Ухвала
від 26.04.2011 по справі 4330/11/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі

26 квітня 2011 р.                                         м. Харків                     Справа № 2а- 4330/10/2070

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Кучма Ю.В., розглянувши позовну заяву і додані до неї матеріали за позовом Державної податкової інспекції у Фрунзенському районі міста Харкова до Приватної аудиторської фірми "Арсофт" про припинення юридичної особи ,-

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспекція у Фрунзенському районі міста Харкова звернулася до Харківського окружного адміністративного суду з позовом до Приватної аудиторської фірми "Арсофт" з вимогою про припинення юридичної особи

Дослідивши матеріали адміністративного позову, суд, з'ясував, що позовна заява відповідає вимогам ст.106 Кодексу адміністративного судочинства України, подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність, підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства і підсудна даному адміністративному суду.

З матеріалів справи вбачається, що згідно із списком згрупованих поштових відправлень Фрунзенською ДПІ м. Харкова на адресу відповідача рекомендованим листом було направлено копію позовної заяви та доданих до неї матеріалів.

Також, під час дослідження матеріалів адміністративного позову судом з'ясовано, що у відповідності до п. 3 ч. 1 ст. 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України дана адміністративна справа може розглядатися в порядку скороченого провадження.

Суд, з огляду на викладене, керуючись ст. ст. 106, 107, 160, 165, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

          Відкрити провадження у справі за позовом Державної податкової інспекції у Фрунзенському районі м. Харкова до Приватної аудиторської фірми "Арсофт" про припинення юридичної особи.

          Розгляд справи проводити в порядку скороченого провадження.

          Роз'яснити відповідачеві, що він у десятиденний строк з дня отримання копії цієї ухвали може подати заяву про визнання позову чи письмові заперечення проти позову та надати докази, якими вони обґрунтовуються безпосередньо до канцелярії суду за адресою: м. Харків, вул. Мар'їнська, 18 «Б-3».

          В разі неподання відповідачем заперечень проти позову справа буде розглянута у порядку скороченого провадження не пізніше трьох днів з дня закінчення строку для подання заперечень проти позову.

          Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

          Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                         Кучма Ю.В.

Дата ухвалення рішення26.04.2011
Оприлюднено28.10.2015
Номер документу52661420
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —4330/11/2070

Ухвала від 26.04.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Кучма Ю.В.

Постанова від 02.06.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Кучма Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні