Ухвала
від 29.10.2015 по справі 825/2098/15-а
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

29 жовтня 2015 року Чернігів Справа № 825/2098/15-а

Чернігівський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Лобана Д.В.,

за участю секретаря Новик Н.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні, без фіксування його за допомогою звукозаписувального технічного засобу в порядку ст. 41 КАС України, в приміщенні суду заяву Чернігівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Чернігівській області про внесення виправлення до виконавчого листа по справі за її адміністративним позовом до закритого акціонерного товариства В«АнтаВ» про стягнення податкового боргу, -

В С Т А Н О В И В :

Чернігівським окружним адміністративним судом винесено постанову від 21.07.2015 по справі № 825/2098/15-а за позовом Чернігівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Чернігівській області до закритого акціонерного товариства В«АнтаВ» про стягнення податкового боргу.

На підставі зазначеної постанови суду Чернігівським окружним адміністративним судом 19.08.2015 було видано позивачу виконавчий лист.

Представник заявника подав клопотання про розгляд заяви без його участі.

Представник відповідача у судове засідання не з'явився, про дату, час та місце судового розгляду згідно ч. 11 ст. 35 Кодексу адміністративного судочинства України повідомлений належним чином, причини неявки суду не повідомив.

Відповідно до ч. 3 ст. 259 КАС України неприбуття у судове засідання стягувача і боржника, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду, не перешкоджає судовому розгляду.

Розглянувши подані сторонами документи і матеріали, з'ясувавши фактичні обставини, на яких ґрунтується заява, оцінивши докази, які мають юридичне значення для розгляду заяви, суд прийшов до висновку про наявність підстав для її задоволення.

З поданих заявником документів вбачається, що у виконавчому листі, виданому Чернігівським окружним адміністративним судом 19.08.2015 вказано організаційно-правова форма боржника із помилкою, а саме: замість «закрите акціонерне товариство В«АнтаВ»» вказано «акціонерне товариство В«АнтаВ»».

Відповідно до вимог ч. 2 ст. 259 КАС України, суд, який видав виконавчий лист, може за заявою стягувача або боржника виправити помилку, допущену при його оформленні або видачі, або визнати виконавчий лист таким, що не підлягає виконанню, та стягнути на користь боржника безпідставно одержане стягувачем за виконавчим листом.

За наведених обставин заява Чернігівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Чернігівській області про внесення виправлення до виконавчого листа підлягає задоволенню.

Керуючись ст. ст. 41, 158-160, 165, 259 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Заяву Чернігівської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Чернігівській області про внесення виправлення до виконавчого листа - задовольнити.

Зазначити у виконавчому листі по справі № 825/2098/15-а організаційно-правову форму боржника «закрите акціонерне товариство В«АнтаВ»».

Відповідно до ст. ст. 186, 254 КАС України апеляційна скарга подається через Чернігівський окружний адміністративний суд, а її копія надсилається апелянтом до суду апеляційної інстанції, протягом п'яти днів з дня постановлення ухвали. Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано, або її подано з пропуском строку, у поновленні якого було відмовлено, а у разі вчасного подання апеляційної скарги, з набранням законної сили рішенням апеляційної інстанції, якщо оскаржувану ухвалу не скасовано.

Суддя підпис ОСОБА_1

З оригіналом згідно

Суддя Д.В. Лобан

СудЧернігівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення29.10.2015
Оприлюднено04.11.2015
Номер документу52939992
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —825/2098/15-а

Ухвала від 29.10.2015

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Лобан Д.В.

Постанова від 21.07.2015

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Лобан Д.В.

Ухвала від 06.07.2015

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Лобан Д.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні