Ухвала
від 05.11.2015 по справі 741/1142/15
НОСІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 741/1142/15

УХВАЛА

іменем України

05 листопада 2015 року м. Носівка

Носівський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого районного судді Дикого В.М.,

за участі секретаря Оксимець Л.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Носівського районного суду Чернігівської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 до Носівської міської ради Носівського району Чернігівської області, ОСОБА_4 про визнання права власності на спадкове майно,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Носівського районного суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 до Носівської міської ради Носівського району Чернігівської області, ОСОБА_4 про визнання права власності на спадкове майно.

У судовому засіданні представник відповідача ОСОБА_5 ОСОБА_6 заявив клопотання про відвід головуючого судді Дикого В.М.

Рішенням Носівського районного суду Чернігівської області від 1 вересня 2014 року було завершено розгляд цивільної справи за позовом позовом ОСОБА_4 до Носівської міської ради Чернігівської області про встановлення факту прийняття спадщини, визнання права власності на житловий будинок та земельні ділянки, визнання права на земельну частку (пай). Позов ОСОБА_4 ОСОБА_7 було задоволено.

Рішенням апеляційного суду Чернігівської області від 5 лютого 2015 року апеляційну скаргу ОСОБА_8 ОСОБА_8 та ОСОБА_8 ОСОБА_9 було задоволено, а рішення Носівського районного суду Чернігівської області від 1 вересня 2014 року скасовано.

Відповідно до ч. 1 ст. 21 ЦПК України суддя, який брав участь у вирішенні справи в суді першої інстанції, не може брати участь в розгляді цієї самої справи в судах апеляційної і касаційної інстанції, у перегляді справи Верховним Судом України, а так само у новому розгляді її судом першої інстанції після скасування попереднього рішення або ухвали про закриття провадження в справі.

Оскільки суддя Дикий В.М. був головуючим суддею у цивільній справі рішення по якій скасоване апеляційним судом Чернігівської області, а дана цивільна справа за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 до Носівської міської ради Носівського району Чернігівської області, ОСОБА_4 про визнання права власності на спадкове майно має один предмет спору зі справою рішення по якій скасоване, то суд приходить до висновку що клопотання представника відповідача ОСОБА_5 ОСОБА_6 підлягає задоволенню.

На підставі вищевикладеного, керуючись ч. 1 ст. 21 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Задовольнити клопотання представника відповідача ОСОБА_5 про відвід головуючого судді Дикого В.М.

Передати цивільну справу за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 до Носівської міської ради Носівського району Чернігівської області, ОСОБА_4 про визнання права власності на спадкове майно до канцелярії Носівського районного суду Чернігівської області для проведення повторного автоматизованого розподілу справи.

Суддя В.М. Дикий

СудНосівський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення05.11.2015
Оприлюднено10.11.2015
Номер документу53195543
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —741/1142/15

Ухвала від 29.10.2018

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Киреєв О. В.

Ухвала від 09.11.2015

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Киреєв О. В.

Ухвала від 05.11.2015

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Дикий В. М.

Ухвала від 14.08.2015

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Дикий В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні