Ухвала
від 13.08.2009 по справі 10/121     
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИЩИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД УК РАЇНИ

Господарський суд Чернігі вської області



14000 м. Чернігів, проспект М иру 20 Т ел. 698-166, факс 77-44-62

УХВАЛА

про відкладення розгляду с прави

"13" серпня 2009 р. Справа № 10/121

Позивач: Відкрите акціоне рне товариство "Страхове тов ариство "Гарантія", Юридич на адреса: Печерський узвіз, 3, м. Київ, 01161,

Поштова адреса: вул. Шевченк а, 5, м. Чернігів, 14000

Відповідач: Товарист во з обмеженою відповідальні стю "Будівельна компанія "АМК ", вул. 8-го Березня, 19, м. Мена, Ч ернігівська область,15600

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предме т спору, на стороні відповіда ча: ОСОБА_1,

АДРЕСА_1, Чернігівська об ласть, 15600

Предмет спору: про стягнен ня заборгованості 9205,72 грн.

Суддя І.Г.Мурашко

Представники сторін:

Від позивача: Ткаченко В .П., довіреність № 011/09 від 02.01.09р., представник

від відповідача: не з' я вився

третя особа: не з»явився

Відкритим акціонерним т овариством „Страховим товар иством „Гарантія” подано поз ов до Товариства з обмеженою відповідальністю „Будівель ної компанії „АМК” за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предме т спору на стороні відповіда ча ОСОБА_1 про стягнення з битків в сумі 9205,72 грн.

Відповідач відзив на поз ов не надав, в судове засіданн я не з'явився. До початку судов ого засідання від нього наді йшла телеграма про відкладен ня розгляду справи.

Третя особа в судове засі дання не з»явилась, про дату, ч ас та місце розгляду справи б ула повідомлена належним чин ом, причини неявки невідомі.

На виконання вимог ухвал и суду представник позивача надав оригінали документів д оданих до позовної заяви на о гляду суду та належним чином завірені копії цих докумен тів до матеріалів справи. Суд ом оригінали документів огля нуті та звірені з копіями в ма теріалах справи, документи п риєднані до матеріалів справ и.

В судовому засіданні була оголошена телеграма відпові дача про відкладення розгляд у справи. Представник позива ча заперечував проти задовол ення клопотання.

Дослідивши матеріали сп рави, вислухавши повноважног о представника позивача, вра ховуючи принцип змагальност і сторін, а також з метою повно го та всебічного дослідження всіх обставин справи, суд вва жає за необхідне відкласти р озгляд справи в зв' язку з за доволенням клопотання відпо відача та неявкою третьої ос оби.

Керуючись ст.ст. 33, 77, 86 Господ арського процесуального код ексу України, суд -

У Х В А Л И В:

1. Розгляд справи відкла сти на „27” серпня 2009 року о 10:00.

2. Засідання відбудеться у приміщенні господарськог о суду за адресою: 14000 м.Черні гів, проспект Миру 20, каб. № 3.

3. Зобов'язати позивача:

- надати оригінал свідоц тва про державну реєстрацію на огляд суду або довідку з ЄД Р про державну реєстрацію по зивача станом на теперішній час;

- надати докази державної р еєстрації відповідача в ЄДР станом на теперішній час;

- забезпечити явку повноваж ного представника, останньом у мати належним чином завіре ну копію довіреності, а у разі явки керівника організації - копію наказу про призначенн я на посаду та документ, що пос відчує особу (паспорт).

4. Запропонувати відповід ачу:

- надати відзив на позов та документи, які підтверджуют ь зазначені у відзиві обстав ини;

- надати оригінал свідоц тва про державну реєстрацію на огляд суду або довідку з ЄД Р про державну реєстрацію ві дповідача станом на теперішн ій час;

- забезпечити явку повноваж ного представника, останньом у мати належним чином завіре ну копію довіреності, або з"яв итись особисто, маючи при соб і документ, що посвідчує особ у (паспорт).

5. Зобов' язати третю особ у:

- надати письмові поясне ння по суті спору та документ и, які підтверджують зазначе ні у поясненні обставини;

- забезпечити особисту явк у або явку повноважного пред ставника, останньому мати на лежним чином завірену копію довіреності, а у разі особист ої явки документ, що посвідчу є особу (паспорт).

Звернути увагу ст орін, що нез'явлення в судове з асідання повноважних предст авників не є перешкодою для р озгляду спору по суті.

Звернути увагу пози вача, що у відповідності до п.5 ст. 81 Господарського процесуа льного кодексу України суд з алишає позов без розгляду, як що позивач без поважних прич ин не подав витребувані госп одарським судом матеріали, н еобхідні для вирішення спору , або представник позивача не з'явився на виклик у засіданн я господарського суду і його нез'явлення перешкоджає вир ішенню спору.

Звернути увагу сторі н на те, що відповідно до п. 5 ст. 83 ГПК України господарський с уд має право стягувати в дохо д державного бюджету з винно ї сторони штраф до 1700 грн. за ух илення від вчинення дій, покл адених господарським судом н а сторону.

Суддя І.Г.Мурашко

13.08.09

СудГосподарський суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення13.08.2009
Оприлюднено28.01.2011
Номер документу5332293
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/121     

Ухвала від 28.08.2009

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Мурашко І.Г.

Ухвала від 09.09.2009

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Мурашко І.Г.

Ухвала від 13.08.2009

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Мурашко І.Г.

Ухвала від 14.07.2009

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Мурашко І.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні