Постанова
від 30.07.2012 по справі 2607/9113/12
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 2607/9113/12

П ОС Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

30 липня 2012 року Подільський районний суд міста Києва у складі:

головуючого судді -Захарчук С. С. ,

при секретарі -Власенко Л. В.,

за участю прокурора Малого Є.І.,

розглянувши у судовому засіданні в залі суду подання т.в.о. начальника СВПМ ДПІ у Подільському районі м. Києва підполковника податкової міліції ОСОБА_1, про проведення виїмки документів,

В С Т А Н О В И В :

Т.в.о. начальника СВПМ ДПІ у Подільському районі м. Києва підполковник податкової міліції ОСОБА_1, за згодою в.о. прокурора Подільського району м. Києва ОСОБА_2, вніс до суду подання про проведення виїмки документів.

Обґрунтовуючи подання, слідчий зазначав, що в провадженні СВ ДПІ у Подільському районі м. Києва ДПС знаходиться кримінальна справа № 77-00186, порушена за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 205 КК України відносно ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, за створення/придбання з метою прикриття незаконної діяльності ТОВ «Мінераліс», ТОВ «Мінераліс ЛТД», ТОВ «ПВФ «Вентелектрообладнання», ТОВ «Укрземсервіс ЛТД», ТОВ «ПМК 555», ТОВ «Лекс Гарант» та ПП «Зернь», які задіяні в злочинній схемі, а саме через рахунки вказаних підприємств, суб'єкти господарювання (без ознак фіктивності), незаконно переводили безготівкові кошти в готівкові під виглядом легальних фінансово-господарських операцій з придбання товарів та послуг. Також встановлено, що в злочинній схемі задіяне підприємство ТОВ "ТД Рокитнянський арматурний завод".

Засновниками вказаних підприємств являються малозабезпечені особи, які за матеріальну винагороду взяли участь у їх створенні\придбанні з метою прикриття незаконної діяльності невстановлених слідством осіб.

Також було встановлено, що одним з підприємств-вигодонабувачів, яке мало взаємовідносини з вищевказаними підприємствами з ознаками фіктивності є ЗАТ "Консалтингова фірма Острів".

Таким чином, у службових осіб ЗАТ "Консалтингова фірма Острів" знаходяться договірні, первинні бухгалтерські та інші фінансово-господарські документи, які характеризують фінансово-господарські відносини з підприємствами з ознаками фіктивності, які мають значення по справі.

Посилаючись на зазначені обставини, слідчий просив провести виїмку оригіналів, договірних, юридичних, первинних бухгалтерських та інших фінансово-господарських документів, які характеризують фактичні фінансово-господарські відносини по операціям з ТОВ «Мінераліс», ТОВ «Мінераліс ЛТД», ТОВ «ПВФ «Вентелектрообладнання», ТОВ «Укрземсервіс ЛТД», ТОВ «ПМК 555», ТОВ «Лекс Гарант», ПП «Зернь» та ТОВ "ТД Рокитнянський арматурний завод" за весь період взаємовідносин, а саме: договорів з додатками та специфікаціями, податкових накладних, накладних, актів прийому передачі (виконання робіт), вантажно-супровідних документів, рахунків, довіреностей, листів, платіжних документів, які підтверджують списання з рахунків коштів чи отримання коштів на рахунки, касових документів, які свідчать про розрахунки готівкою між підприємствами, документів, підтверджуючих походження, якість та технічний контроль придбаної (реалізованої) продукції; оригіналів господарських документів ЗАТ "Консалтингова фірма Острів" (код ЄДРПОУ 23444389), які підтверджують та засвідчують подальше використання товарів (послуг) придбаних у вищезазначених підприємств.

Суд, вислухавши пояснення слідчого, думку прокурора, який підтримав подання з підстав, викладених у ньому, вивчивши надані матеріали кримінальної справи, вважає за необхідне з метою повного, об'єктивного та всебічного дослідження обставин справи, задовольнити подання частково.

Керуючись ст.ст. 14-1, 130, 177, 178 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Подання задовольнити частково.

Надати дозвіл на проведення у службових осіб ЗАТ "Консалтингова фірма Острів" (код ЄДРПОУ 23444389) виїмки оригіналів первинних бухгалтерських та інших фінансово-господарських документів, які характеризують фактичні фінансово-господарські відносини по операціям з ТОВ «Мінераліс» (код ЄДРПОУ 32486018), ТОВ «Мінераліс ЛТД» (код ЄДРПОУ 36692123), ТОВ «ПВФ «Вентелектрообладнання», ТОВ «ПМК 555», ТОВ «Лекс Гарант» (код ЄДРПОУ 36411936), ПП «Зернь» (код ЄДРПОУ 36391868) та ТОВ "ТД Рокитнянський арматурний завод" за весь період взаємовідносин, а саме:

- договорів з додатками та специфікаціями, податкових накладних, накладних, актів прийому передачі (виконання робіт), вантажно-супровідних документів, рахунків, платіжних документів, які підтверджують списання з рахунків коштів чи отримання коштів на рахунки, касових документів, які свідчать про розрахунки готівкою між підприємствами, документів, підтверджуючих походження, якість та технічний контроль придбаної (реалізованої) продукції;

- оригіналів господарських документів ЗАТ "Консалтингова фірма Острів" (код ЄДРПОУ 23444389), які підтверджують та засвідчують подальше використання товарів (послуг) придбаних у вищезазначених підприємств.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_4

СудПодільський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення30.07.2012
Оприлюднено04.11.2015
Номер документу52994922
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —2607/9113/12

Постанова від 30.07.2012

Кримінальне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні