Ухвала
від 11.03.2010 по справі 3924/10/1070
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД 01133, м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, тел./044/ 207-80-91

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

11 березня 2010 року № 3924/10/1070

Суддя Київського окружного адміністративного суду Лисенко В.І., перевіривши виконання вимог ст.ст.105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України за позовом Броварського міжрайонного прокурора Київської області в інтересах держави в особі Управління Пенсійного фонду України у м. Броварах Київської області до комунального підприємства «ОСОБА_1 завод алюмінієвих конструкцій про стягнення заборгованості, -

ВСТАНОВИВ:

Броварський міжрайонний прокурор Київської області (надалі прокурор) вернувся до ОСОБА_1 окружного адміністративного суду в інтересах держави в особі У'правління Пенсійного фонду України у м. Броварах Київської області (надалі - позивач) адміністративним позовом до комунального підприємства «ОСОБА_1 завод .алюмінієвих конструкцій» (надалі - відповідач) про стягнення заборгованості зі сплати :трахових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування у розмірі 370695,78 грн.

Крім того, прокурор просить суд накласти арешт на майно та грошові суми, які знаходяться у відповідача в межах заявленого адміністративного позову.

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим статтями 105, 106 Кодексу ідміністративного судочинства України та підсудна ОСОБА_1 окружному адміністративному суду.

За таких обставин, суд вважає, що подана позовна заява і додані до неї матеріали є достатніми для відкриття провадження у справі.

Відповідно до частини першої статті 118 Кодексу адміністративного судочинства України, клопотання про забезпечення адміністративного позову розглядається не пізніше наступного дня після його одержання й у разі обґрунтованості та терміновості вирішується ухвалою негайно без повідомлення відповідача та інших осіб, які беруть участь у справі.

Згідно з частиною третьою статті 118 Кодексу адміністративного судочинства України, питання про забезпечення адміністративного позову, про заміну одного способу забезпечення адміністративного позову іншим або про скасування заходів забезпечення адміністративного позову, крім випадків, встановлених частиною першою і другою цієї статті, вирішується в судовому засіданні з повідомленням осіб, які беруть участь у справі.

Оскільки обставини, які б обгрунтовували необхідність вжиття заходів забезпечення позову терміново та негайно, прокурором у позовній заяві не наведені, суд, на підставі статті 118 Кодексу адміністративного судочинства України, вважає за можливе розглянути питання про накладення арешту на майно та грошові суми відповідача в межах заявленого адміністративного позову у судовому засіданні.

У зв’язку з цим, керуючись ст.ст. 104 - 107 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі, яка буде розглядатися суддею Лисенко В.І.

2. Призначити справу до судового розгляду на 23 квітня 2010 року о 09 годині ЗО хвилин.

3. Судове засідання відбудеться в приміщенні ОСОБА_1 окружного адміністративного суду за адресою: 01113, м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26 у залі судових засідань № 1018.

4. Запропонувати відповідачу в разі невизнання адміністративного позову у строк до 23.04.2010 р. подати суду письмові заперечення проти позову та докази на обгрунтування цих заперечень.

5. В порядку підготовки справи до судового розгляду витребувати:

- у позивача: всі оригінали (для огляду) доданих до позовної заяви документів або письмові пояснення з зазначенням поважних причин їх відсутності; власне письмове підтвердження того, що у провадженні адміністративних чи господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору; детальний розрахунок заборгованості відповідача із зазначенням

дати виникнення заборгованості, сум та підстав, належним чином засвідчені копії документів, на підставі яких позивачем встановлено заборгованість, копії вимог про сплату недоїмки та докази їх надсилання або вручення відповідачу; детальний розрахунок заборгованості відповідача із зазначенням дати виникнення заборгованості, сум та підстав; докази, які підтверджують той факт, що відповідач є платником страхових внесків;

- у відповідача: оригінали (для огляду) і належним чином засвідчені копії документів (статуту, положення, свідоцтва про державну реєстрацію), на підставі яких діє відповідач.

6. Викликати у судове засідання повноважних представнрків сторін.

7. Попередити сторін, що відповідно до вимог ст.40 Кодексу адміністративного судочинства України, вони зобов’язані завчасно повідомляти суд про зміну місця перебування, а також про неможливість з’явитися в судове засідання з поважних причин.

8. Копію ухвали разом із інформацією про їхні процесуальні права та обов’язки надіслати сторонам. Відповідачу надіслати копію позовної заяви та додані до неї документи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Лисенко В.І.

Дата ухвалення рішення11.03.2010
Оприлюднено06.11.2015
Номер документу53110552
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —3924/10/1070

Постанова від 18.05.2010

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лисенко В.І.

Ухвала від 11.03.2010

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Лисенко В.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні