Ухвала
від 15.10.2015 по справі 825/2498/15-а
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД Справа № 825/2498/15-а Головуючий у 1-й інстанції - Клопот С.Л.

Суддя - доповідач: Грибан І.О.

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 жовтня 2015 року м. Київ

Київський апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів:

Головуючий-суддя Грибан І.О.

судді Губська О.А., Парінов А.Б.

за участі :

секретар с/з Печенюк Р.В.

розглянув в судовому засіданні в м. Києві апеляційну скаргу Публічного акціонерного товариства «Брокбізнесбанк» на постанову Чернігівського окружного адміністративного суду від 25 серпня 2015 року у справі за адміністративним позовом Публічного акціонерного товариства «Брокбізнесбанк» до Реєстраційної служби Чернігівського районного управління юстиції Чернігівської області, третя особа: Публічне акціонерне товариство «Старокрамоторський машинобудівний завод» про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити певні дії -

В С Т А Н О В И В :

Позивач, Публічне акціонерне товариство «Брокбізнесбанк» звернувся в суд з позовом до Реєстраційної служби Чернігівського районного управління юстиції Чернігівської області про визнання протиправними дій, зобов'язання вчинити певні дії.

Постановою Чернігівського окружного адміністративного суду від 25 серпня 2015 року позовні вимоги задоволено частково.

Не погоджуючись з постановою суду першої інстанції, позивач подав апеляційну скаргу, в якій, вказуючи на порушення судом першої інстанції норм матеріального та процесуального права та неповне з'ясування обставин справи, просить оскаржувану постанову змінити.

Після відкриття апеляційного провадження в справі та призначення справи до розгляду в судове засідання, від представника апелянта ОСОБА_2 надійшла заява, в якій він просив залишити апеляційну скаргу Публічного акціонерного товариства «Брокбізнесбанк» без розгляду.

Також, від Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «Брокбізнесбанк» ОСОБА_3 надійшла заява про повернення зазначеної вище апеляційної скарги.

Сторони в судове засідання не з'явилися. Враховуючи, що в матеріалах справи достатньо письмових доказів для правильного вирішення апеляційної скарги, колегія суддів у відповідності до ч. 4 ст. 196 КАС України визнала можливим проводити апеляційний розгляд справи за відсутності представників сторін. Згідно ст. 41 КАС України фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Розглядаючи правомірність заявлених клопотань, та повноваження представника, що його подав, колегія суддів звертає увагу на наступне.

Відповідно до положень ч. 2 ст. 193 КАС України, особа, яка подала апеляційну скаргу, має право відкликати її до початку розгляду справи судом апеляційної інстанції, а друга сторона має право визнати апеляційну скаргу обґрунтованою в повному обсязі чи в певній частині.

Відповідно до ч. 4 ст. 193 КАС України Особа, яка подала апеляційну скаргу, має право протягом усього часу розгляду справи відмовитися від неї повністю або частково. Питання про прийняття відмови від апеляційної скарги і закриття у зв'язку з цим апеляційного провадження вирішується судом апеляційної інстанції, що розглядає справу, в судовому засіданні за участі сторін та інших осіб, які беруть участь у справі. Про прийняття відмови від скарги та закриття у зв'язку з цим апеляційного провадження суд постановляє ухвалу. Повторне апеляційне оскарження рішення, ухвали суду першої інстанції з тих самих підстав не допускається.

Враховуючи положення зазначених норм КАС України та надання вказаних заяв після відкриття апеляційного провадження, виходячи з їх змісту, вбачається, що апелянт відмовився від апеляційної скарги.

Рішення суду першої інстанції не було оскаржене іншими особами.

Заслухавши суддю-доповідача, перевіривши матеріали справи, доводи заяви, колегія суддів приходить до висновку про наявність підстав для закриття апеляційного провадження в справі.

Керуючись ст.ст. 193, 197 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Заяви представників позивача про відмову від апеляційної скарги - задовольнити.

Прийняти відмову Публічного акціонерного товариства «Брокбізнесбанк» від апеляційної скарги.

Апеляційне провадження в справі закрити.

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення, але може бути оскаржена шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Вищого адміністративного суду України.

Головуючий-суддя І.О.Грибан

суддя О.А.Губська

суддя А.Б.Парінов

Повний текст виготовлено - 20.10.2015 р.

Головуючий суддя Грибан І.О.

Судді: Парінов А.Б.

Губська О.А.

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.10.2015
Оприлюднено23.10.2015
Номер документу52520518
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —825/2498/15-а

Постанова від 25.08.2015

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Клопот С.Л.

Ухвала від 15.10.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Грибан І.О.

Ухвала від 17.09.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Грибан І.О.

Ухвала від 17.09.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Грибан І.О.

Постанова від 25.08.2015

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Клопот С.Л.

Ухвала від 12.08.2015

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Клопот С.Л.

Ухвала від 12.08.2015

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Клопот С.Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні