Ухвала
від 21.01.2014 по справі 461/597/14-к
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/597/14-к

Провадження № 1-кс/461/306/14

У Х В А Л А

21.01.2014 року м. Львів

Слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова ОСОБА_1 , з участю слідчого ОСОБА_2 , розглянув клопотання старшого слідчого в ОВС СУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_2 про дозвіл на обшук ,-

в с т а н о в и в :

старший слідчий в ОВС СУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_2 звернувся до суду з клопотанням у кримінальному провадженні № 1201414000000046 погодженим прокурором відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області ОСОБА_3 про дозвіл на обшук в адміністративному будинку та інших підсобних та господарських приміщеннях прилеглих до нього, які належать та використовуються ТзОВ «Львівбуд» (ЄДРПОУ 34857390), розташованих за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська, 93.

Подане клопотання мотивує тим, що у матеріалах кримінального провадження містяться достатні дані, які дають підстави вважати, що за вказаною адресою, можуть бути виявлені фінансово-господарські документи щодо виконання робіт та здійснення технічного нагляду за їх проведенням по об`єкту «Реконструкція каналізаційних очисних споруд і систем каналізації в м. Рудки Самбірського району. Коригування» ТзОВ «Львівбуд» (ЄДРПОУ 34857390) за 2013-2014 роки, зокрема договори про проведення технічного нагляду, договори, додаткові угоди, платіжні документи, податкові накладні, акти технічного нагляду, акти приймання-передачі виконаних робіт, а також інші матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ у кримінальному провадженні, предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, готівкові кошти, цінності, комп`ютерно-копіювальна техніка, чорнові записи, документи та інші предмети і речі, які використовувались та використовуються ТзОВ «Львівбуд» для здійснення протиправної діяльності.

Відповідно до ч.1 ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Згідно ч.4 ст.234 КПК України клопотання про обшук розглядається у суді у день його надходження за участю слідчого або прокурора.

Заслухавши думку слідчого, який просить задовольнити подане клопотання, дослідивши матеріали такого, зважаючи на те, що в адміністративному будинку та інших підсобних та господарських приміщеннях прилеглих до нього, які належать та використовуються ТзОВ «Львівбуд», можуть знаходитись речі та предмети, які мають значення для встановлення наявності чи відсутності фактів та обставин, що мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню, а тому вважаю, що клопотання слідчого підставне та підлягає до задоволення.

Керуючись ст.ст. 234, 235 КПК України, слідчий суддя ,-

у х в а л и в :

клопотання старшого слідчого в ОВС СУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_2 про надання дозволу на обшук - задовольнити.

Надати дозвіл на обшук в адміністративному будинку та інших підсобних та господарських приміщеннях прилеглих до нього, які належать та використовуються ТзОВ «Львівбуд» (ЄДРПОУ 34857390), розташованих за адресою: м. Львів, вул. Кульпарківська 93, з метою відшукання та вилучення фінансово-господарських документів щодо виконання робіт та здійснення технічного нагляду за їх проведенням по об`єкту «Реконструкція каналізаційних очисних споруд і систем каналізації в м. Рудки Самбірського району. Коригування» ТзОВ «Львівбуд» (ЄДРПОУ 34857390) за 2013-2014 роки, зокрема договорів про проведення технічного нагляду, договорів, додаткових угод, платіжних документів, податкових накладних, актів технічного нагляду, актів приймання-передачі виконаних робіт, а також інших матеріальних об`єктів, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ у кримінальному провадженні, предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, готівкових коштів, цінностей, комп`ютерно-копіювальної техніки, чорнових записів, документів та інші предметів і речей, які використовувалися та використовуються ТзОВ «Львівбуд» для здійснення протиправної діяльності..

Строк дії вказаної ухвали однин місяць з дня її постановлення.

Виконання ухвали покласти на старшого слідчого в ОВС СУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_2 .

Ухвала остаточна, оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1 .

СудГалицький районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення21.01.2014
Оприлюднено06.01.2023
Номер документу53467772
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —461/597/14-к

Ухвала від 21.01.2014

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні