Ухвала
від 24.09.2015 по справі 753/14884/15-ц
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/14884/15-ц

провадження № 2/753/7040/15

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"24" вересня 2015 р. Дарницький районний суд м. Києва у складі:

головуючого судді - Лужецької О.Р.,

при секретарі - Цибулюк М.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом Компанії «Блеквел Індастріз Лтд» до ОСОБА_2, Товариства з обмеженою відповідальністю «Міжнародне агентство із захисту інтелектуальної власності та боротьби з піратством в кіберпросторі», третя особа: Державна фіскальна служба України про припинення порушення прав на зареєстрований знак для товарів і послуг

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду з позовом до ОСОБА_2, Товариства з обмеженою відповідальністю «Міжнародне агентство із захисту інтелектуальної власності та боротьби з піратством в кіберпросторі», третя особа: Державна фіскальна служба України про припинення порушення прав на зареєстрований знак для товарів і послуг.

Представник Товариства з обмеженою відповідальністю «Міжнародне агентство із захисту інтелектуальної власності та боротьби з піратством в кіберпросторі» звернувся до суду з заявою про закриття провадження у справі в частині позовних вимог до відповідача-2, посилаючись на те, що заявлені позивачем позовні вимоги до відповідача-2 не можуть бути розглянуті в порядку цивільного судочинства.

В судовому засіданні представник Товариства з обмеженою відповідальністю «Міжнародне агентство із захисту інтелектуальної власності та боротьби з піратством в кіберпросторі» підтримав заяву та просив її задовольнити. Крім того, просив скасувати заходи забезпечення позову, встановлені ухвалою Дарницького районного суду м. Києва від 13.08.2015 року.

Представник позивача в судове засідання не з`явився, причини неявки суду не відомі. Про день, час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином.

Заслухавши думку представника, вважаю, що клопотання підлягає задоволенню в частині позовних вимог до відповідача -2 на підставі п.1 ч.1 ст.205 ЦПК України.

Відповідно до ч. 6 ст. 154 ЦПК України якщо у задоволенні позову було відмовлено, провадження у справі закрито або заяву залишено без розгляду, вжиті заходи забезпечення позову застосовуються до набрання судовим рішенням законної сили. Проте суд може одночасно з ухваленням судового рішення або після цього постановити ухвалу про скасування заходів забезпечення позову.

Закриваючи провадження у справі в частині вимог до ТОВ «Міжнародне агентство із захисту інтелектуальної власності та боротьби з піратством в кіберпросторі», суд вважає за необхідне скасувати застосовані заходи забезпечення позову, оскільки вони можуть обмежити право сторони на вільне володіння, розпорядження та користування належним їм майном.

Керуючись ст. ст. 154, 205 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Провадження у справі за позовом Компанії «Блеквел Індастріз Лтд» до ОСОБА_2, Товариства з обмеженою відповідальністю «Міжнародне агентство із захисту інтелектуальної власності та боротьби з піратством в кіберпросторі», третя особа: Державна фіскальна служба України про припинення порушення прав на зареєстрований знак для товарів і послугв частині позовних вимог до Товариства з обмеженою відповідальністю «Міжнародне агентство із захисту інтелектуальної власності та боротьби з піратством в кіберпросторі» - закрити.

Заходи забезпечення позову, застосовані ухвалою Дарницького районного суду м. Києва від 13.08.2015 року у вигляді накладення арешту на книжкову продукцію ТОВ «Міжнародне агентство із захисту інтелектуальної власності та боротьби з піратством в кіберпросторі» (ідентифікаційний код 38488288, адреса: 01021, м. Київ, провулок Виноградний,4), яка знаходиться в автомобілі МАН, номерний знак 15-620КВ/22-191КА, маркована знаками для товарів та послуг (торгових марок) «ІНФОРМАЦІЯ_1» та «ІНФОРМАЦІЯ_2», правовласником якої є Товариство з обмеженою відповідальністю «Брлеквел Індастріз Лтд» та заборони Сумській митниці Державної фіскальної служби України до вирішення спору по суті у цивільній справі № 753/14884/15 у справі за позовом Компанії «Блеквел Індастріз Лтд» до ОСОБА_2, Товариства з обмеженою відповідальністю «Міжнародне агентство із захисту інтелектуальної власності та боротьби з піратством в кіберпросторі», третя особа: Державна фіскальна служба України про припинення порушення прав на зареєстрований знак для товарів і послуг, здійснювати митне оформлення товару, який був заявлений до митного оформлення та митного контролю згідно акту про проведення огляду товарів, транспортних засобів, ручної поклажі та багажу № 805120000/2015/000976-і від 07.08.2015 року - скасувати.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня її проголошення до Апеляційного суду м. Києва.

СУДДЯ О.Р.ЛУЖЕЦЬКА

СудДарницький районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення24.09.2015
Оприлюднено12.11.2015
Номер документу53305757
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —753/14884/15-ц

Ухвала від 24.09.2015

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 09.11.2015

Цивільне

Дарницький районний суд міста Києва

Лужецька О. Р.

Ухвала від 08.09.2015

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Пікуль Антоніна Адольфівна

Ухвала від 31.08.2015

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Пікуль Антоніна Адольфівна

Ухвала від 25.08.2015

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Пікуль Антоніна Адольфівна

Ухвала від 28.08.2015

Цивільне

Апеляційний суд міста Києва

Пікуль Антоніна Адольфівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні