Ухвала
від 06.11.2015 по справі 2-153-09
ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Пр. № 6/155/73/15

Справа № 2-153-09

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"06" листопада 2015 р. Суддя Горохівського районного суду

Волинської області ОСОБА_1 ,

розглянувши подання державного виконавця відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області про тимчасове обмеження ОСОБА_2 у праві виїзду за межі України до виконання нею своїх зобов’язаннь, -

В С Т А Н О В И В :

Старший державний виконавець відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області ОСОБА_3 звернувся до суду з поданням про тимчасове обмеження ОСОБА_2 у праві виїзду за межі України до виконання нею своїх зобов’язань.

Однак, відповідно до ст.377-1 ЦПК України питання про тимчасове обмеження боржника - фізичної особи або керівника боржника - юридичної особи у праві виїзду за межі України при виконанні судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб) вирішується судом за місцезнаходженням органу державної виконавчої служби за поданням державного виконавця, погодженим з начальником відділу державної виконавчої служби.

Як вбачається із подання, відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області знаходиться за адресою: вул.Володимирська, 1, м.Луцьк Волинської області.

Відповідно до п.4 ч.3 ст.121 ЦПК України заява повертається у випадках, коли справа не підсудна цьому суду.

З огляду на вищевикладене вважаю, що, оскільки вищевказане подання вирішується судом за місцезнаходженням органу державної виконавчої служби, справа за цим поданням непідсудна Горохівському районному суду Волинської області, а тому подане державним виконавцем до суду подання слід йому повернути.

На підставі наведеного, керуючись п.4 ч.3, ч.4 ст.121, ст.210 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

Подання державного виконавця відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області про тимчасове обмеження ОСОБА_2 у праві виїзду за межі України до виконання нею своїх зобов’язань повернути заявнику.

Апеляційна скарга на ухвалу може бути подана апеляційному суду Волинської області через Горохівський районний суд протягом п’яти днів з дня отримання її копії.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя /підпис/

Згідно з оригіналом.

Суддя Горохівського районного суду

Волинської області ОСОБА_1

СудГорохівський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення06.11.2015
Оприлюднено11.11.2015
Номер документу53244697
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-153-09

Ухвала від 06.11.2015

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Шмідт С. А.

Рішення від 03.03.2009

Цивільне

Богодухівський районний суд Харківської області

Кузіна Надія Петрівна

Рішення від 10.04.2009

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Адамчук Г.М.

Рішення від 25.06.2009

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк М.М.

Рішення від 25.06.2009

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк М.М.

Ухвала від 13.05.2009

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк М.М.

Ухвала від 13.05.2009

Цивільне

Козельщинський районний суд Полтавської області

Оксенюк М.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні