Ухвала
від 08.05.2013 по справі 757/9431/13-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

примірник ___

Справа № 757/9431/13-к

У Х В А Л А

Іменем України

08.05.2013 року м. Київ

Слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва Підпалий В.В., при секретарі Полтавець А.І., за участю сторони кримінального провадження слідчого ГС ГСУ МВС України Гагаловського В.П., розглянувши у судовому засіданні в залі суду в м. Києві клопотання сторони кримінального провадження слідчого ГС ГСУ МВС України Гагаловського В.П., про тимчасовий доступ до речей і документів та їх вилучення, -

В С Т А Н О В И В :

29.04.2013 року до провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва Підпалого В.В. в межах кримінального провадження № 22012000000000032 надійшло клопотання сторони кримінального провадження слідчого ГС ГСУ МВС України Гагаловського В.П., погоджене прокурором, який здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України Рижук В.П., про надання тимчасового доступу до речей і документів, які стосуються створення, державної реєстрації та діяльності ТОВ «Лозиноагробуд» (код ЄДРПОУ 34978139), тобто документів, які містяться у реєстраційній справі зазначеного суб'єкта господарювання, що знаходяться у Виконавчому комітеті Львівської міської ради за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, та можливості їх вилучити.

В судовому засіданні слідчий підтримав клопотання, просив його задовольнити, зазначивши при цьому необхідність надання тимчасового доступу до вказаних документів йому особисто та вилучення вказаних документів. Крім того, посилався на достатність підстав вважати, що існує реальна загроза знищення вказаних документів.

На підставі ст. 163 ч. 2 КПК України слідчий суддя визнав за можливе проводити розгляд клопотання без виклику особи, у володінні якої знаходиться інформація, з огляду на наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення таких документів.

Як вбачається зі змісту ст. 162 ч. 1 п. 4 КПК України до охоронюваної законом таємниці, яка міститься в речах і документах, належить конфіденційна інформація.

Відповідно до ст. 163 ч. 6 КПК України слідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Слідчий суддя, заслухавши пояснення сторони кримінального провадження, вивчивши клопотання та докази, якими обґрунтовано клопотання, дійшов до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів, які стосуються створення, державної реєстрації та діяльності ТОВ «Лозиноагробуд» (код ЄДРПОУ 34978139), тобто документів, які містяться у реєстраційній справі зазначеного суб'єкта господарювання, що знаходяться у Виконавчому комітеті Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок, 1), та їх вилучення.

Керуючись ст.ст.108, 160, 162-164, 166, 309 КПК України, слідчий суддя,

У Х В А Л И В :

Клопотання сторони кримінального провадження слідчого ГС ГСУ МВС України Гагаловського В.П. про тимчасовий доступ до речей і документів та їх вилучення, - задовольнити.

Надати слідчому ГС ГСУ МВС України Гагаловському В.П. дозвіл на тимчасовий доступ до речей і документів, які стосуються створення, державної реєстрації та діяльності ТОВ «Лозиноагробуд» (код ЄДРПОУ 34978139), тобто документів, які містяться у реєстраційній справі зазначеного суб'єкта господарювання, що знаходяться у Виконавчому комітеті Львівської міської ради за адресою: м. Львів, пл. Ринок,1, та на їх вилучення.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду м. Києва протягом 5 днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя В.В. Підпалий

Ухвала виготовлена в двох примірниках.

Примірник 1 - знаходиться в матеріалах судового провадження № 757/9431/13-к.

Примірник 2 - наданий слідчому ГС ГСУ МВС України Гагаловському В.П.

Слідчий суддя В.В. Підпалий

Дата ухвалення рішення08.05.2013
Оприлюднено09.11.2015
Номер документу53211975
СудочинствоКримінальне
Сутьтимчасовий доступ до речей і документів та їх вилучення

Судовий реєстр по справі —757/9431/13-к

Ухвала від 08.05.2013

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні