Ухвала
від 29.01.2014 по справі 820/1025/14
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua

УХВАЛА

"29" січня 2014 р. № 820/1025/14

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Горшкова О.О., розглянувши адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю «ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС» до Державної податкової інспекції у Московському районі м. Харкова Головного управління міндоходів у Харківській області про скасування податкового повідомлення - рішення,-

В С Т А Н О В И В:

Товариство з обмеженою відповідальністю «ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС» звернулось до суду із позовом до Державної податкової інспекції у Московському районі м. Харкова Головного управління міндоходів у Харківській області, в якому просить суд скасувати податкове повідомлення - рішення від 03.09.2013 року № НОМЕР_1.

Ухвалою Харківського окружного адміністративного суду від 27.01.2014 року позовну заяву залишено без руху, позивачу надано час до 07.02.2014 року для усунення недоліків та зобов`язано: надати оригінал документа про сплату судового збору, а також докази, на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги, а саме: належним чином завірену копію акта перевірки № 210/20-34-22-01-05/34953129 від 20.08.2013р. року, на підставі якого було прийняте оскаржуване податкове повідомлення - рішення, документально підтверджені докази на підтвердження реальності здійснення господарських відносин між ТОВ" ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС" з контрагентом ТОВ "ГРИФОН БУД", а також копію адміністративного позову для відповідача.

При виготовленні вказаної ухвали допущено помилку у зазначенні найменування позивача: у вступній частині - замість Товариство з обмеженою відповідальністю "ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС" вказано Товариство з обмеженою відповідальністю фірма "ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС", в описовій частині замість Товариство з обмеженою відповідальністю "ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС" вказано Товариство з обмеженою відповідальністю фірма "ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС", в резолютивній частині замість Товариство з обмеженою відповідальністю "ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС" вказано Товариство з обмеженою відповідальністю фірма "Тур ЛТД"., в резолютивній частині замість адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю «ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС» до Державної податкової інспекції у Московському районі м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області вказано адміністративний позов Товариство з обмеженою відповідальністю фірма "ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС" до Державного реєстратора Відділу державної реєстарції юридичних та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції ОСОБА_1.

Відповідно до ч.1. ст.169 КАС України, суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені у судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрала судове рішення законної сили чи ні.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 160, 165, 169 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Виправити описку, допущену в ухвалі Харківського окружного адміністративного суду від 27.01.2014 року по справі № 820/1025/14, зазначивши: у вступній частині замість Товариство з обмеженою відповідальністю фірма "ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС" вказати Товариство з обмеженою відповідальністю "ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС", в описовій частині замість Товариство з обмеженою відповідальністю фірма "ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС" вказати Товариство з обмеженою відповідальністю "ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС", в резолютивній частині замість Товариство з обмеженою відповідальністю фірма "Тур ЛТД" вказати Товариство з обмеженою відповідальністю "ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС"., в резолютивній частині замість адміністративний позов Товариство з обмеженою відповідальністю фірма "ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС" до Державного реєстратора Відділу державної реєстарції юридичних та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції ОСОБА_1 вказати адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю «ТРАНС-ТЕХНО-СЕРВІС» до Державної податкової інспекції у Московському районі м. Харкова Головного управління Міндоходів у Харківській області.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали

Суддя Горшкова О.О.

Дата ухвалення рішення29.01.2014
Оприлюднено03.11.2015
Номер документу52877133
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/1025/14

Ухвала від 29.01.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

Ухвала від 13.08.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Федоров М.О.

Ухвала від 30.07.2015

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Федоров М.О.

Ухвала від 13.05.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Дюкарєва С.В.

Постанова від 13.03.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

Ухвала від 10.02.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

Ухвала від 27.01.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні