Ухвала
від 20.11.2014 по справі 263/11536/14-к
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ (М. МАРІУПОЛЬ)

11-сс/775/226/2014(м)

263/11536/14-к

Головуючий 1 інстанції: ОСОБА_1

Категорія: 303 ч. 1 КПК України Доповідач: ОСОБА_2

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 листопада 2014 року Колегія суддів судової палати у кримінальних

справах апеляційного суду Донецької області

у складі: головуючого судді ОСОБА_2

суддів ОСОБА_3 , ОСОБА_4

при секретарі ОСОБА_5

за участю прокурора ОСОБА_6

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Маріуполі апеляційну скаргу ТОВ «Паливно-енергетична компанія «Газ Енерго» на ухвалу слідчого судді Жовтневого районного суду міста Маріуполя Донецької області від 5 листопада 2014 року про задоволення клопотання заступника начальника СВ управління служби безпеки України в Донецькій області ОСОБА_7 про арешт майна,

В С Т А Н О В И Л А:

В провадженні СВ УСБ України в Донецькій області знаходиться кримінальне провадження № 22014050000000373, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань 1 листопада 2014 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 2585 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 30 жовтня 2014 року по вул. Калініна с. Кірове м. Дзержинська під час прямування до м. Горлівки були виявлені та затримані 10 вантажних автомобілів «КАМАЗ» з напівпричепами з вугільною продукцією загальним об`ємом 240 тон. Згідно супровідних документів на зазначений вантаж, постачальником вугільної продукції є ТОВ «Паливна компанія «Індустріал Групп» (м. Донецьк, вул. Майська, 66, ЄДРПОУ 36810678, директор ОСОБА_8 ), отримувачем вугілля є ТОВ «Паливно-енергетична компанія «Газ-Енерго» (м. Донецьк, вул. Майська, 66, ЄДРПОУ 35420777, директор ОСОБА_9 ). Безпосередньо вантажовідправником є ТОВ «ЦЗФ «Селидівська» (м. Селидове вул. Миру, 34, ЄДРПОУ 31714629), яке в свою чергу видало посвідчення якості на це вугілля. Перевізником вугільної продукції є ТОВ «ТПК «Украсплав». Вантажоотримувачем зазначеної партії вугілля є філія «Горлівський коксохімзавод» ТОВ «Істек» (ЄДРПОУ 34335555, Донецька область, м. Горлівка). Під час огляду супровідних документів зафіксовано наявність прихованого «погодження» щодо доставки зазначеної партії вугільної продукції на користь філії «Горлівський коксохімзавод» ТОВ «Істек» від імені терористичної організації «ДНР» (за підписом ОСОБА_10 з печаткою Горлівської міської ради «ДНР») на ввезення 4 тис. тон вугілля (тобто «перепустки» та безперешкодне ввезення вугілля на територію, контрольовану «ДНР»). Під час перевірочних заходів з`ясовано, що ТОВ ЦЗФ «Селидівська» входить до складу ТОВ «Енергокомплекс» (м. Донецьк, вул. Майська, 66), власником якої є ОСОБА_11 , колишній народний депутат ВР України від «Партії Регіонів». ТОВ «Паливна компанія «Індустріал Групп», ТОВ «Паливно-енергетична компанія «Газ-Енерго» і ТОВ «Енергокомплекс» зареєстровані за однією адресою на території контрольованій «ДНР». Окрім цього встановлено, що філія ТОВ «Істек» - «Горлівський коксохімзавод» також підконтрольна ОСОБА_11 та фінансова-господарська діяльність останньої здійснюється під контролем невстановлених представників терористичної організації «ДНР». Таким чином, вищевказана схема використовується для протиправного ввезення на територію, контрольовану терористичною організацією «ДНР», вугільної продукції з метою матеріального забезпечення терористичної організації «ДНР», яка здійснює свою злочинну діяльність на території в Донецькій області, тобто для забезпечення фінансування тероризму.

3 листопада 2014 року заступник начальника СВ УСБ України в Донецькій області ОСОБА_7 звернувся до Жовтневого районного суду міста Маріуполя Донецької області із клопотанням про арешт майна, виявленого та вилученого 1 -2 листопада 2014 року в ході проведення огляду місця події - десяти автотранспортних засобів - автомобілів «КАМАЗ» з напівпричепами з вугільною продукцією вагою 254,1 тон, розташованого за адресою: Донецька область, м. Дзержинськ, вул.. 50 років Жовтня, буд. 2., які використовувались з метою матеріального забезпечення терористичної організації «ДНР», яка здійснює свою злочинну діяльність на території Донецької області, тобто для забезпечення фінансування тероризму. Вказані предмети та документи мають по кримінальному провадженню значення речових доказів, оскільки є предметами кримінального правопорушення та можуть бути використані як доказ факту та обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Ухвалою слідчого судді Жовтневого районного суду міста Маріуполя Донецької області від 5 листопада 2014 року клопотання заступника начальника СВ УСБ України в Донецькій області ОСОБА_7 про арешт майна задоволено.

Накладено арешт на зазначені в клопотанні предмети та документи, виявлені та вилучені 01 02.11.2014 року під час проведення огляду місця події десяти автотранспортних засобів автомобілів «КАМАЗ» з напівпричепами з вугільною продукцією, розташовані за адресою: Донецька область, м. Дзержинськ, вул. 50 років Жовтня, б. 2Ю а саме:

1.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_1 , напівпричіп самоскид, державний номер НОМЕР_2 , в якому до краю бортів знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м. Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

2. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_3 на автомобіль «КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_1 , номер шасі ХТС НОМЕР_4 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_5 на напівпричіп самоскид «WIELTON», державний номер НОМЕР_2 , номер шасі НОМЕР_6 , який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від замку запалювання та 1 ключ від автомобільних дверей.

3.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_7 , напівпричіп самоскид, державний номер НОМЕР_8 , в якому до краю бортів знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м. Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

4. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_9 на автомобіль «КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_7 , номер шасі ХТС НОМЕР_10 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_11 на напівпричіп самоскид «WIELTON», державний номер НОМЕР_8 , номер шасі НОМЕР_12 , який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від замку запалювання, 1 ключ від автомобільних дверей та 1 ключ від напівпричепа.

5.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_13 , напівпричіп самоскид, державний номер НОМЕР_14 , в якому до краю бортів знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м. Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

6.Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_15 на автомобіль «КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_13 , номер шасі ХТС НОМЕР_16 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_17 на напівпричіп самоскид «WIELTON», державний номер НОМЕР_14 , номер шасі НОМЕР_18 який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від замку запалювання та 1 ключ від автомобільних дверей.

7.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_19 , напівпричіп самоскид, державний номер НОМЕР_20 , в якому до краю бортів знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м. Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

8. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_21 на автомобіль «КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_19 , номер шасі ХТС НОМЕР_22 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_23 на напівпричіп самоскид «WIELTON», державний номер НОМЕР_20 , номер шасі НОМЕР_24 який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від замку запалювання та 1 ключ від автомобільних дверей.

9.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_25 , напівпричіп самоскид, державний номер НОМЕР_26 , в якому до краю бортів знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м. Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

10. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_27 на автомобіль «КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_25 , номер шасі ХТС НОМЕР_28 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_29 на напівпричіп самоскид «ВODEX», державний номер НОМЕР_26 , номер шасі НОМЕР_30 , який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від замку запалювання, 2 ключа від автомобільних дверей та 2 ключа від «бардачку».

11.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_31 , напівпричіп самоскид, державний номер НОМЕР_32 , в якому до краю бортів знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м. Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

12.Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_33 на

автомобіль «КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер

НОМЕР_31 , номер шасі ХТС НОМЕР_34 , який належить ТОВ «Укрсплав» та

свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_35 на

напівпричіп самоскид «WIELTON», державний номер НОМЕР_32 , номер

шасі НОМЕР_36 який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1

ключ від замку запалювання та 2 ключа від автомобільних дверей.

13.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_37 , напівпричіп

самоскид, державний номер НОМЕР_38 , в якому до краю бортів

знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору

зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі

на відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м.

Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

14.Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_39 на автомобіль

«КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_37 , номер

шасі ХТС НОМЕР_40 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво

про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_41 на напівпричіп самоскид

«WIELTON», державний номер НОМЕР_38 , номер шасі

НОМЕР_42 , який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від

замку запалювання та 1 ключ від автомобільних дверей.

15.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_43 , напівпричіп

самоскид, державний номер НОМЕР_44 , в якому до краю бортів

знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору

зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на

відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м.

Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

16. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_45 на автомобіль

«КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_43 , номер

шасі ХТС НОМЕР_46 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво

про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_47 на напівпричіп самоскид

«WIELTON», державний номер НОМЕР_44 , номер шасі

НОМЕР_48 , який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від

замку запалювання та 1 ключ від автомобільних дверей.

17.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_49 , напівпричіп

самоскид, державний номер НОМЕР_50 , в якому до краю бортів

знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору

зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на

відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м.

Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

18. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_51 на автомобіль

«КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_49 , номер шасі

ХТС НОМЕР_52 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво про

реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_53 на напівпричіп самоскид

«WIELTON», державний номер НОМЕР_50 , номер шасі

НОМЕР_54 , який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від

замку запалювання та 1 ключ від автомобільних дверей.

19.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_55 , напівпричіп

самоскид, державний номер НОМЕР_56 , в якому до краю бортів знаходиться

речовина природнього походження, тверда, чорного кольору зовнішньо

схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на

відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м.

Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

20.Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_57 на автомобіль

«КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_55 , номер шасі

ХТС НОМЕР_58 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво про

реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_59 на напівпричіп самоскид

«WIELTON», державний номер НОМЕР_56 , номер шасі

НОМЕР_60 , який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від

замку запалювання та 1 ключ від автомобільних дверей.

В своїй апеляційній скарзі заявник ТОВ «Паливно-енергетична компанія «Газ-енерго» , посилаючись на неправильне застосування норм кримінального процесуального закону, просить ухвалу слідчого судді скасувати та постановити нову, якою відмовити у задоволенні клопотання заступника начальника СВ управління служби безпеки України в Донецькій області ОСОБА_7 про арешт майна.

В обґрунтування апеляційних вимог вказує, що в теперішній час ТОВ «Паливно-енергетична компанія «Газ-Енерго» вимушено перебуває та території підконтрольній терористичній організації «ДНР», але ніяких реєстрацій в даній організації не має, податків або будь яких зборів до бюджетів «ДНР» не платило і не платить.

Зазначає, що поставка сировини для технологічних потреб філії «Горлівський коксохімзавод» ТОВ «Істек» здійснювалась залізничним транспортом, однак у разі проведення АТО в Донецькій і Луганській областях ДП «Укрзалізниця» ввела з 28.07.2014 року заборону на відвантаження всіх вантажів. З цього часу зазначене підприємство опинилося на межі зупинки через відсутність можливості поставки сировини і вивезення готової продукції, що може призвести до незворотних екологічних наслідків та звільнення більш ніж 800 осіб колективу. Для запобігання цих наслідків була винайдена єдина можливість здійснити постачання сировини вантажним автотранспортом у разі чого були укладені господарські договори, відповідні законам України, а саме: №490/04 від 01.10.2014 року, № 129 від 02.10.2014 року, № 491/04 від 01.10.2014 року. На підставі договору №490/04 від 01.10.2014 року ТОВ «ПЕК «Газ-Енерго» придбало на складі ЦЗФ «Селидівська» вугілля марки ДГ 0-100 у кількості 3000,00 тон, про що 27.10.2014 року між сторонами підписаний акт прийому-передачі вугільної продукції та 30.10.2014 року були завантажені у 10 автомобілів КАМАЗ, які належать перевізнику ТОВ «ТПК «Укрсплав», 254,1 тон вугілля. Під час прямування зазначений автотранспорт 30.10.2014 року по вул. Калініна с. Кірове м. Дзержинська був зупинений озброєними особами в воєнній формі.

Також вказує, що зазначений транспорт прямував територією України через територію підконтрольну силам АТО до території, контрольованої «ДНР», при цьому не перетинав ніякі кордони і не мав ніяких заборонених для перевезення товарів, предметів або документів, а знайдена у водіїв автотранспорту «перепустка» не є юридичним документом, або тим, що доводить належність до складу терористичних організацій чи їх фінансування. Не є порушенням закону України або доведенням належності до будь якого «контролю» і той факт, що юридичні особи ТОВ «ПК «Індустріал груп», ТОВ «ПЕК «Газ-Енерго», ТОВ «Енергокомплекс» зареєстровані за однією адресою на території, підконтрольній ДНР.

Звертає увагу, що статтею 258 5 КК України не передбачено конфіскацію або можливості відчужувати певне майно юридичних осіб, тому, а також в порушення ч. 3 ст. 170, п. 2, 4 ч. 2 ст. 173 КПК України, суд прийняв неправильне рішення, задовольнив клопотання про арешт майна, оскільки матеріали справи не містять достатність доказів, що вказують на вчинення особою кримінального правопорушення, а наслідки арешту майна прямо впливають на інтереси третіх осіб.

Заслухавши доповідача, думку прокурора про законність і обгрунтованність ухвали слідчого судді, перевіривши судові матеріали, які містять надані слідчими органами матеріали кримінального провадження, колегія суддів вважає, що апеляційна скарга підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно зі ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове позбавлення підозрюваного, обвинуваченого або осіб, які в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду, завдану діяннями підозрюваного, обвинуваченого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, можливості відчужувати певне його майно до скасування арешту майна у встановленому КПК України порядку. Відповідно до вимог цього Кодексу арешт майна може також передбачати заборону для осіб, на майно якої накладено арешт, іншої особи, у володінні якої перебуває майно, розпоряджатися будь-яким чином таким майном та використовувати його.

Арешт може бути накладено на нерухоме і рухоме майно та документи, які перебувають у власності підозрюваного, обвинуваченого або осіб, які в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду, завдану діяннями підозрюваного, обвинуваченого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння і перебувають у нього або інших фізичних, або юридичних осіб, з метою забезпечення можливої конфіскації або цивільного позову.

Вказані вимоги кримінального процесуального закону слідчим суддею не дотримані.

В матеріалах кримінального провадження не містяться відомості про встановлення особи, її повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками ч. 1 ст. 258-5 КПК України, або про іншу особу, яка в силу закону несе цивільну відповідальність за шкоду, завдану діяннями підозрюваного, обвинуваченого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння і майно такої особи перебуває у нього або інших фізичних, або юридичних осіб, з метою забезпечення можливої конфіскації або цивільного позову.

Більш того, ст. 170 КПК України не передбачено накладення арешту на майно юридичних осіб.

При таких обставинах ухвала слідчого судді є незаконною і підлягає скасуванню з постановленням нової ухвали, якою клопотання слідчого про арешт майна на зазначених підставах слід залишити без задоволення.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 404,405,407,422 КПК України, колегія суддів

У Х В А Л И Л А:

Ухвалу слідчого судді Жовтневого районного суду м. Маріуполя Донецької області від 5 листопада 2014 року про арешт майна скасувати.

Відмовити у задоволенні клопотання заступника начальника СВ УСБ України в Донецької області ОСОБА_7 про накладення арешту на:

1. Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_1 , напівпричіп самоскид, державний номер НОМЕР_2 , в якому до краю бортів знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м. Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

2. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_3 на автомобіль «КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_1 , номер шасі ХТС НОМЕР_4 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_5 на напівпричіп самоскид «WIELTON», державний номер НОМЕР_2 , номер шасі НОМЕР_6 , який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від замку запалювання та 1 ключ від автомобільних дверей.

3.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_7 , напівпричіп самоскид, державний номер НОМЕР_8 , в якому до краю бортів знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м. Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

4. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_9 на автомобіль «КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_7 , номер шасі ХТС НОМЕР_10 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_11 на напівпричіп самоскид «WIELTON», державний номер НОМЕР_8 , номер шасі НОМЕР_12 , який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від замку запалювання, 1 ключ від автомобільних дверей та 1 ключ від напівпричепа.

5.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_13 , напівпричіп самоскид, державний номер НОМЕР_14 , в якому до краю бортів знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м. Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

6.Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_15 на автомобіль «КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_13 , номер шасі ХТС НОМЕР_16 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_17 на напівпричіп самоскид «WIELTON», державний номер НОМЕР_14 , номер шасі НОМЕР_18 який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від замку запалювання та 1 ключ від автомобільних дверей.

7.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_19 , напівпричіп самоскид, державний номер НОМЕР_20 , в якому до краю бортів знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м. Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

8. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_21 на автомобіль «КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_19 , номер шасі ХТС НОМЕР_22 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_23 на напівпричіп самоскид «WIELTON», державний номер НОМЕР_20 , номер шасі НОМЕР_24 який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від замку запалювання та 1 ключ від автомобільних дверей.

9.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_25 , напівпричіп самоскид, державний номер НОМЕР_26 , в якому до краю бортів знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м. Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

10. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_27 на автомобіль «КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_25 , номер шасі ХТС НОМЕР_28 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_29 на напівпричіп самоскид «ВODEX», державний номер НОМЕР_26 , номер шасі НОМЕР_30 , який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від замку запалювання, 2 ключа від автомобільних дверей та 2 ключа від «бардачку».

11.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_31 , напівпричіп самоскид, державний номер НОМЕР_32 , в якому до краю бортів знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м. Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

12.Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_33 на

автомобіль «КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер

НОМЕР_31 , номер шасі ХТС НОМЕР_34 , який належить ТОВ «Укрсплав» та

свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_35 на

напівпричіп самоскид «WIELTON», державний номер НОМЕР_32 , номер

шасі НОМЕР_36 який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1

ключ від замку запалювання та 2 ключа від автомобільних дверей.

13.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_37 , напівпричіп

самоскид, державний номер НОМЕР_38 , в якому до краю бортів

знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору

зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі

на відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м.

Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

14.Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_39 на автомобіль

«КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_37 , номер

шасі ХТС НОМЕР_40 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво

про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_41 на напівпричіп самоскид

«WIELTON», державний номер НОМЕР_38 , номер шасі

НОМЕР_42 , який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від

замку запалювання та 1 ключ від автомобільних дверей.

15.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_43 , напівпричіп

самоскид, державний номер НОМЕР_44 , в якому до краю бортів

знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору

зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на

відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м.

Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

16. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_45 на автомобіль

«КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_43 , номер

шасі ХТС НОМЕР_46 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво

про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_47 на напівпричіп самоскид

«WIELTON», державний номер НОМЕР_44 , номер шасі

НОМЕР_48 , який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від

замку запалювання та 1 ключ від автомобільних дверей.

17.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_49 , напівпричіп

самоскид, державний номер НОМЕР_50 , в якому до краю бортів

знаходиться речовина природнього походження, тверда, чорного кольору

зовнішньо схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на

відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м.

Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

18. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_51 на автомобіль

«КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_49 , номер шасі

ХТС НОМЕР_52 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво про

реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_53 на напівпричіп самоскид

«WIELTON», державний номер НОМЕР_50 , номер шасі

НОМЕР_54 , який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від

замку запалювання та 1 ключ від автомобільних дверей.

19.Автомобіль марки «КАМАЗ», державний номер НОМЕР_55 , напівпричіп

самоскид, державний номер НОМЕР_56 , в якому до краю бортів знаходиться

речовина природнього походження, тверда, чорного кольору зовнішньо

схожа на вугілля, які передані згідно акту приймання передачі на

відповідальне зберігання механіку ТОВ «Автотранс» АТП 11407 (м.

Дзержинськ, вул. Енгельса, б. 1б) ОСОБА_12 .

20.Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_57 на автомобіль

«КАМАЗ» моделі 65116-30-СПГ, державний номер НОМЕР_55 , номер шасі

ХТС НОМЕР_58 , який належить ТОВ «Укрсплав» та свідоцтво про

реєстрацію транспортного засобу НОМЕР_59 на напівпричіп самоскид

«WIELTON», державний номер НОМЕР_56 , номер шасі

НОМЕР_60 , який належить ТОВ «Укрсплав», а також 1 ключ від

замку запалювання та 1 ключ від автомобільних дверей.

Ухвала в касаційному порядку оскарженню не підлягає.

Судді:

ОСОБА_2 ОСОБА_3 ОСОБА_4

Дата ухвалення рішення20.11.2014
Оприлюднено16.01.2023
Номер документу53234185
СудочинствоКримінальне
Сутьарешт майна

Судовий реєстр по справі —263/11536/14-к

Ухвала від 20.11.2014

Кримінальне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Бєдєлєв С. І.

Ухвала від 20.11.2014

Кримінальне

Апеляційний суд Донецької області (м. Маріуполь)

Бєдєлєв С. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні