Ухвала
від 05.07.2012 по справі 6262/12/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3 У Х В А Л А

05.07.2012 р. № 2а- 6262/12/2070

Харківський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Бадюкова Ю.В.,

за участю секретаря судового засідання - Скляра Є.С.,

представника позивача -ОСОБА_1,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Харкові клопотання представника позивача призначення експертизи по адміністративній справі за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Авантаж-ЛТД" до виконавчого комітету Харківської міської ради про зобов'язання вчинити певні дії,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач, товариство з обмеженою відповідальністю "Авантаж-ЛТД", звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з позовом до виконавчого комітету Харківської міської ради, в якому просить суд зобов'язати виконавчий комітет Харківської міської ради здійснити реєстраційну дію щодо включення відомостей про юридичну особу товариство з обмеженою відповідальністю «Авантаж-ЛТД»(код ЄДРПОУ 24123730) до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Представником товариства з обмеженою відповідальністю "Авантаж-ЛТД" через канцелярію суду було подано клопотання про призначення експертизи, а саме -призначити судову технічну експертизу копії статуту ТОВ «Авантаж-ЛТД»

Представник позивача в судовому засіданні заявлене клопотання підтримав.

Суд вважає, що заявлене клопотання є безпідставним та необґрунтованим, а тому не підлягає задоволенню з наступного.

Предметом заявленого позову є зобов'язання виконавчого комітету Харківської міської ради здійснити реєстраційну дію щодо включення відомостей про юридичну особу товариство з обмеженою відповідальністю «Авантаж-ЛТД»(код ЄДРПОУ 24123730) до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців з тих підстав, що ніби-то при зверненні позивача до відповідача із реєстраційною карткою встановленого зразка про включення відомостей про юридичну особу до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в Департаменті державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців державним реєстратором було відмовлено в її прийнятті, оскільки подана форма реєстраційної картки державними реєстраторами виконавчого комітету Харківської міської ради на сьогоднішній день не приймаються.

Згідно ч. 1 ст. 69 КАС України доказами в адміністративному судочинстві є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення осіб, які беруть участь у справі, та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються судом на підставі пояснень сторін, третіх осіб та їхніх представників, показань свідків, письмових і речових доказів, висновків експертів.

Належними є докази, які містять інформацію щодо предмету доказування. Суд не бере до розгляду докази, які не стосуються предмету доказування (ч. 1 ст. 70 КАС України).

Так як питання відповідності копії статуту його оригіналу та відповідності відмітки на ньому реєстратора не стосується предмету даного спору, призначення експертизи не є обов'язком суду, керуючись ст. ст. 69, 70, 81, 165, 254 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Клопотання представника відповідача про призначення судової технічної експертизи копії статуту ТОВ «Авантаж-ЛТД»-відмовити у повному обсязі.

2. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Бадюков Ю.В.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.07.2012
Оприлюднено03.11.2015
Номер документу52875556
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —6262/12/2070

Ухвала від 05.07.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бадюков Ю.В.

Ухвала від 05.07.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бадюков Ю.В.

Ухвала від 12.06.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бадюков Ю.В.

Ухвала від 05.07.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бадюков Ю.В.

Ухвала від 28.05.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бадюков Ю.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні