Ухвала
від 13.10.2015 по справі 808/5334/15
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗУПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

13 жовтня 2015 року Справа № 808/5334/15 м.Запоріжжя

Запорізький окружний адміністративний суд у складі: головуючого - судді Матяш О.В., за участю секретаря Передерій А.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Запоріжжя справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 до уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію публічного акціонерного товариства «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «НАДРА» ОСОБА_2, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про визнання протиправною бездіяльності та зобов’язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

позивач звернувся до суду із вказаним позовом.

Сторони в судове засідання не з’явились, до його початку представник позивача надав клопотання про зупинення провадження у справі для надання додаткових доказів. Клопотання просить розглянути без його участі.

Представники відповідачів в судове засідання не з’явились з не поважної причини, про час, дату та місце розгляду справи були повідомлені належним чином, про причини не явки суд не повідомили.

Відповідно до ч.1 ст. 41 КАС України, фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Відповідно до п.4 ч.2 ст.156 КАС України, суд має право зупинити провадження у справі до терміну, встановленого судом, за наявності обґрунтованого клопотання сторони.

З огляду на вищевикладене, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання.

Відповідно до ч. 2 ст. 53 КАС України, якщо адміністративний суд під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Згідно із ч. 2 ст. 69 КАС України, «докази суду надають особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі».

Суд вважає, що для прийняття всебічного та обґрунтованого рішення у даній справі необхідно залучити до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача ТОВ «Торгово-виробнича компанія «Капітал-Трейд», у трудових відносинах з яким перебуває позивач та від якого позивачем були отримані кошти, що були внесені на вкладний рахунок позивача.

Також суд вважає за необхідне витребувати у ТОВ «Торгово-виробнича компанія «Капітал-Трейд» документи щодо укладення договору позики з ОСОБА_1 та перерахування на її вкладний рахунок №2119754 в ПАТ «КБ «НАДРА» грошових коштів у розмірі 193900 гривень.

Керуючись ст.ст. 53, 69, 156 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

клопотання задовольнити.

Залучити товариство з обмеженою відповідальністю «Торгово-виробнича компанія «Капітал-Трейд» (ЄДРПОУ 35627446, адреса: 69037, м. Запоріжжя, вул. Сорок років Рад.України, буд. 41) до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача.

Витребувати у товариства з обмеженою відповідальністю «Торгово-виробнича компанія «Капітал-Трейд» документи щодо укладення договору позики з ОСОБА_1 та перерахування на її вкладний рахунок №2119754 в ПАТ «КБ «НАДРА» грошових коштів у розмірі 193900 гривень.

Зобов’язати ТОВ «ТВК «Капітал-Трейд» надати суду витребувані докази до 17.11.2015.

Зупинити провадження у справі до 17 листопада 2015 року , 16:30 години, для надання представником позивача додаткових доказів, а ТОВ «Торгово-виробнича компанія «Капітал-Трейд» витребуваних доказів та у зв’язку з цим вважати, що провадження у справі поновлено з зазначеної дати.

Ухвала в частині зупинення може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Запорізький окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги у п’ятиденний строк з дня проголошення ухвали. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, що її подає, до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо її не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Ухвала в частині залучення третьої особи до участі у справі та витребування доказів оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Матяш

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.10.2015
Оприлюднено26.10.2015
Номер документу52567977
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —808/5334/15

Постанова від 18.11.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Матяш Ольга Віталіївна

Ухвала від 13.10.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Матяш Ольга Віталіївна

Ухвала від 14.09.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Матяш Ольга Віталіївна

Ухвала від 25.08.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Матяш Ольга Віталіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні