Ухвала
від 29.01.2014 по справі 820/13518/13-а
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua У Х В А Л А

29.01.2014 р. № 820/13518/13-а

Харківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Мар'єнко Л.М.

при секретарі судового засідання - Скрінк О.В.

за участю:

представника позивача - ОСОБА_1,

представника відповідача та представник третьої особи - не прибули,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у місті Харкові в приміщенні Харківського окружного адміністративного суду адміністративний позов Державної податкової інспекції у Зміївському районі Головного управління Міндоходів у Харківській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "БК Агроінвест", третя особа - ОСОБА_2 служба Лозівського міськрайонного управління юстиції, ОСОБА_3, ОСОБА_2 служба Зміївського управління юстиції про скасування державної реєстрації змін до установчих документів, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач, Державна податкова інспекція у Зміївському районі Головного управління Міндоходів у Харківській області, звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "БК Агроінвест", третя особа - ОСОБА_2 служба Лозівського міськрайонного управління юстиції, ОСОБА_3, ОСОБА_2 служба Зміївського управління юстиції, в якому просить суд скасувати державну реєстрацію змін до установчих документів Товариства з обмеженою відповідальністю "БК Агроінвест" (код ЄДРПОУ 34173230) про внесення даних про заміну місцезнаходження Товариства з обмеженою відповідальністю "БК Агроінвест" (код ЄДРПОУ 34173230).

Судом поставлено на обговорення питання про заміну відповідача ТОВ "БК Агроінвест" на належного відповідача ОСОБА_2 служба Лозівського міськрайонного управління юстиції, залучення ТОВ "БК Агроінвест" до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, повторного витребування від ОСОБА_2 служби Зміївського управління юстиції матеріалів реєстраційної справи ТОВ "БК Агроінвест" для огляду в судовому засіданні, витребування від позивача Державної податкової інспекції у Зміївському районі Головного управління Міндоходів у Харківській області витяг з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців з заповненою графою "дані про реєстраційні дії" щодо ТОВ "БК Агроінвест" (код ЄДРПОУ 34173230).

Представник позивача у судовому засіданні не заперечував проти заміни відповідача на належного відповідача та проти витребування додаткових доказів.

Представник відповідача в судове засідання не прибув, про час, дату та місце слухання справи повідомлений належним чином.

Представники третіх осіб в судове засідання не прибули, про час, дату та місце слухання справи повідомлені належним чином.

Вислухавши думки представника позивача, дослідивши матеріали адміністративної справи, судом встановлено наступне.

Згідно ст. 52 КАС України - суд першої інстанції, встановивши, що з адміністративним позовом звернулася не та особа, якій належить право вимоги, або не до тієї особи, яка повинна відповідати за адміністративним позовом, може за згодою позивача допустити заміну первинного позивача або відповідача належним позивачем або відповідачем, якщо це не потягне за собою зміни підсудності адміністративної справи.

Відповідно до ст. 69, ч.3 ст.71, ч.1, ч.3 ст.79 КАС України - письмовими доказами є документи (у тому числі електронні документи), акти, листи, телеграми, будь-які інші письмові записи, що містять в собі відомості про обставини, які мають значення для справи. Суд може витребувати додаткові докази за власної ініціативи, письмові докази, які витребовує суд, надсилаються безпосередньо до адміністративного суду. Про витребування доказів суд постановляє ухвалу.

Враховуючи необхідність огляду в судовому засіданні матеріалів реєстраційної справи щодо ТОВ "БК Агроінвест", а також ненадання позивачем до матеріалів справи витягу з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців з заповненою графою "дані про реєстраційні дії" щодо ТОВ "БК Агроінвест", суд дійшов висновку про витребування від ОСОБА_2 служби Зміївського управління юстиції матеріалів реєстраційної справи щодо ТОВ "БК Агроінвест" для огляду в судовому засіданні, а також повторного витребування від позивача витягу з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців з заповненою графою "дані про реєстраційні дії" щодо ТОВ"БК Агроінвест".

Керуючись ст. ст. 52, 69, 71, 79, 150, 160, 165 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

1) Замінити відповідача ТОВ"БК Агроінвест" на належного відповідача - ОСОБА_2 службу Лозівського міськрайонного управління юстиції;

2) Залучити ТОВ "БК Агроінвест" до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору;

4) ПОВТОРНО витребувати у третьої особи ОСОБА_2 служби Зміївського управління юстиції матеріали реєстраційної справи ТОВ "БК Агроінвест" для огляду в судовому засіданні;

5) Витребувати у позивача Державної податкової інспекції у Зміївському районі Головного управління Міндоходів у Харківській області витяг з ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців з заповненою графою "дані про реєстраційні дії" щодо ТОВ "БК Агроінвест" (код ЄДРПОУ 34173230).

На підставі ч.4ст.52 КАС України, у зв’язку з заміною відповідача на ОСОБА_2 службу Лозівського міськрайонного управління юстиції, відкласти судове засідання на 12.02.2014р. о 11:30 год.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя Л.М. Мар'єнко

Дата ухвалення рішення29.01.2014
Оприлюднено03.11.2015
Номер документу52877146
СудочинствоАдміністративне
Сутьскасування державної реєстрації змін до установчих документів

Судовий реєстр по справі —820/13518/13-а

Ухвала від 29.01.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мар'єнко Л.М.

Ухвала від 29.01.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мар'єнко Л.М.

Ухвала від 14.01.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мар'єнко Л.М.

Постанова від 16.06.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Донець Л.О.

Ухвала від 28.05.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Донець Л.О.

Постанова від 12.02.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мар'єнко Л.М.

Ухвала від 24.12.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мар'єнко Л.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні