Ухвала
від 26.03.2007 по справі 21/38б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21/38б

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

26.03.07                                                                                 Справа № 21/37б.

          Суддя  Кривохижа Т.Г., розглянувши матеріали за заявою

боржника - ліквідаційної комісії -  Сільськогосподарського товариства з обмеженою

                                                   відповідальністю “Нове життя”, с. Боровеньки

                                                   Кремінського району Луганської області,

про порушення провадження у справі про банкрутство

          визнав, що заява подана із дотриманням вимог чинного законодавства, і, керуючись статтями 38, 61, 64-68, 86 Господарського процесуального кодексу України та статтями 8, 11, 12, 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” (далі –Закон),

у х в а л и в :

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі про банкрутство.

2. Розгляд справи призначити на 12 годин 15 хвилин 17.04.07. у підготовчому засіданні в приміщенні господарського суду, кімната № 337.

Явка представників боржника у судове засідання  обов'язкова.

3. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

          4. Зобов'язати боржника –подати оригінали документів, які додані  до заяви у копіях – для огляду у засіданні суду; довідки МРЕВ та інспекції Держтехнагляду про наявність чи відсутність транспортних засобів та сільськогосподарської техніки у боржника на цей час - для залучення до матеріалів справи; перелік майнових активів боржника, які є в наявності на цей час, з зазначенням їх вартості  та місця знаходження; відповідне рішення ліквідаційної комісії про звернення до Господарського суду з відповідною заявою в порядку ч.1 ст. 51 Закону; докази наявності на цей час будь-яких майнових активів у боржника, достатніх для покриття судових витрат за справою та судовою процедурою (ч. 4 ст. 7 Закону); належним чином оформлені інвентаризаційні описи основних засобів, товарно-матеріальних цінностей за підписами членів інвентаризаційної комісії, наказ (розпорядження) про призначення інвентаризаційної комісії для проведення інвентаризації майна боржника; матеріали інвентаризації майнових активів боржника на момент звернення до суду з відповідною заявою; рішення ліквідаційної комісії за результатами проведення інвентаризації майнових активів боржника; довідку реєструючого органу за місцем знаходження боржника про приналежність його до суб'єктів підприємницької діяльності на даний час; уточнення розміру кредиторської та дебіторської заборгованості по заяві на даний час; оригінал Статуту, Установчого договору та змін до нього –для огляду у засіданні суду; довідку банку, який обслуговує боржника, про рух і залишок коштів на розрахунках боржника протягом останнього року станом на 23.03.07., уточнення боржника за заявою з огляду на зміни у його правовому статусі у зв'язку з ліквідацією; протокол загальних зборів працівників боржника, на якому обраний представник працівників боржника для участі в судовому процесі при провадженні по справі про банкрутство, а у разі неможливості скликання таких зборів –рішення конференції (зборів) представників робітників боржника; перелік та повний опис заставленого майна, із зазначенням його місцезнаходження і вартості на момент виникнення права застави.

          Додатково надати суду докази зарахування, сплаченого за квитанцією №10602441 від 22.03.06. державного мита у розмірі 85 грн. 00 коп. до державного бюджету України, та не вчинення дій з його повернення (довідку ДПІ).

5. Зобов'язати відповідно до ст. ст. 38, 65 ГПК України:

          - Головне управління статистики в Луганської області підготувати та надати суду до дня розгляду справи довідку про включення боржника –Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю  “Нове життя”, с. Боровеньки Кремінського району Луганської області, вул. Польова, буд. 19а, ідентифікаційний код 24847899, до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України на даний час;

          - Державного реєстратора Кремінської районної державної адміністрації Луганської області підготувати та надати суду до дня розгляду справи довідку про приналежність боржника –Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю   “Нове життя”, с. Боровеньки Кремінського району Луганської області, вул. Польова, буд. 19а, ідентифікаційний код 24847899,  до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (витяг із Державного реєстру), згідно із запитом, який додається до судового акту, а також стосовно того, чи мала місце перереєстрація зміни боржником юридичної адреси.

          6. В порядку ст. ст. 38, 65 ГПК України та ст. 62 Закону України "Про банки і банківську діяльність" зобов'язати  банк –УАК «Промінвестбанк»в особі філії «Відділення Промінвестбанку у м. Рубіжне Луганської області», м. Рубіжне Луганської області, письмово надати суду до дня розгляду справи відомості про фінансовий стан боржника на даний час, довідку про рух і залишок коштів на його рахунках за останній рік за станом на 23.03.07., а також про тривалість відсутності руху коштів на рахунках боржника (при наявності).

7. В порядку ст. 2 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” залучити до справи в якості учасника Луганський обласний відділ з питань банкрутства, якому до дня проведення підготовчого засідання надати суду письмову інформацію про кандидатуру арбітражного керуючого, з урахуванням вимог ст. 3-1, п. 5 ст. 13, 51 цього Закону.

8. Ухвалу надіслати:

- боржнику (рекомендованим листом);

- банку - УАК «Промінвестбанк»в особі філії «Відділення Промінвестбанку у м. Рубіжне Луганської області», м. Рубіжне Луганської області;

- Луганському обласному відділу з питань банкрутства (за ст. 2 Закону);

- Державному реєстратору Кремінської районної державної адміністрації Луганської області (з запитом);

- Державній виконавчій службі у Кремінському районі Луганської області;

- Головному управлінню статистики в Луганської області;

- місцевому суду Кремінського району Луганської області (до відома);

- Рубіжанській ОДПІ Луганської області.

Суддя                                                                                Т.Г. Кривохижа

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення26.03.2007
Оприлюднено23.08.2007
Номер документу528938
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —21/38б

Ухвала від 26.04.2013

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Ухвала від 12.02.2013

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Ухвала від 30.04.2013

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Ухвала від 26.02.2013

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Постанова від 03.01.2013

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Ухвала від 24.12.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Ухвала від 02.09.2011

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Ухвала від 30.08.2011

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Постанова від 19.07.2011

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Ухвала від 12.07.2011

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні