.

Суд не приймає відмови позивача від адміністративного позову, визнання адміністративного позову відповідачем і не визнає умов примирення сторін, якщо ці дії суперечать закону або порушують чиї-небудь права, свободи чи інтереси.

          

Дата ухвалення рішення06.10.2010
Оприлюднено23.10.2015
Номер документу52519310
СудочинствоАдміністративне
Сутьвідкриття провадження в адміністративній справі 06.10.10 № 2а-13476/10/2670           

Судовий реєстр по справі —2а-13476/10/2670

Ухвала від 06.10.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Головань О.В.

Ухвала від 24.09.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Головань О.В.

Постанова від 03.11.2010

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Головань О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні