Ухвала
від 04.11.2015 по справі 823/5179/15
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 823/5179/15

У Х В А Л А

"04" листопада 2015 р. м. Київ

Суддя-доповідач Київського апеляційного адміністративного суду Бабенко К.А., перевіривши матеріали апеляційної скарги Уманської міської організації Партії «Відродження» на Постанову Черкаського окружного адміністративного суду від 01 листопада 2015 року у справі за адміністративним позовом Уманської міської організації Партії «Відродження» до Уманської міської виборчої комісії, за участю Третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні Відповідача - кандидата на посаду Уманського міського голови ОСОБА_2, кандидата в депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Уманської міської ради Уманської міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» ОСОБА_4, Уманської міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» про визнання неправомірними та скасування Постанов, зобов'язання вчинити певні дії, -

В С Т А Н О В И В:

Постановою Черкаського окружного адміністративного суду від 01 листопада 2015 року у задоволенні адміністративного позову відмовлено повністю.

Не погоджуючись із зазначеним судовим рішенням, Позивачем подано апеляційну скаргу, в якій він просить судове рішення суду першої інстанції скасувати та прийняти нове судове рішення, яким його адміністративний позов задовольнити.

Перевіривши апеляційну скаргу на відповідність її вимогам статті 187 Кодексу адміністративного судочинства України вважаю, що апеляційну скаргу подано з додержанням зазначених вимог і може бути прийнято до провадження судом апеляційної інстанції.

Керуючись ст. ст. 175, 177, 189, 206 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя-доповідач,

УХВАЛИВ:

1. Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Уманської міської організації Партії «Відродження» на Постанову Черкаського окружного адміністративного суду від 01 листопада 2015 року у справі за адміністративним позовом Уманської міської організації Партії «Відродження» до Уманської міської виборчої комісії, за участю Третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні Відповідача - кандидата на посаду Уманського міського голови ОСОБА_2, кандидата в депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Уманської міської ради Уманської міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» ОСОБА_4, Уманської міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» про визнання неправомірними та скасування Постанов, зобов'язання вчинити певні дії.

2. Надіслати особам, які беруть участь у справі, копії: ухвали про відкриття провадження у справі, копію апеляційної скарги, інформацію про їхні процесуальні права та обов'язки.

3. Встановити Відповідачу та Третім особам для подачі письмових заперечень термін до 11 години 00 хвилин 05 листопада 2015 року.

Відповідно до частини четвертої ст. 122 та ст. 197 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі наявності клопотань від усіх осіб, які беруть участь у справі, про її розгляд за їх відсутності або неприбуття жодної з цих осіб у судове засідання, справа буде розглянута в порядку письмового провадження.

Явка сторін не є обов'язковою і не перешкоджає апеляційному розгляду справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення, є остаточною і оскарженню не підлягає.

Суддя Бабенко К.А

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення04.11.2015
Оприлюднено10.11.2015
Номер документу53201571
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —823/5179/15

Ухвала від 05.11.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Бабенко К.А

Ухвала від 04.11.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Бабенко К.А

Ухвала від 04.11.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Бабенко К.А

Ухвала від 31.10.2015

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.П. Тимошенко

Постанова від 01.11.2015

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.П. Тимошенко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні