Ухвала
від 30.07.2010 по справі 9620/10/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а- 9620/10/2070

Україна

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

30 липня 2010 р. м. Харків

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Шляхова О.М., розглянувши адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю "Азово-Чорноморська іпотечна компанія" до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку про визнання протиправною бездіяльності,-

В С Т А Н О В И В:

29.07.2010 року позивач -Товариство з обмеженою відповідальністю "Азово- Чорноморська іпотечна компанія" -звернулась до Харківського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом, в якому просить суд визнати протиправною бездіяльність суб"єкта владних повноважень - Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку - щодо зупинення обігу акцій Емітенту ВАТ "Рівнеенергопром", зобов"язати Державну комісію з цінних паперів та фондового ринку (її уповноважених осіб) винести нове розпорядження про поновлення обігу акцій ВАТ "Рівнеенергопром" (код 32922875), судові витрати покласти на відповідача.

Зазначена позовна заява підлягає залишенню без руху, оскільки не відповідає вимогам ст. 105, ч. 4 ст. 106 КАС України.

Так, всупереч вимогам ч. 4 ст. 106 КАС України у позовній заяві неповністю викладено зміст позовних вимог і виклад обставин, якими позивач обгрунтовує свої вимоги.

Відповідно до ст. 108 КАС України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених ст. 106 КАС України, постановляє ухвалу по залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

На підставі викладеного, керуючись ст. 108 КАС України, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Азово-Чорноморська іпотечна компанія" до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку про визнання протиправною бездіяльності - залишити без руху.

Надати позивачу термін до 27.08.2010 р. для усунення недоліків позовної заяви.

Повідомити позивача про необхідність виправити зазначені недоліки адміністративної позовної заяви до 27.08.2010 р. та надати до суду письмове обгрунтування позову. Роз'яснити, що інакше позовна заява буде вважатися неподаною та йому повернута.

Копію даної ухвали направити особі, що звернулась із адміністративним позовом.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Харківського апеляційного адміністративного суду через Харківський окружний адміністративний суд шляхом подачі протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали заяви про апеляційне оскарження. Якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, то строк подання заяви про апеляційне оскарження обчислюється з дня отримання нею копії ухвали. Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження, якщо таку заяву не було подано. Якщо було подано заяву про апеляційне оскарження, але апеляційна скарга не була подана у встановлений строк, ухвала набирає законної сили після закінчення цього строку. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

ОСОБА_1Шляхова

Дата ухвалення рішення30.07.2010
Оприлюднено28.10.2015

Судовий реєстр по справі —9620/10/2070

Ухвала від 30.07.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Шляхова О.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні