Ухвала
від 28.05.2013 по справі 819/1415/13-а
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

Справа № 819/1415/13-a

28 травня 2013 року

Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Данилевич Н.А., перевіривши на виконання вимог ст.105,106 КАС України позовну заяву прокурора Підгаєцького району Тернопільської області в інтересах держави в особі управління Пенсійного фонду України в Підгаєцькому районі Тернопільської області до Підгаєцької комунальної центральної аптеки №17 про стягнення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску,-

ВСТАНОВИЛА:

До Тернопільського окружного адміністративного суду поступила позовна заява прокурора Підгаєцького району Тернопільської області в інтересах держави в особі управління Пенсійного фонду України в Підгаєцькому районі Тернопільської області до Підгаєцької комунальної центральної аптеки №17 про стягнення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску.

Спір виник з публічно-правових відносин, однією із сторін яких виступає суб'єкт владних повноважень. Зазначений спір згідно ст.17 КАС України належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатися в порядку адміністративного судочинства.

Подана заява відповідає вимогам встановленим ст.106 КАС України. Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Згідно квитанції №8175 від 24.05.2013 року копію позовної заяви надіслано відповідачу.

На підставі викладеного, керуючись ст. 23, 106, 107 КАС України, -                                         

УХВАЛИЛА:                    

Відкрити провадження у адміністративній справі за позовною заявою прокурора Підгаєцького району Тернопільської області в інтересах держави в особі управління Пенсійного фонду України в Підгаєцькому районі Тернопільської області до Підгаєцької комунальної центральної аптеки №17 про стягнення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску.

Призначити судове засідання по даній справі на 10 червня 2013 року на 10 год. 00 хв. в приміщенні Тернопільського окружного адміністративного суду за адресою м. Тернопіль, вул. Кн. Острозького, 20.

Відповідачу в разі невизнання адміністративного позову в термін до 10.06.2013 року подати письмові заперечення проти даного позову та докази на обґрунтування цих заперечень до судового розгляду справи.

Копію ухвали та інформацію про права та обов'язки сторін невідкладно направити особам, які беруть участь у справі.

Викликати сторони для участі в судовому засіданні з доказами на підтвердження особи (представників – належним чином виданою довіреністю).

Справа розглядатиметься суддею одноособово. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                                                    Данилевич Н.А.

Копія вірна

Суддя                                                                                                    Данилевич Н.А.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.05.2013
Оприлюднено29.10.2015
Номер документу52759869
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —819/1415/13-а

Ухвала від 08.07.2016

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Данилевич Н.А.

Постанова від 10.06.2013

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Данилевич Н.А.

Ухвала від 28.05.2013

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Данилевич Н.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні