Ухвала
від 31.10.2011 по справі 2а-15328/11/2670
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА01601, м.Київ, вул. Командарма Каменєва 8, корпус 1

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

місто Київ

31 жовтня 2011 року

Справа №2а-15328/11/2670

Суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Пісоцька О.В., перевіривши матеріали

за позовною заявоюДержавної податкової інспекції у Печерському районі містаКиєва

дотовариства з обмеженою відповідальністю «Будкапремонт»

провизнання недійсними установчих документів та запису про проведення реєстрації, припинення юридичної особи,

ВСТАНОВИЛА:

Вказаний вище позов з доданими матеріалами обліковується Окружним адміністративним судом міста Києва за №2а-15328/11/2670 та переданий на розгляд судді 26 жовтня 2011року (29-30 жовтня 2011 року –вихідні дні).

Позовна заява Державної податкової інспекції у Печерському районі містаКиєва до товариства з обмеженою відповідальністю «Будкапремонт»про визнання недійсними установчих документів та запису про проведення реєстрації, припинення юридичної особи, а також - додані матеріали, є, відповідно до вимог Кодексу адміністративного судочинства України, достатніми для відкриття провадження в адміністративній справі.

Разом з тим, враховуючи положення статті 53 Кодексу адміністративного судочинства України, є доцільним за ініціативою суду залучити до участі у справі Печерську районну в місті Києві державну адміністрацію як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача.

Крім того, враховуючи вимоги статей 111 та 121 Кодексу адміністративного судочинства України та наявні в матеріалах справи докази, підготовче провадження підлягає закінченню, а справа №2а-15328/11/2670 - призначенню до судового розгляду у судовому засіданні.

Керуючись статтями 53, 104 –107, 111, 121, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України суддя

УХВАЛИЛА:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі №2а-15328/11/2670 за позовною заявою Державної податкової інспекції у Печерському районі містаКиєва до товариства з обмеженою відповідальністю «Будкапремонт»про визнання недійсними установчих документів та запису про проведення реєстрації, припинення юридичної особи, яка буде розглядатися суддею ПісоцькоюО.В.

2. Залучити до участі у справі №2а-15328/11/2670 Печерську районну в місті Києві державну адміністрацію як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача.

3. Закінчити підготовче провадження та призначити справу №2а-15328/11/2670 до судового розгляду у судовому засіданні на 16 листопада 2011 року о 8:15 , яке відбудеться в приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва за адресою: місто Київ, вул.К.Каменєва, 8, корп. 8, 1-й поверх, зал судового засідання №1.

4. В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі. Прибуття повноважних представників сторін визнати обов'язковим.

5. Копії даної ухвали з інформацією про процесуальні права та обов'язки осіб, які беруть участь у справі, та повістками про виклик у судове засідання невідкладно направити на адреси Державної податкової інспекції у Печерському районі міста Києва, товариства з обмеженою відповідальністю «Будкапремонт»та Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

6. Зобов'язати позивача до суду надати:

- власне письмове підтвердження того, що у провадженні судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору;

- всі оригінали доданих до позовної заяви документів (для огляду) або письмові пояснення з зазначенням поважних причин їх відсутності;

- довідку про найменування і номери рахунків відповідача, відкритих у банківських установах або органах Державного казначейства України на час розгляду справи;

- довідку про наявність/відсутність заборгованості за відповідачем станом на час розгляду справи;

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про наявність/відсутність реєстрації відповідача станом на час розгляду справи.

7. Зобов'язати відповідача до суду надати:

- письмові пояснення (заперечення) стосовно заявлених позовних вимог;

- докази на обґрунтування наданих пояснень (оригінали –для огляду; належним чином засвідчені копії –до матеріалів справи);

- завірені копії установчих документів товариства (оригінали –для огляду).

8. Печерській районній в місті Києві державній адміністрації роз'яснити право на подання письмових пояснень стосовно заявлених позовних вимог.

Ухвала суду є обов'язковою до виконання, набирає законної сили відповідно до статті 254 Кодексу адміністративного судочинства України та оскарженню не підлягає.

Суддя (підпис) О.В. Пісоцька

З оригіналом згідно.

Секретар судового засідання Швець О.Ю.

Додаток на адресу відповідача: позовна заява з додатками на


аркушах.                     

Інформація про процесуальні права і обов'язки осіб, які беруть участь у справі.

          Відповідно до ст.49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України особи, які беруть участь у справі, мають рівні процесуальні права і обов'язки. Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно користуватися належними їм процесуальними правами і неухильно виконувати процесуальні обов'язки. Особи, які беруть участь у справі, мають право: 1) знати про дату, час і місце судового розгляду справи, про всі судові рішення, які ухвалюються у справі та стосуються їхніх інтересів; 2) знайомитися з матеріалами справи; 3) заявляти клопотання і відводи; 4) давати усні та письмові пояснення, доводи та заперечення; 5) подавати докази, брати участь у дослідженні доказів; 6) висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, свідкам, експертам, спеціалістам, перекладачам; 7) подавати заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб; 8) знайомитися з технічним записом та журналом судового засідання і подавати письмові зауваження до них; 9) робити із матеріалів справи виписки, знімати копії з матеріалів справи, одержувати копії судових рішень; 10) оскаржувати судові рішення у частині, що стосується їхніх інтересів; 11) користуватися іншими процесуальними правами, наданими їм цим Кодексом. Особи, які беруть участь у справі, можуть за власний рахунок додатково замовити та отримати в суді засвідчені копії документів і витяги з них.

Крім прав та обов'язків, визначених у статті 49 цього Кодексу, позивач має право змінити підставу або предмет адміністративного позову, збільшити або зменшити розмір позовних вимог або відмовитися від адміністративного позову в будь-який час до закінчення судового розгляду. Позивач має право відмовитися від адміністративного позову й у суді апеляційної чи касаційної інстанції до закінчення відповідно апеляційного чи касаційного розгляду.

Крім прав та обов'язків, визначених у статті 49 цього Кодексу, відповідач має право визнати адміністративний позов повністю або частково, подати заперечення проти адміністративного позову.

Сторони можуть досягнути примирення на будь-якій стадії адміністративного процесу, що є підставою для закриття провадження в адміністративній справі.

Суд не приймає відмови позивача від адміністративного позову, визнання адміністративного позову відповідачем і не визнає умов примирення сторін, якщо ці дії суперечать закону або порушують чиї-небудь права, свободи чи інтереси.

Дата ухвалення рішення31.10.2011
Оприлюднено28.10.2015
Номер документу52590196
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-15328/11/2670

Ухвала від 31.10.2011

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Пісоцька О.В.

Ухвала від 28.03.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Бухтіярова І.О.

Ухвала від 02.04.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Бухтіярова І.О.

Ухвала від 31.05.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Бухтіярова І.О.

Ухвала від 03.04.2013

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Гром Л.М.

Постанова від 08.06.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Пісоцька О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні